Czy ja snie? Nikt nawet nie.podniósł. alarmu, że czołowi managerowie z TFONE sprzedali akcje?! Przecież w innej sytuacji byłby to sygnał jednoznaczny do tfoexitu. A tu wątek pominięto, nikt tego logicznie nie wyjaśnił jeszcze.
Bo nikt nic nie wie. Ktoś może zna kogoś ze spółki? Co tam słychać w środku? Jakieś zwolnienia, obniżki wynagrodzeń? Odcięcia premii? To zawsze pierwsze oznaki padaki.
Raz napisze w innym wątku. jaka padaka? Oświetlenie sprzedaje się świetnie. Podejdź do salonu Play i zapytaj o najnowsze smartfony MyPhone. Ta firma to nie tylko telefony -to tylko fragment firmy. POCZEKAJCIE NA WYNIKI - dlaczego je opóźnili - wiem bo mogą :) Tak jest padaka i robią skup za wszelką ceną - pisze o epidemi na forum naganiaczy. gdzie wszyscy byli tydzień temu?
Ty jesteś jeden co tu pisze. O jakim oświetleniu piszesz? Podaj źródło bo najzwyczajniej zmyslasz. Podejrzewam że robisz to tylko po to by podbić ten wątek. Ja nie widziałem produktów spółki nigdzie w żadnym markecie budowlanym.
Ja pracuję w okolicy i codziennie przejeżdżam koło budynku. W akcje wszedłem, bo widać od ponad roku, że w firmie się dobrze dzieje. Wybudowali nową halę, dobudowali parking, bo wcześniejszy nie starczał już dla pracowników. Powierzchnie biurowe, które kiedyś wynajmowali innym firmom zajmują już sami. Jednym słowem zatrudnienie rośnie, czyli skala firmy też, choć nie koniecznie będzie miało to przełożenie 1:1 na wynik finansowy.
Czy Żywicki i Kowalski mogą tak sobie sami odejść? Czy musi ich odwołać prezes?
Czy wtedy leci kolejna kasa ze spółki na odprawy, czy nie?
Bo obaj Panowie mają też stanowiska w spółkach zależnych, więc to więcej niż jedna odprawa.
Przeforsował przecież zapisy ze do końca świata może powoływać prezesa, wiec nawet jeżeli odchodzi to wstawi swojego figuranta. Ta spółka pod względem zarządzania to istna Rosja.