Jest was dosyć sporo. Myślę , że kilkadzisiąt tysięcy. Niech kazdy z WAS bedzie ambasadorem urządzenia BRASTER i poleci go znajomym.
Róbcie sobie zdjecia na FB ze macie to urzadzenie, wklejajcie teksty i recenzje urządzenia. , wykreujmy, stwórzmy MODE na to urządzenie. Polecajcie je na FORACH medycznych, onkologicznych.
jak kazdy z was poleci skutecznie choćby 1 osobie, która zakupi BRASTERA
jeszcze jakis apelik moze? Niedlugo zaloze blog kuriosow forumowych, masz pewne miejsce. Ja wzywam do wysylania ,publikowania na stronach fachowych stowarzyszen,w TV,Radio ,diecezjach i gdzie sie da mojego produktu: jeszcze nie zdradze kiedy zaczynam produkcje,ile bede potrzebowal kapitalu i w ogle ( konkurencja slucha) moge podac ,ze potrzebuje troche motywacji , a wiec bedzie fundusz motywacyjny menedzerski (dla mnie) zarzad juz dziala (no pensja sie nalezy) Rada nadzorcza (sasiadka) tez ma wydatki Firma sie nazywa Boosplus potrzebujemy jeszcze pare ekspertyz i jazda
A znasz TY polityke firm amerykanskich ? Dla przypomnienia (no bo prezentujesz sie jako wielki finansista )... kto sttracil posade w w Zarzadzie za pokazanie sie z produktem konkurenta? Taki quiz-zwisss W Stanach powszechna jest zasada free promotion przez akcjonariuszy . Baltazar- brawo TY!!!! No ale ty przeciez nie jestes akcjonairuszem BRA
az takim marzycielem nie jestem:) ale jak produkt sie bedzie sprzedawal dobrze, a patenty ktore ma braster zostana wykorzystane przez miedzynarodowe korporacje, wszystko sie moze wydarzyc