• widomo Autor: ~gracz [79.124.99.*]
    no i sprawdziło sie dwie sesje wzrost i wyjscie pod info niestety stara zagrywka kto nie wiedzial ten gapa koniec sesji wczorajszej totalna wyprzedarz dobrze ze ustawiłem stopa do widzenia 18 % na czysto i dalej szukamy okazji ale juz nie tu niestety
  • Re: widomo Autor: ~stalowy [37.47.1.*]
    Raczej się pospieszyłeś ale każdy gra jak potrafi.
    18% dobry zarobek.

• Re: widomo Autor: ~graczwielki [79.124.99.*]
    sorry przegrzałem było jeszcze poczekac moze cos jeszcze da sie skubnac promocyjnie
  • Re: widomo Autor: ~coda [83.22.184.*]
    Dnia 2016-07-22 o godz. 12:13 ~graczwielki napisał(a):
    > sorry przegrzałem było jeszcze poczekac moze cos jeszcze da sie skubnac promocyjnie

Nigdy nie jest za późno. Tu dopiero wzrosty się zaczynają ...
  • Re: widomo Autor: ~stalowy [31.0.121.*]
    Na COG nigdy nic nie wiadomo. Jak widać po obrotach ktoś zainteresował się akcjami więc szansa na wzrosty jest. W przeciwieństwie do wielu wcześniejszych podbitek, tym razem poprawiły się fundamenty przez co trend może być silniejszy. Przy mocno ograniczonej podaży wzrost w okolice 1,55 - 1,65 bardzo prawdopodobny. Dobre wyniki II kw. mogą podbić cenę w okolice 2 PLN a jak do tego zaczną grać fundusze to cena w wakacje może sięgnąć znacznie wyżej.

Oczywiście może być całkiem inaczej :DD

• Re: widomo Autor: ~coda [83.22.184.*]
    Jak to zawsze na Cognorze. Nigdy nic nie wiadomo. Może być albo 6 PLN albo 0,60 PLN ... wrzesień może być ciekawy

• Re: widomo Autor: ~gracz [79.124.99.*]
    jak widze to duzo raczej nie straciłem jednak wywalanie a nie kupowanie a to zle wrózy jednak nie kupuje wycofuje zlecenie wczoraj zagrali tak w koncówce sesji dzisiaj duzo predzej beda jednak spadki ahoj
  • Re: widomo Autor: ~Inv [80.132.140.*]
    Dnia 2016-07-22 o godz. 14:33 ~gracz napisał(a):
    > jak widze to duzo raczej nie straciłem jednak wywalanie a nie kupowanie a to zle wrózy jednak nie kupuje wycofuje zlecenie wczoraj zagrali tak w koncówce sesji dzisiaj duzo predzej beda jednak spadki ahoj

No widzisz tak się gra aby takich jak ty wystraszyć, będziesz brał drożej, zobaczysz.
  • Re: widomo Autor: ~mir [109.173.221.*]
    w piatki obraz nieczytelny
  • Re: widomo Autor: ~gracz [79.124.99.*]
    stara maxyma mówi nie badz zachłanny a wygrasz wiecej tak było na pmpg wszyscu mówili bedzie po 12 sprzedałem po 6.7 i teraz buja sie w okolicy 4 xx i nic wiecej tu jak nie przebije 1.35 to leci na 1 zeta dokupic zawsze mozna jak pojdzie powyzej 1.38 to dobiore jak nie to nie
[x]
COGNOR -6,34% 4,77 2026-05-04 10:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.