nie odpuszcza to zwykła dystrybucja maja duzo tego gow..a pod niby wzrosty z analizy technicznej do 1.78 co nigdy nie nastapi bo ceny stali juz leca w doł wywalaja bardzo duzo jak na obrót cognora i ubieraja leszcza ale ja zycze powodzenia obserwuje teraz bumech moze wypali
na bumechu jest tyle akcji co piasku na pustyni tam ciagle miela w ta i druga strone spolka nipowazna na krotko i wyjscie pod info i tak tu roluja ludzi cognor troche inaczej mały obrót moze pociagnac niewobrazalne spadki i tak tu bedzie to tez spekuła sie terazbawi z 1 do1,3 i wywalamy bez spadkow spokojnie potem jazda na koniec sesji -7 % ZOBACZYCIE UWIERZYCIE SPOŁKA SKAZANA NA BANKRUCTWO TO TYLKO PODRYGI POD WYJSCIE Z RESZTKAMI KASY
wszystko według mojego scenariusza kierunek 1 zeta wystrzelali po 1.36 podtrzymanie kursu teraz nizej koniec sesji -10 % wala was dzieci w potylice bankrut zostaje bankrutem
Dnia 2016-07-25 o godz. 13:37 ~gracz napisał(a): > wszystko według mojego scenariusza kierunek 1 zeta wystrzelali po 1.36 podtrzymanie kursu teraz nizej koniec sesji -10 % wala was dzieci w potylice bankrut zostaje bankrutem
Już dawno większych bzdur nie czytałem, skakasz po różnych spółkach i piszesz wszędzie te pierdoły
nie denerwuj sie nie skomlij nie panikuj powiesili cie na haku i dyndasz wszyscy uciekaja koniec wzrostu nie robia tego agresywnie zeby nie sploszyc leszczy ale to juz koniec balonik pekł nic nie trwa wiecznie słuchaj moich rad jestem wielkim graczem giełdowym ruch spekuły wyczuwam bardzo dobrze ci co sluchali to zarobili na pmpg ursusie rafako bumechu hawe na pmpg strzał 500 % do 6.7 ci co byli madrzejsi kisza sie teraz po 4.5 i płacza wylewaja smutki tutaj tez wzrosty dobiegły NARAZIE konca ale po co teraz tracic
Dnia 2016-07-25 o godz. 14:14 ~GRACZWIELKI napisał(a): > nie denerwuj sie nie skomlij nie panikuj powiesili cie na haku i dyndasz wszyscy uciekaja koniec wzrostu nie robia tego agresywnie zeby nie sploszyc leszczy ale to juz koniec balonik pekł nic nie trwa wiecznie słuchaj moich rad jestem wielkim graczem giełdowym ruch spekuły wyczuwam bardzo dobrze ci co sluchali to zarobili na pmpg ursusie rafako bumechu hawe na pmpg strzał 500 % do 6.7 ci co byli madrzejsi kisza sie teraz po 4.5 i płacza wylewaja smutki tutaj tez wzrosty dobiegły NARAZIE konca ale po co teraz tracic
Cóż za błyskotliwa wypowiedz, normalnie sprzedaje wszystko po PKC....
POWIEDZ MI JAKI KOLOR MA KURS CZERWONY CZY ZIELONY I SPRAWDZ CO PISAŁEM RANO MOZECIE MI CO NAJWYZEJ CZYSCIC BUTY PEDZA WAS CO WY MYSLICIE ZE NAGLE STALI ZABRAKŁO NA SWIECIE DRUGI KWARTAŁ BYŁ WZROST CEN SUROWCA TO WSZYSTKO TERAZ PADAKA MYSLEC TO NIE BOLI
Dla grających na szybkie wzrosty faktycznie przyszedł czas na realizację zysków. Ci co mają akcje powyżej 1,4 PLN czekają na zarobek i jest duża szansa że zarobią. Obroty jak na COG całkiem duże. Popyt nie został zasypany dużą podażą i wydaje się że poziom w okolicach 1,30 PLN będzie solidnym poziomem wsparcia. Jeżeli na akcjach zaczęły zagrywać jakieś fundusze to tu jeszcze duże wzrosty.
Fundamenty spółki znacznie się poprawiły więc jest pod co grać. Wyniki II kw. będą bardzo dobre, może trochę zniekształcone przez wysoki kurs EUR ( około 10 mln straty na wycenie zadłużenia na koniec półrocza ). Przydałby się jeszcze jakiś skup obligacji z dużym dyskontem o ile kupującym byłaby spółka a nie prezio. Może jeszcze kilka konwersji tak żeby w obrocie pojawiły się nowe akcje bo jak na razie ff jest bardzo ograniczony.
Moim zdaniem wczoraj ktoś na siłę zatrzymał wzrosty tak na prawdę gdyby chciał sprzedać, mógł nawet jeszcze podbić wtedy popyt byłby większy i na wyższych poziomach. Korekta jest oczywiście jak najbardziej wskazana ale widać, że poprawa w fundamentach przekłada się także na wzrosty no i ciekawe jak to będzie wyglądało w przyszłości