widze gosciu ma 6 likow pod bardzo merytorycznym wpisem :) jak ja widze ile ludzi tutaj oddalo swoje akcje na stracie i teraz tylko zaciskaja piesci zeby spadlo nizej to jestem przekonany , ze spolkama dolek za soba i wam opitolete akcje przy stowce . podbitka namalym volumenie? obroty jedne z wiekszych whistorii wzrosty od dolka o 45% w dwie sesje a ci pisza o maly mznaczeniu tych swiec:) o tak wiecej tkaich wpisow poprosze
Dnia 2016-07-23 o godz. 00:05 ~o_jaaaa napisał(a): > widze gosciu ma 6 likow pod bardzo merytorycznym wpisem :) jak ja widze ile ludzi tutaj oddalo swoje akcje na stracie i teraz tylko zaciskaja piesci zeby spadlo nizej to jestem przekonany , ze spolkama dolek za soba i wam opitolete akcje przy stowce . podbitka namalym volumenie? obroty jedne z wiekszych whistorii wzrosty od dolka o 45% w dwie sesje a ci pisza o maly mznaczeniu tych swiec:) o tak wiecej tkaich wpisow poprosze
twoj przepełniony jest za to merytoryką twoje przekonania mnie nie interesują opitol i po 200 nie interesuje sie cudzą kasą faktycznie przejrzyj sobie historie nim cos napiszesz 45% od dołka i dziwiesz sięże ludzie realizuja zysk? a jakie znaczenie mają formacje świecowe przy spekulacyjnych ruchach? moim zdaniem to właśnie ty siedzisz na solidnej stracie i robisz pod siebie bo chcesz sprzedać po stówie a przejmujesz się jakimis wpisami na forum gdzie tu logika?
nie gosciu ja mam 3k akcji ponizej 30zl srednia kupowalem i bede kupowal jesli cena znowu tam spadnie. a jak widze takich frustratow jak ty to mi smiac chce:) zaloze sie ze pieknie cie tam pojechali i teraz tylko pozostaje obserwacja
Dnia 2016-07-25 o godz. 12:09 ~o_jaaaa napisał(a): > nie gosciu ja mam 3k akcji ponizej 30zl srednia kupowalem i bede kupowal jesli cena znowu tam spadnie. a jak widze takich frustratow jak ty to mi smiac chce:) zaloze sie ze pieknie cie tam pojechali i teraz tylko pozostaje obserwacja
po co czekasz jak spadnie poniżej 30zł przecież teraz też wg. ciebie promocja bo chcesz sprzedawać po 100 ? :>
nie masz jak zeby kupowac to po jakiego grzyba sie udzielasz na tej spolce? po co szkalujesz i piszesz bzdury jak nawet nie wiesz czym jest at a co dopiero fundamenty
Dnia 2016-07-25 o godz. 12:09 ~o_jaaaa napisał(a): > nie masz jak zeby kupowac to po jakiego grzyba sie udzielasz na tej spolce? po co szkalujesz i piszesz bzdury jak nawet nie wiesz czym jest at a co dopiero fundamenty
to czy mam czy nie to tylko i wyłącznie moja sprawa fundamenty legły w gruzach to raz dwa no nie znam się na at faktycznie i nie widzę,że papier jest w trendzie spadkowym jedna dwie korekcyjne sesje tego nie zmienią
Dnia 2016-07-25 o godz. 12:36 ~o_jaaaa napisał(a): > oezwe sie do ciebie za miesiac i za rok zoabczymy gdzie bedzie kurs tej wspanialej firmy izweryfikujemy kto mial racje czy ja czy ty będę czekał ;) szczególnie za miesiąc dokładnie 31.08 ...