no i sprawdziło sie dwie sesje wzrost i wyjscie pod info niestety stara zagrywka kto nie wiedzial ten gapa koniec sesji wczorajszej totalna wyprzedarz dobrze ze ustawiłem stopa do widzenia 18 % na czysto i dalej szukamy okazji ale juz nie tu niestety
Na COG nigdy nic nie wiadomo. Jak widać po obrotach ktoś zainteresował się akcjami więc szansa na wzrosty jest. W przeciwieństwie do wielu wcześniejszych podbitek, tym razem poprawiły się fundamenty przez co trend może być silniejszy. Przy mocno ograniczonej podaży wzrost w okolice 1,55 - 1,65 bardzo prawdopodobny. Dobre wyniki II kw. mogą podbić cenę w okolice 2 PLN a jak do tego zaczną grać fundusze to cena w wakacje może sięgnąć znacznie wyżej.
jak widze to duzo raczej nie straciłem jednak wywalanie a nie kupowanie a to zle wrózy jednak nie kupuje wycofuje zlecenie wczoraj zagrali tak w koncówce sesji dzisiaj duzo predzej beda jednak spadki ahoj
Dnia 2016-07-22 o godz. 14:33 ~gracz napisał(a): > jak widze to duzo raczej nie straciłem jednak wywalanie a nie kupowanie a to zle wrózy jednak nie kupuje wycofuje zlecenie wczoraj zagrali tak w koncówce sesji dzisiaj duzo predzej beda jednak spadki ahoj
No widzisz tak się gra aby takich jak ty wystraszyć, będziesz brał drożej, zobaczysz.
stara maxyma mówi nie badz zachłanny a wygrasz wiecej tak było na pmpg wszyscu mówili bedzie po 12 sprzedałem po 6.7 i teraz buja sie w okolicy 4 xx i nic wiecej tu jak nie przebije 1.35 to leci na 1 zeta dokupic zawsze mozna jak pojdzie powyzej 1.38 to dobiore jak nie to nie