• ubrali was pod walne Autor: ~łosiek [77.79.213.*]
    i zostaniecie teraz z papierem. Widzę że dystrybucja trwa w najlepsze nawet dzisiaj. o 12 walne, znaczy zapewne jego pierwsza część - do przerwy, następna standardowo w drugim terminie no że chyba się nie odbędzie jak ostatnio.
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~em [37.47.140.*]
    no wlaśnie, co tam na walnym, na pasku w tvn24 nic nie piszą
    zakazu lotów nad Warszawą, mimo walnego na tej (podobno) perle
    też nie wprowadzili
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~łosiek [77.79.213.*]
    będą robić w balona akcjonariat dalej jak i gpw i to i tu wstrzymają ruch ale to tylko moje domysły chociaż biorąc pod uwagę co to się wyrabia jest to bardzo prawdopodobny sceniariusz

• Re: ubrali was pod walne Autor: ~optymista [217.153.136.*]
    A ja myślę, że zaczyny tzw. "NEW DEAL" na Magnifico. Nowy inwestor to zawsze nowa szansa i nowa wizja rozwoju.

masz dostęp do poufnych informacji? wiesz o czym piszesz i co jest z tym związane? czy tylko ludzi naganiasz... jaki nowy inwestor? pisz konkretnie albo nie rób i ty ludzi w balona
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~em [37.47.140.*]
    już tu w ostatnich miesiącach tak dealowali , że spółka jest (jeśli jeszcze jest) w tym miejscu, w którym jest
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~lon [37.47.138.*]
    dlaczego nie oddajecie jak taki syf? ja was inwestorki nie rozumiem
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~rob31 [188.146.71.*]
    O właśnie pytanie na 6+
    bo syfu nie mamy? a dlaczego się udzielamy? bo nabraliście chłamu licząć na miliony a nie możecie z niego wyjść nie osiągając nawet 20 groni na walorze. A naganiacie kolejnych drobnych i zachęcacie by odebrali od was ten papier toaletowy wiedząc co to jest zamiast przyznać się do błędu i odradzić zakupu. Ale polak polakowi wilkiem i ciśnie mu nic nie warty papier i się z niego śmieje bo taki jest z niego bohater. NASZE POSTY SĄ PRZECIWWAGĄ TO WASZYCH WYMYSŁÓW. I jeszcze jedno nasze wypowiedzi są oparte na obserwacjach w przeszłych i teraźniejszych wahaniach kursu a nie jak wasze wypociny na wymysłach i marzeniach.
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~lon [37.47.138.*]
    łosiek nie zabawiaj się w dobrego wujka jest tyle spółek na GPW na ch.....tu siedzisz TAK ŚWIATA NIE NAPRAWISZ
    wiem, wiem. Ale lubie jak ubrani toczą pianę z ust, gdyż przez moje wpisy nie udaje im się opchnąć towaru. W gruncie rzeczy też jestem takim małym Polakiem. Tylko, że moje wpisy przy okazji mają pozytywną rolę - zmniejszają liczbę ubranych i ich straconych pieniędzy. Bez obaw zapewne jutro podsumuje dzisiejsze wasze info o nieobyciu/ przesunięciu walnego <--- jak sądzę. I lecę na hetana tam już jutro pierwsze spadki ( a może jeszcze dziś) i naganiacze się uaktywnią krzycząc że to kolejna korekta w locie, a u patro nie ma dwóch takich samych numerów. Pozdrawiam napinaczy
    komuś z obecnych się ustalenia z walnego nie spodobały bo nie czekając na komunikat wywalił po 16 ok 10k akcji
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~kiepska [46.169.134.*]
    Wartość obrotu 1991 PLN.
    ale podaży nie brakuje, Chcesz - bierz do oporu
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~xyz [213.108.115.*]
    losiek dobrze prawi
    polac mu wodki
  • Re: ubrali was pod walne Autor: ~news [37.47.138.*]
    Rodzina S.tylko zaciera ręce
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »