• r.ip Autor: ~GRABARZ [83.8.148.*]
    Zarząd magnifiCo S.A. („Spółka”) informuje, że Zwyczajne Walne Zgromadzenie zwołane prawidłowo na dzień 18 lipca 2016 roku nie odbyło się, gdyż nie stawił się na nie żaden z akcjonariuszy Spółki.

• Re: r.ip Autor: ~mucha [37.47.2.*]
    koniec ludzie, chocbyscie zaklinali rzecYwistosc, koniec.
  • Re: r.ip Autor: ~xyz [213.108.115.*]
    czytac komunikat ktory zamiescil odchodzacy prezes ... wtedy gdy to oglaszal
    wiekszosc sie smiala ze jak to
    a wlasnie tak to

dla mnie kto pierwszy ten lepszy, fajnie jak za to jeszcze ktos chce placic 15-16 groni
  • Re: r.ip Autor: ~news [37.47.224.*]
    dlaczego nie oddajecie jak taki syf ? chłopcy nie ośmieszajciee się
  • Re: r.ip Autor: ~rob31 [188.146.8.*]
    I już pochowales spółkę? Może trup ale jeszcze krążenie wyczuwalne
  • Re: r.ip Autor: ~news [37.47.235.*]
    rob oddasz te 1,7% po 14gr ? po co trzymać gniota
  • Re: r.ip Autor: ~rob31 [31.132.67.*]
    Po pierwsze od kiedy to my jesteśmy na ty? Dla ciebie P.rob31 o mnie się nie martw każdy swój wózek pcha :)
  • Re: r.ip Autor: ~news [37.47.228.*]
    uuuuulllllaaaallllaaa no to przepraszam P.rob
  • Re: r.ip Autor: ~rob31 [31.132.67.*]
    Dobrrze że zrozumiałeś pozdrawiam
  • Re: r.ip Autor: ~news [37.47.11.*]
    widzisz PANIE rob a prosiłem wczoraj oddaj nam po 14gr !!!
  • Re: r.ip Autor: ~rob31 [188.146.133.*]
    Po co ? Człowieku ja nie płacze jak pisałem grasz w kasynie to ponuś ( jakieś dziwne słowo) konsekwencje czesc
  • Re: r.ip Autor: ~aadam [77.79.213.*]
    to co nie ma co liczyć na odwieszenie w ogóle? to po co była ta heca z przenosinami do wrocławia? jeśli nie mieliby planów to po co dawali szycom 14% firmy? przecież mogli sypać do 12 groszy i ulica be zebrała no bo przecież to hitoryczne minima.... Że ubierali? ok, ale to takie sypanie na żywca nie było przecież> a i GPW też brzydko się zachowało powinni dwa tygodnie temu dać ostateczny termin jak to się ma na innych spółkach i tyle a nie tak hop i bęc. Kapitał zamrożony ale ja myśle że jak nie w tym to w przyszłym roku znajdą się takie słoneczne inwestycje i jak forum zapomni to rozbujają to jak hetana i przy minusowej kapitalizacji zrobią z tego spółe za 90mln zł. co myślicie? (nie użalam się nad sobą tylko mysle perspektywistycznie)
  • Re: r.ip Autor: ~rob31 [188.146.133.*]
    Rodzina szycow to ich kompani a tak sobie myślę tu jeszcze niezle cyrki będą
  • Re: r.ip Autor: ~aadam [77.79.213.*]
    jak rob myślisz brać baltic po 17 groni? niby dużo tam zależy od kursu indygo który z kolei dna szuka. ale myśle że będą chcieli na baltic ruszyć w góre aby sobie strate zmniejszyć i wycene indygo zwiększyć/ upchać więcej akcji w wyższej cenie
  • Re: r.ip Autor: ~poufne [37.47.203.*]
    z tym zawieszeniem to wał na maxa !! co w nocne obrady zarząd GPW się zabawił? proszę podać nazwisko tego co podpisał się pod zawieszeniem notowań!!!!
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.