zmniejszenie podaży ,... dobre sobie część leszczyków powyjechała na wywczasy ( HAWAJE, Lazurowe Wybrzeże, Acapulco, Szeszele itp.) zleconka się skończyły i to całe wytłumaczenie tego "nadzwyczajnego" 'zjawiska' giełdowego
Maestro to troll internetowy powiązany z moderem, bo usuwanie wpisu który jest zgodny z regulaminem nie powinno mieć miejsca, a niestety miało i to z powodu tego że wydała się inteligencja szanownego "pana" Maestro, choć pana to za dużo powiedziane. Szeszele buahahah
Nie jestem niczyim TROLLem i nie znam PANA moderatora , a wczoraj nie uczestniczyłem w wieczornej "sesji" na FORUM BANKIERA poświęconej ,... nieustającym "sukcesom" ECR i całej tej 'wesołej' GRUPY, więc nawet nie czytałem tych usuniętych wpisów, .
Nie mam FIOLETOWEGO pojęcia ile stoi tego towaru na 'ukryciakach' od dawna już pisałem , że DLA NIKOGO po 1 gr NIE ZABRAKNIE , od dawna też pisałem wam tu , że po scaleniu MOŻNA (ale nie trzeba) spekulacyjnie wejść , ALE !!! dopiero jak się zładuje (po scaleniu) o jakieś 50 - 60% , ...
ps. SUPER "walor" (po scaleniu) INDYGO już powoli się zbliża to tych poziomów
Mam też pytanko do Maestro. Wszystkimi spółkami z NC się tak szczegółowo interesujesz, czy tylko ECR i walorami powiązanymi? Jeżeli wszystkimi spółkami, to nie brakuje Ci czasu na życie? A jeżeli tylko ECR i walorami powiązanymi, to w jakim celu to robisz, bo chyba nie dlatego, żeby akurat tutaj ludzie nie poplyneli? Jaki masz w tym swój prawdziwy interes?
Odpowiedź 'xyz' nie ma potrzeby zajmować się i interesować się wszystkimi "wynalazkami" z Nju Śmiecia ,... one są podobne do siebie kubek w kubek i wystarczy prześledzić "rozwój" i działalnośc jednej , (a już na pewno wystarczy kilku) , żeby wyrobić sobie o tym zdanie ,...
Już nie raz o tym się rozpisywałem : "GENIALNE" pomysły, INNOWACJE, PATENTY, Licencje, WYNALAZKI i unikalne na skalę światową!! rozwiązania to modus vivendi WSZYSTKICH j.w. tych wynalazków w początkowej fazie ich "rozwoju" , a kończy się to na (prawie) każdej MILIARDAMI makulaturki, scaleniami (niekiedy wielokrotnymi) , ale przede wszystkim bogatą MITOLOGIĄ skierowaną do "inwestorów" a dotyczącą świetlanej PRZYSZŁOŚCI. Co do ECR i całej tej GRUPKI ,... to można śmiało powiedzieć , że nie odbiegają od Nju Śmieciowej NORMY !!! 2.000.000.000 makulaturki , MITOLOGIA , coraz to nowi ("lepsi") członkowie ZArządu , przesuwane terminy itd.
a pisać każdy może co mu ślina na język przyniesie , mnie się już udało przepowiedzieć przyszłość takich 'potentatów" giełdowych jak m.n GPF CAUSA , NICOLASGAME, "HOLDING" sanwil, Vedia, tam też trochę sobie popisałem i wyszło na MOJE ,....
Mimo wszystko podziwiam Cię za to, że chce Ci się udzielać na forum NC, bo dla mnie to strata czasu, jeżeli nie mam konkretnych celów, żeby się nimi interesować. W Polsce jest też mnóstwo innych oszustw i bezprawnych wykroczeń, a czasem bawet wykroczeń gdzie popierają się prawem. Moje pytanie brzmi: czy tam też pomagasz ludziom jak nie zostać oszukanym,czy działasz tylko na płaszczyźnie giełdy?