• W co inwestować online? Autor: ~bankier1977 [188.146.43.*]
    W co radzicie zainwestować online?
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~karmex [185.30.124.*]
    Może więcej informacji? Jaka suma? Jakie masz doświadczenia w inwestowaniu? Sam osobiście odradzam inwestowanie w takie mechanizmy jak forex czy giełda . Szczególnie jeśli nie masz dużej wiedzy na temat finansów i działania rynków. Można przez to stracić duże pieniądze. Warto jest na pewno zacząc od funduszy inwestycyjnych albo od bezpiecznego złota. Odsyłam również na forum inwestycyjne:
    link 
    Znajduje się na nim sporo tematów o tym w co warto jest inwestować.
  • Re: W co inwestować online? Autor: sywiar [79.191.89.*]
    Polecam inwestowanie w diamenty :) to znacznie bardziej opłacalna możliwość na zarobienie pieniędzy, wymaga czasu, ale jest bardzo atrakcyjną formą :) polecam przekonać się samemu http://martdiamonds.pl/
  • Re: W co inwestować online? Autor: monimil [94.154.31.*]
    A może warto zainwestować w meble? Mój przykład to szafa . Odnowiłam drewnianą szafę i sprzedałam z zyskiem.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~bonmonika [193.106.155.*]
    Hmm, a jakie marże są na meblach?
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Kamila1023 [86.94.197.*]
    W recykling:
    link
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~regiina2 [188.146.160.*]
    Warto przyjrzeć sie wszystkiemu. A tak w ogóle polecałabym zatrzymać sie na chwilę też tutaj https://www.bgzoptima.pl/inwestycje/fundusze-inwestycyjne
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~emilzerka [84.24.76.*]
    Ja osobiście używan tego:

https://recyclix.com/?id=f9d961b592b227

Przykład.Przy inwestycji 1000 zł co 5 tygodni wypłacam 140 zł.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Sławek [193.239.124.*]
    Ja też osobiście inwestuje w recycling i polecam recyclix.com/?id=0d1e661475d075
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~egonwn [84.24.76.*]
    Mozesz zainwestowac w recycling.
    Zwrot 14 % od zainwestowanej kwoty juz po 5 tygodniach.Sprawdzone.

https://recyclix.com/?id=f9d961b592b227
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Pit [94.251.142.*]
    A jak odzyskać pozostałe 84% ?
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~kar29 [176.221.122.*]
    Polecam załóżyć sobie konto walutowe oraz obecie kupic kilka walut. Szczególnie,że w dniu dzisiejszym euro jest po:
    4,26
    funt jest po 4,96 czyli bardzo tanie.....

Sporo informacji jest jeszcze w tym dziale:
    link  - jest tutaj wiele tematów w co warto jest inwestować Wszystko zalezy od tego ile macie kasy. Inaczej inwestuje sie 10 tys. Inaczej 100 tys.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~jacekkkkkk [78.9.181.*]
    copernicus spółek wzrostowych 100 % w 5 lat
  • Re: W co inwestować online? Autor: recycling [84.24.76.*]
    Ja osobiście inwestuje w nowoczesny recycling.

http://promo.ecorevenue.com/?id=f9d961b592b227
    W ogolnym skrocie dzialanie systemu wyglada tak.

Co 5 tygodni zyskujemy 14% od zainwestowanej kwoty.Profit mozemy wyplacic lub reinwestowac.
    Wplacamy 100 zl po 5 tygodniach mamy 114 zl
    Wplacamy 1000 zl po 5 tygodniach mamy 1140 zl
    Withdrawal history
    Created At Money Comment
    2016-07-27 08:15:48 € 60.00 Wire withdrawal,
    2016-07-21 17:10:35 € 22.30 Wire withdrawal,
    2016-07-13 07:24:16 € 23.00 Wire withdrawal,
    2016-06-23 08:57:03 € 20.50 Wire withdrawal,
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~HejHo [95.41.135.*]
    Lepszego zarobku nie znam:

http://www.myfxbook.com/members/szafran/chesta-tm-2-usd/1662307
  • Re: W co inwestować online? Autor: amberus [37.47.1.*]
    Możliwości masa, również z dochodami kontraktowanymi od 40 % wzwyż. Kontrakty od roku do 3 lat. Oraz wiele innych możliwości, jak typowo cykliczne zarabianie od 2 do 7 tys € miesięcznie. Wszelkie poznasz kontaktując się poprzez skayp - janubers1 Zapraszam Janusz
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~pasjonatFX [89.79.238.*]
    Jeśli szukacie nowych sposobów inwestowania polecam zapoznać się ofertą brokera easyMarkets. Można zacząć u nich handel od kwoty 25$. Posiadają rozbudowaną ofertę instrumentów do handlu. Należy też pamiętać, że easyMarkets zapewnia darmowy dostęp  do gwarantowanego stop loss, który ochroni przed negatywnym bilansem konta oraz praktyczne konto demo, co pomoże początkującym w rozwiązaniu wielu problemów.
    link 

I podrzucam jeszcze osobom zainteresowanym inwestowaniem w opcje waniliowe.
    link 
  • Re: W co inwestować online? Autor: bobisob [2.27.111.*]
    Zarabiaj na przetwórstwie śmieci, pomóż środowisku. Regularny dochód pasywny, co 5 tygodni wypłacasz 14%

https://recyclix.com/?id=e2fcb50aa13c87
  • Re: W co inwestować online? Autor: kevinnl [84.24.76.*]
    Ja z powodzeniem zarabiam na poniższej stronie.Firma jest na rynku od 2009 roku.Wypłaty zysku są co tydzień.Polecam film objaśniający i link do rejestracji jeśli kogoś taka forma dochodu pasywnego interesuje:
    link
    link
    link 
  • Re: W co inwestować online? Autor: mikoz53 [78.88.147.*]
    Jak wygląda na dzień dzisiejszy 4.11.2016 wypłacalność
  • MxRevhare - prezentacja możliwości Autor: ~nafri [89.161.55.*]
    MXRev$hare, program znanego admina Jamesa Lee Valentina, którego inne projekty dają zarabiać wielu ludziom na całym świecie.
    Ciekawe i fajne cykliczne prowizje.

Rejestracja jest bezpłatna: KLIKNIJ TUTAJ 

Żeby nie przedłużać:

Paczka kosztuje 50$ zarabia 55$.
    Przykładowo kupujesz 100 paczek, 
    po 55 dniach masz 294, 56 dnia już 190. 
    Po 90 dniach koło 300 - i zaczynasz wypłacać około $1200 miesięcznie bez osób poleconych.
    Do obejrzenia 10 reklam dziennie.

Tego nie można przegapić!

Zobacz PORADNIK 

link
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~questrainwestor [77.253.39.*]
    Ja inwestuje z Atlantic Global za pośrednictwem Questry. . Szczegóły?
    Hiszpańska firma Questra Holdings, która działa na rynku IPO (Initial Public Offering), czyli pierwszej oferty publicznej akcji.
    Aktualnie zaczyna ona mocno wkraczać na rynek Polski. Oprócz podmiotów z którymi współpracuje już od 2009 roku (w swoim portfolio firma ma współpracę z takimi gigantami jak Tesla, Alibaba, Facebook) pozyskuje prywatnych inwestorów, którym w zależności od wielkości portfela inwestycyjnego wypłaca TYGODNIOWO gwarantowane 4-6% zysków. Jest bezpieczniejszą opcją od programów typu Revshare, z samej inwestycji jest fajna kasa, a pozwala dodatkowo budować swoją strukturę partnerów (czyli dodatkowe bonusy). Sprawdzone, aktywnie inwestuję w ten program, a jak będziesz mieć jakieś pytania albo wątpliwości to na dole mojej strony:  link znajdziesz nr tel i skaypa to można śmiało dzwonić :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.8.228.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.174.210.*]
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~kismon [176.221.122.*]
    Założ lokatę online... W zasadzie jestto jedyna opłacalna oraz bezpieczna opcja. I wbrew obiegwej opinii wiele banków wciąż ma dosyć dobre oferty w tym zakresie.
    Zerknij sobie na stronę:
    link 

Znajduje sie na niej ranking lokat na ten miesiąc. Na pewno opłacalną lokatą jest ta w Idea banku. Oprocentowana na 4%.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Pleja [87.204.81.*]
    Polecam sprawdzone programy rev- share.
    Przykład: The Ads Team
    Zarobek do 120% za oglądanie 10 reklam dziennie (okolo 3 minuty)

https://www.youtube.com/watch?v=Yq0aR0cQPp8
    Rejestracja na portalu:
    https://theadsteam.com/ref/player1

• Re: W co inwestować online? Autor: beatabeata1 [217.153.72.*]
    Ja nie jestem zwolenniczką inwestowania online. Chyba za bardzo boję się ryzyka
  • Re: W co inwestować online? Autor: emilzerka [84.24.76.*]
    WHY Questra Holdings ?
    link 
    1.      231 million profit earned by the company in 2015.
    2.      The official agreement regulating the principles of cooperation. Sent along with the name-certified free membership account and all funds accumulated on it.
    3.      Weekly gain 4-6% calculated every Friday night. Depending on the amount of your investments packages they generate a reasonable profit, which you can withdraw or continue to invest.
    4.      Investment portfolios tailored to your wallet. You do not need a huge financial resources to earn on shares in Questra Holdings. You can invest only € 90.
    5.      Affiliate program earn on team building. Career plan and the bonus program will allow you to reap additional profits from promoting this business
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~thompson [77.242.232.*]
    Bezpośrednio nie jestem w stanie powiedzieć w co najlepiej zainwestować, bo to jest zależne od wielu czynników. Najlepiej przeczytaj sobie kii link . Będzie Tobie łatwiej podjąć decyzje
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Tomek [176.110.157.*]
    https://recyclix.com/partners/#
    firma recyklingowa 14% w ciagu 5 tygodni
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~anitka [94.254.145.*]
    Dokładną odpowiedz na to pytanie masz na tej stronie link 
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Paweł [89.78.38.*]
    Najlepiej zainwestować na rynku walutowym, najwięcej można zarobić. Rachunek z niskimi kosztami np hotforex zero i jakieś dobre sygnały i sukces gwarantowany
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.110.157.*]
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~BankierOnline [79.75.19.*]

Według mnie najlepsza opcja, pewna i z wysoką stopą to matryce z reklamami

20% W 3 MIESIĄCE, w rok 80% - Sam inwestuje i zarabiam, sceptykom i niedowiarkom osobiście mogę to udowodnić
    wiadroshizzz.futureadpro.com zapraszam ;-)
    tak 80% zysku z wpłaconej kwoty, i nie trzeba mieć na start 10 tyś euro, minimum to jest 10$ także każdy to wyskrobie, ale wiadomo z takiej małej kwoty nie wyżyjemy na majorce ;D pomyśl 5000 wpłacasz 9000 po roku ;D sprawdz rzetelność i pewność strony, nie bój sie pieniazki nie są z nikąd, poprostu strona 90%zysku daje użytkownikom którzy sami ja reklamują, jak ja ;)
    (aby osiągac tak wysoki zysk trzeba dziennie (raz na 24h) oglądnąc 10 reklam po 30sek kazda ;)

Czekać do 67 na 1000zł emerytury ? ja mam 22 lata i jak narazie 200$ miesiecznie, do konca zycia zapewnione ale dalej inwestuje tak z 5000$ / miesiac mi wystarczy ;D link do strony z reklamami wiadroshizzz.futureadpro.com

Taki przykład ktoś poodkładał i wpłacił 300 czyli kupił 6 "ad packów" każdy po 50 .
    W Ciagu 3 miesiecy każdy z nich zarabia 20% ( czyli każda 50 jest większa o 10 )
    Ale pieniądze sie "nabijają" co 20min, więc można nie inwestować i z 300$ po 3 miesiacach wyciągnąć 360$ albo...
    wiadroshizzz.futureadpro.com
    300 wpłacam lecz po miesiącu mam 120 wyrobione ktore inwestuje, z 420 kolejny miesiąc wyrabia się 168 które spowrotem wrzucam (588) z tymi czyli po 2 miesiącu "pracujących paczek" mam już 11 i 38$ na kolejną, wiadomo te początkowe paczki zaraz nam sie skonczą, ale fakt ze w danym momęcie (2miesiące od wrzucenia 300) pracuje juz 11 paczek każda wyrabia zysk 10 (50 +10)
    w dodatku każdy użytkownik zarabia chyba ok 2-3$ z każdej paczki ktora kupi osoba polecona, nie warto logować sie bez polecenia bo wtedy te 2-3 % ida na zalozyciela, i nie ma osoby która Ci pomoże ogarnąć
    są oczywiscie kruczki chyba 1.5% przy wpłacie i 2% wypłata, powiedzie pewnie ze to nie możliwe skoro bank da nie wiecej niz marne 10% rocznie,

>>>>>>>>>> wiadroshizzz.futureadpro.com <<<<
    W razie pytań do mnie jak w dym
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~BorysHICH [91.235.160.*]
    matryce w hotforex?? coś więcej mógłbyś napisać o tej strategii?
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~FLOinwestuje [90.194.155.*]
    To prawda zgadzam się inwestycja jest stabilna a dodatkowo BMW weszło we współpracę z FN http://floinwestuje1.futurenet.club/info jestem w najwiekszej strukturze zapraszam na skypa z założycielami http://floinwestuje1.futurenet.club/info
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Magneta [31.0.124.*]
    Część pieniędzy warto ulokować w fundusze inwestycyjne. Tu link można rozpocząć inwestowanie w tą opcję. 
  • Re: W co inwestować online? Autor: lucynawarda [31.179.133.*]
    Z doświadczenia wiem, że warto rozważyć inwestycje w spółki na wczesnym etapie rozwoju. To często startupy proponujące innowacyjny produkt lub usługę, które rozwiązują realny codzienny problem. Takie firmy mają wysoki potencjał wzrostu, co przekłada się na zyski inwestorów. W skali roku mogą one wynieść 30-50%. Ty, jako inwestor, obejmujesz udziały w takiej spółce, w zamian za wpłaty na kapitał. Firma zyskuje z kolei środki na rozwój i dalszą ekspansję.

Pytałeś o inwestycje online - crowdfunding udziałowy, ktory wyżej opisałam, to proces odbywający się w 100% w Internecie. Kampanii szukaj na dedykowanych temu platformach. Tam do dyspozycji masz profesjonalną prezentację produktu, który możesz wesprzeć, wszystkie dokumenty spółki i możliwość kontaktu z właścicielem spółki. Sama wpłata trwa 3 minuty i jest bezpieczna.

Warto być na bieżąco - wkrótce na Findfunds.pl startuje kampania Scabrosusa. To wrocławska spółka z o.o., która ma szansę sporo zmienić na polskim rynku przetwórstwa. Zajmuje się wytwarzaniem błonnika z odpadów produkcyjnych w branży drzewnej i owocowo-warzywnej. Przykładowo, to co zostaje z wytłaczania soków - trafia nie do utylizacji, a do zakładów Scabrosusa, gdzie przerabiane jest na komponent do pasz dla zwierząt, żywności, kosmetyków czy chemii budowlanej. Dzięki temu zwiększa się ekonomia produkcji, a artykuły zawierające błonnik stają się bardziej dostępne i tańsze. Spółka będzie wkrotce obchodzić pierwsze urodziny, a już radzi sobie całkiem nieźle - ma obroty na poziomie 400.000 miesięcznie. Więcej tutaj: http://mamstartup.pl/technologie/10195/z-odpadkow-produkuja-blonnik-trafia-do-produktow-spozywczych-i-kosmetykow
  • Re: W co inwestować online? Autor: emilzerka [62.17.151.*]
    Jestem w tym programie od sierpnia. Naliczenia zysku są co tydzień i co tydzień mogę wypłacać zyski lub je reinwestować.Support działa 24h.Posiadają w swoim portfolio zróżnicowane portfele inwestycyjne dzieki czemu każdy znajdzie coś dla siebie.Najniższa kwota inwestycji to już tylko 90€.Firma oferuje rozbudowany program partnerski i bonusy pieniężne(1000€).Program sprawdzony:
    link 

W co inwestują menadżerowie ?
    Firma zarządza kapitałem, prowadzi usługi płatności, zarządzanie poufne oraz sprzedaż i zarządzanie aktywami. Firma zarabia głównie na:
    • Plasowaniu papierów wartościowych.
    • Faktoringu finansowym i refinansowaniu firm.
    • Organizowaniu i przeprowadzaniu IPO.
    Firma działa w 50 krajach, w tym 28 krajach Europy.

• Re: W co inwestować online? Autor: ~Igor [89.11.141.*]
    http://www.cryptocoin20.com/?r=RPP173843624
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Virtual [87.206.200.*]
    W Vr Visio Group :)
    https://findfunds.pl/kampania/?id=16
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~frankowski [193.34.52.*]
    wiesz co też się zastanawiam nad tym od kilku dobrych tygodni, latam po sieci w szukaniu rzetelnych informacji. Znalazłem taki artykuł link  i jestem pełen zaangażowania w zbieranie informacji o takim inwestowaniu. Wiadomo im więcej wiedzy tym więcej możliwości, zastanawiam się tylko jak z podatkami, bo puki co nie znalazłem konkretnej informacji na ten temat. Rynek walutowy jest obszerny, ale najmocniejszą stroną jest dolar/euro i chyba na tym głównie się skupie.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Cezary [185.24.27.*]
    Odezwij się siwy8046@gmail.com pomogę :) inwestuję tak od prawie 2 lat
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Anka [85.222.31.*]
    Skyllex
    Firma działa aktywnie na australijskiej giełdzie, jej działalność jest regulowana przez Australian Securities and Investments Commission. Od ponad roku działają w handlu online i wykazuje jedne z najlepszych wyników wśród podobnych firm.
    pakiety inwestycyjne:
    minimalna kwota 50$ w ciągu 30 dni zysk 50% z codzienną wypłatą
    od 1000$ – 25 dni 55%
    250$ – 90 dni 1100%
    https://skyllex.com/?ref=8496
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~joshi [188.114.85.*]
    A sprawdzałeś ofertę na stronie pod adresem www.mennica24.pl ? Ja często tam zaglądam nie tylko żeby sprawdzić aktualną cenę srebra czy złota inwestycyjnego, ale nawet korzystam z ofert sprzedaży monet. Mennica sprawdzona a oferty i ceny całkiem rzetelne.
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~InwestorMaciek [83.6.89.*]
    Inwestuj w spółkę Willo.pl, przez crowdfunding udziałowy, póki jeszcze są udziały do wzięcia
    LINK: http://www.crowdangels.pl/Organiczna-Aspiryna.html
  • Re: W co inwestować online? Autor: ~Artur [94.254.145.*]
    Mam takie poczucie, że to ostatnie kilka miesięcy jest pod znakiem jakiejś ofensywy w Sunex. Wcześniej trochę mało było takich informacji o targach, dofinansowaniu, czy realizacji inwestycji. To jakby ostatnio ten worek z dobrymi newsami się rozwiązał dopiero.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.161.55.*]
  • Do wszystkich zastanawiających się Autor: ~Dżepetto [83.26.51.*]
    ... i wahających się. Ja osobiście polecam lekturę dziecięcej klasyki: "Pinokia" Carlo Collodiego. Rzecz jasna cały utwór zasługuje na przypomnienie, ale szczególnie jest tam taki "nieśmiertelny" fragment o tym, jak Pinokio za namową Kota i Lisa trafia do Krainy Głupców, a ściślej mówiąc na Pole Cudów. Resztę doczytacie. Ciągle aktualne i trafne, pomimo upływu stu lat z okładem.
  • Re: W co inwestować online? Autor: damianc [91.239.113.*]
    Opcji binarnych ktoś próbował ? Właśnie zastanawiam się nad wyborem konta demo, aby trochę poćwiczyć.