Była propozycja na walne odnośnie emisji 7,3 mln akcji po 0,10 zł. Nie ma tej emisji. To jest taki sposób emitowania akcji, którego nie chcą GŁÓWNI. i nie ma emisji.
Dnia 2016-07-22 o godz. 07:24 ~traper napisał(a): > zobacz kto głosował na walnym ws podwyższenia kapitału, tak jakby kogoś zabrakło na walnym 22 czerwca.
Faktycznie na walnym 22 czerwca nie było Dorotki ! Może, więc jest jakiś konflikt i moja teoria, że biznesu nie ma i nie będzie niebawem się potwierdzi ? Ciężko wyjaśnić, że akcjonariusze mający kluczowy wpływ na spółkę nie spotykają się na walnym, nie zapraszają przedstawiciela z Cypru który ma ponad 6% a tylko głosami z nie wiadomo czyich 18000 akcji forsują niektóre uchwały. Może Dorotka nie płaciła za akcje tylko dostała je w rozliczeniu i dla tego takie sypanie ? Sprzedawała akcje zarówno po 30 groszy jak i po 16 groszy. Próbuję zrozumieć logikę tej spółki od czasu wejścia Dorotki i poddaje się. Jedynym racjonalnym powodem może być fakt szukania jeleni na odbiór akcji i odzyskanie kasy np. z jakiś rozliczeń ? Co wy sądzicie, mnie ręce opadają.
Mnie się udało ewakuować. Dopiero po roku. Wynik roczny pewnie nie będzie dużą niespodzianką. 100 lub 200 tysięcy straty i wartość księgowa około zera. Szerokiej fali