To nie przypadek że prezes ucieka ze spółki i rezygnuje członek zarządu.Obecna sytuacja nie pozwala na zatwierdzenie sprawozdania finansowego:brak prezesa a także brak 1 osoby z zarządu( potrzebne jest 5). Zastanawia mnie tylko po co w ogóle podali trefny raport-efekt taki sam jak gdyby go nie było-czyżby do ostatniej chwili sypali akcjami i liczyli na odbiór? Możecie pisać co chcecie-niestety to koniec.Podobna sytuacja była w Colmedial-tam też grupa akcjonariuszy chciała przywrócić notowania,wyprowadzić spółkę na prostą.Działali od 2015r-nie wiem czy jeszcze ktoś tam coś robi. Przykre to ale prawdziwe-jak masz kasę i brak skrupułów to masz wszystkich w kieszeni-jestem pewny że zarząd nie poniesie żadnych konsekwencji.Wyprowadzili dużą kasę ze spółki i nie zależy im na jej dalszym istnieniu.
Mam tu trochę kasy zainwestowanej i dziwią mnie takie wpisy jak twój. Jesteś obłąkany, poraniony psychicznie? Jaki masz cel w pisaniu o tym co już wszyscy wiedzą, że prezesa i jednego członka nie ma. Wchodzisz na forum spółki, której akcji pewnie nie masz i płodzisz wyśmienite teksty merytorycznie rozwinięte o stanie spółki podsumowując, że nic z niej nie będzie. To bez sensu co robisz. Nie masz na co wolnego czasu przeznaczać? A poważnie mówiąc, jeśli zaczynają pojawiać się rozpaczliwe teksty nie posiadających akcji abyśmy my tych akcji nie ruszali a te co mamy oddali, to ma swoje drugie dno. Spółka się podniesie ale tym co jeszcze maja choć trochę nadziei i wiary trzeba podciąć skrzydła a mówiąc językiem giełdowym - odebrać akcje.
Jak chcesz wydawać rekomendację zatrudnij się w jakimś biurze maklerskim dużego banku, wtedy może będziesz choć trochę bardziej wiarygodny.
Tak się składa że niestety mam akcje tej spółki.Czasu też troszkę.Dlaczego piszę? Może to dzisiaj niepopularne ale szkoda mi ludzi którzy poświęcają czas na walkę z wiatrakami-niestety tutaj rządzi duża kasa a nie sprawiedliwość.Co do "próby odbierania akcji"-jak miałby to zrobić? Na umowę cywilną? Rozumiem że w takich sytuacjach dochodzą do głosu emocje-ale wyluzuj to tylko kasa..... Jakie masz przesłanki że to ruszy? Musi być raport z opinią biegłego i sprawozdaniem zarządu.Kto ma to zrobić-niepełny zarząd nawet gdyby chciał-nie może.
Elo ziomeczki Fajnie piszecie,szacuneczek za rozkminke.Możecie mi wyjaśnic co zyskamy po odblokowaniu notowań poza jeszcze większym długiem bo wiecie odsetki od niewykupionych obligacji ciągle rosną. Mamy już prawie 40mil.zł. długu z odsetkami.ale pewnie się dogadają ze sobą.Faktem jest że firma działa jakoś,dzwoniłem w sprawie wynajmu ale twardo trzymają cenę 14 euro netto/m2 a ja ze względu na zawieszenie notowań myślałem że da się taniej.Dzwoniąc do biura można odczuc wrażenie że molmedica jest im obca. Tak jakby już inna firma po cichu przejęła nieruchomości albo ta sama tylko pod inną pieczątką.Ta cała ceremonia z zawieszeniem notowań może byc tylko i wyłącznie dla nas.Wszystko po to by odciąc akcje molmedica od nieruchomości należących do molmedica którymi oni zarządzają.Zobaczymy jak się to rozwinie a pewnie szybko się rozwinie bo mają o co walczyc.Ciekawe czy pieniądze z obligacji zasiliły naprawdę konto molmediki bo przecież przelew mógł byc bez pokrycia. Zastanawialiście się na co molmedica wydała te 30 mil.zł. bo jak tylko na budowy małej hali w Warszawie i na Śląsku to przepłacili i to grubo.Piszą że przez opóźnienia w urzędach stracili płynnośc ale skoro wszystko robili im podwykonawcy to nic nie stracili poza opłatami za grunt.Ja nie jestem śledczym ale jak ja tu widzę wałek to za co płacą pensje pracownikom KNF,CBŚ i HWDP
Z naszą giełdą jest ciężko a pisiory nawet nie mają pojęcia o problemie.Ziobro wprowadził od 5 do 25 lat za oszustwa podatkowe i założę się że pierwszym odsiadującym wyrok będę ja albo ty a ci mistrzowie giełdy będą zawsze nietykalni.
Mam nadzieje że jesteście w grupie na fb ludziska. A jak nie to nic tu po was.Grupa ma 13 członków a bezpanskich akcji mamy deko więcej . querty7 na podstawie grupy można sprawdzić ile ulicy jest na ulicy a ile to farmazon. Liczby są słabe.Malo nas a akcji bez Pana za dużo. Nawet jak będzie podbitka w co wątpię to ty sprzedaż a jakiś biedak kupi gówno. To nie jest giełda tylko jakiś żart.