ciągłe dołowanie kursu doprowadzało do radości całą rodzinę,pozostali dostali wstrętu,nienawiści,pogardy . kurs giełdowy w jakimś stopniu powinien uwzględniać wartość,wyniki finansowe,kontrakty, rozwój firmy, a nie sterowany dla jednego celu: JAK ZAROBIĘ DUŻO KASY TO SKUPIĘ RESZTĘ AKCJI. ZABAWA TRWA JUŻ 10 LAT. MOŻE NASTĄPI JAKIEŚ ROZLICZENIE.
dobierają mu się do du..y ,cofnęli świadectwo bezpieczeństwa przemysłowego pierwszego stopnia ,ktoś rzeczywiście się wkurzył na cyrki z kursem ,nawet teraz ustawia blokady ,powinni im dopieprzyć ale indywidualnie ,żeby spółka z zyskami była w bessie 9 lat ,Wajda myśli ze ma idiotów przed sobą ,żeby się na tym nie przejechał
jedyne pocieszenie (może marne ale zawsze) to to, że cwaniak siedzi za kratami i nie moze korzystać ze swojego majatku. miejmy nadzieje, że posiedzi jeszcze dłuuuuugo.
A czego mam się pozbywać jak już dawno się tego pozbyłem ? Wchodzę tu tylko z sentymentu, żeby upewniać się jak dobrze zrobiłem kilka miesięcy temu sprzedając to dziadostwo z zerowym zyskiem. Może jak zjedzie tak z metr poniżej mułu to znowu kupię ? Pożyjemy zobaczymy :)
Dnia 2016-07-18 o godz. 21:49 p.rys napisał(a): > dobierają mu się do du..y ,cofnęli świadectwo bezpieczeństwa przemysłowego pierwszego stopnia ,ktoś rzeczywiście się wkurzył na cyrki z kursem ,nawet teraz ustawia blokady ,powinni im dopieprzyć ale indywidualnie ,żeby spółka z zyskami była w bessie 9 lat ,Wajda myśli ze ma idiotów przed sobą ,żeby się na tym nie przejechał
Ta blokada nie jest wynikiem sterowania kursem. Ktoś chce zrealizować zysk z dywidendy i odzyskać kapitał. Bez paniki.
he he he, zobaczcie jaka liczba rekomendacji zadecydowała o tak wspaniałym wyniku Wasko w tym zestawieniu. Nie muszę chyba dodawać jakiej instytucji jest to rekomendacja i w jako sposób jest ona "bezstronna" w stosunku do Wasko :)
Dnia 2016-07-20 o godz. 11:47 ~FreeDiver napisał(a): > he he he, zobaczcie jaka liczba rekomendacji zadecydowała o tak wspaniałym wyniku Wasko w tym zestawieniu. Nie muszę chyba dodawać jakiej instytucji jest to rekomendacja i w jako sposób jest ona "bezstronna" w stosunku do Wasko :)