Nie wierzę, że zechcą wycofać TFO z GPW. Wg mnie scenariusz na najbliższe miesiące / lata to koniec z odpisami i znacząca poprawa wyników. Na wykresie 10-letnim mamy wówczas idealnie poprowadzone ORGR i z technicznego punktu widzenia możliwy jest nawet powrót w okolice 30 zeta. Wezwanie było tylko po to żebyście to nie wy zarobili na tym wzroście. Idiotyczne byłoby wycofanie z giełdy w momencie kiedy mając większość akcji można wykreować ich 10-krotny wzrost wartości.
Zobaczysz. W końcu mamy tu do czynienia z mistrzem od dy....nia drobnych. I coś mi się wydaje że najlepsze dopiero przed nami:) Ja tam na wszelki wypadek łyknę parę kilo, chociaż trzymałem się z boku od ponad roku....
A jak wiadomo wiara czyni cuda.
Obudź się książę, główny właśnie zdobył 80,39% Jak nie masz przypadkiem przy sobie minimum 2,5 miliona, a i to jest po cenie, po której już ludzie nie chcą sprzedawać, więc przygotuj co najmniej 4 mln, to nie masz co marzyć o zablokowaniu.
O dziwo, akcje dzięki temu właśnie się stały bezwartościowe w obrocie na GWP, więc nie chcąc oddawać za mniej
paradoksalnie coraz bardziej obniża się cenę.
Obudziłęm się już 2 lata temu, kiedy wywaliłem wszystko co miałem po 7 z hakiem i od tamtej pory nie tykałem gniota. Ale teraz, jak już nawet najwięksi twardziele spasowali i sprzedali, to dla mnie oznacza, że czas na powrót. W końcu Sawicki swego czasu prognozował dwucyfrówkę :)