Paradoksalnie właśnie nie było takiej znowu dużej sprzedaży. Na kupnie widziałem chyba 270 tys. po 0,08 PLN, a sprzedaż nie za specjalna, dosłownie kilkanaście drobnych zleceń. Nie wiem niestety jak końcówka tego fixingu, bo akurat bateria mi padła w tablecie, a tam mam apkę transakcyjną.
Świetnie, uda mi się sprzedać resztę akcji jeszcze przed zawieszeniem notowań :) Jak to mówią, zawsze się znajdzie większy frajer :) Komu, komu bo idę do domu. Świeżutkie piękne akcyjki, warto, okazja! ;)
Ktoś chce mi dać 11 gr za akcję!!! Kocham Cię :) To najpiękniejszy dzień, może nie w całym życiu, ale na pewno w tym roku :) Oby tylko się nie zmieniło do 15.00.
Po pierwsze nie "Marku" a "marku", Po drugie on chciał kupić a nie sprzedać, Po trzecie - mógłbym skomentować te "pakiety" i ratowanie złotóweczek ale nie chce mi się gadać
Ja Wam osobiście szczerze życzę żebyście zarobili. Skiba tyle ludzi wykolowal, ze należy sie Wam, akcjonariuszom tej wydmuszki. Każdy przychodzi tu zarabiać. Obym sie mylił z prognozami i żebyście zarobili. Ja oddałem ze strata 33% za 0.10 i biorę straty na klatę. Obym sie mylił o tym wejściu spekuły. Chociaż na trupach zarabia sie najwiecej, 2 dni i ktoś mógł zarobić na wakacje kupując za 0.07, oddając dziś za 0.10. Ale oby udało Wam sie wyjsć z zyskiem, tego życzę ale w to watpię.