• Podbitka Autor: ~maxx [37.47.170.*]
    na małym wolumenie i niby pod co? bo "dużo" spadło? były i są ku temu powody nic się nie zmieniło...prócz chciwości :>
  • Re: Podbitka Autor: ~o_jaaaa [212.96.247.*]
    widze gosciu ma 6 likow pod bardzo merytorycznym wpisem :) jak ja widze ile ludzi tutaj oddalo swoje akcje na stracie i teraz tylko zaciskaja piesci zeby spadlo nizej to jestem przekonany , ze spolkama dolek za soba i wam opitolete akcje przy stowce . podbitka namalym volumenie? obroty jedne z wiekszych whistorii wzrosty od dolka o 45% w dwie sesje a ci pisza o maly mznaczeniu tych swiec:) o tak wiecej tkaich wpisow poprosze
  • Re: Podbitka Autor: ~maxx [37.47.139.*]
    Dnia 2016-07-23 o godz. 00:05 ~o_jaaaa napisał(a):
    > widze gosciu ma 6 likow pod bardzo merytorycznym wpisem :) jak ja widze ile ludzi tutaj oddalo swoje akcje na stracie i teraz tylko zaciskaja piesci zeby spadlo nizej to jestem przekonany , ze spolkama dolek za soba i wam opitolete akcje przy stowce . podbitka namalym volumenie? obroty jedne z wiekszych whistorii wzrosty od dolka o 45% w dwie sesje a ci pisza o maly mznaczeniu tych swiec:) o tak wiecej tkaich wpisow poprosze

twoj przepełniony jest za to merytoryką
    twoje przekonania mnie nie interesują
    opitol i po 200 nie interesuje sie cudzą kasą
    faktycznie przejrzyj sobie historie nim cos napiszesz
    45% od dołka i dziwiesz sięże ludzie realizuja zysk?
    a jakie znaczenie mają formacje świecowe przy spekulacyjnych ruchach?
    moim zdaniem to właśnie ty siedzisz na solidnej stracie i robisz pod siebie bo
    chcesz sprzedać po stówie a przejmujesz się jakimis wpisami na forum gdzie tu logika?

nie gosciu ja mam 3k akcji ponizej 30zl srednia kupowalem i bede kupowal jesli cena znowu tam spadnie. a jak widze takich frustratow jak ty to mi smiac chce:) zaloze sie ze pieknie cie tam pojechali i teraz tylko pozostaje obserwacja
    Dnia 2016-07-25 o godz. 12:09 ~o_jaaaa napisał(a):
    > nie gosciu ja mam 3k akcji ponizej 30zl srednia kupowalem i bede kupowal jesli cena znowu tam spadnie. a jak widze takich frustratow jak ty to mi smiac chce:) zaloze sie ze pieknie cie tam pojechali i teraz tylko pozostaje obserwacja

po co czekasz jak spadnie poniżej 30zł przecież teraz też wg. ciebie promocja bo chcesz sprzedawać po 100 ? :>

nie masz jak zeby kupowac to po jakiego grzyba sie udzielasz na tej spolce? po co szkalujesz i piszesz bzdury jak nawet nie wiesz czym jest at a co dopiero fundamenty
    Dnia 2016-07-25 o godz. 12:09 ~o_jaaaa napisał(a):
    > nie masz jak zeby kupowac to po jakiego grzyba sie udzielasz na tej spolce? po co szkalujesz i piszesz bzdury jak nawet nie wiesz czym jest at a co dopiero fundamenty

to czy mam czy nie to tylko i wyłącznie moja sprawa
    fundamenty legły w gruzach to raz
    dwa no nie znam się na at faktycznie i nie widzę,że papier jest w trendzie spadkowym jedna dwie korekcyjne sesje tego nie zmienią
    oezwe sie do ciebie za miesiac i za rok zoabczymy gdzie bedzie kurs tej wspanialej firmy izweryfikujemy kto mial racje czy ja czy ty
    Dnia 2016-07-25 o godz. 12:36 ~o_jaaaa napisał(a):
    > oezwe sie do ciebie za miesiac i za rok zoabczymy gdzie bedzie kurs tej wspanialej firmy izweryfikujemy kto mial racje czy ja czy ty
    będę czekał ;) szczególnie za miesiąc dokładnie 31.08 ...

ok to w taki mrazie widzimy sie max za miesiac na tym watku :) pozdro
    jak tam maxik ? :) podbitka dalej ? hehehhe
    jak to mówią poznać głupiego po śmiechu jego :>
    popatrz sobie synku na średnią sesji
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe