• ja myśle że są 2 opcje Autor: ~oj [77.79.213.*]
    1) siedzi jeden troll pod 10 nickami i pisze sam do siebie żeby nagonić leszcza by odebrali od niego papier po 17 ( a to jak widać się udaje bo w tych poziomach papier cały czas ubywa a 17 jest zasypywane praktycznie na bieżąco.
    2) w opcji drugiej myśle że większości nie ma żadny z głównych bo po ilości nicków można łatwo stwierdzić że drobnych - być może ubranych być może nie jest od groma i ciut ciut. i to oni trzymają dużą choć bardzo rozdrobnioną część akcjonariatu. a że nie chcą się zebrać w kupe to sami nie dostrzegają jak liczną grupą są. pozdrawiam. i nie piszcie że jest zbierane bo po 18 dziennie jest zbierane może z max 500 szt. akcji tylko po to żeby ładny wykres wyrysować a poza tym papier jest pchany po 17 - 16 groszy
  • Re: ja myśle że są 2 opcje Autor: ~waldemar [83.238.78.*]
    Akcji jest mało. Tutaj można z kursem wiele zrobić.

• Re: ja myśle że są 2 opcje Autor: ~łosiek [77.79.213.*]
    mało? do 25 groszy jest wystawione na sprzedaż ok 150k akcji co stanowi w przybliżeniu ponad 5% firmy. gdybyś chciał zmanipulować kursem i podciągnąć do tego poziomu musiałbyś się ujawnić. Co więcej zauważ że mimo że ktoś pobiera po 18 groszy (nie dużo bo po 1000szt) to automatycznie pojawiają się kolejne pakiety na sprzedaż które blokują kurs. Dlaczego nie spada? może czyjeś słupy obejmowały razem z krzyżaniakiem akcje po 13 groszy i nie zdążyły wyjść i teraz chcą chociaż 50% urwać. tego nie wiem ale za każdym razem popyt na 17 jest zasypywany mimo że baton w tej cenie nie stoi to tak jakby ktoś celowo żenił akcje, dlaczego akurat w tej cenie? nie wiem ale niebawem się dowiemy (albo i nie)

• Re: ja myśle że są 2 opcje Autor: ~waldemar [83.238.78.*]
    W poniedziałek Walne. Da odpowiedź na wiele pytań.
  • Re: ja myśle że są 2 opcje Autor: ~rob31 [31.132.67.*]
    Nie da odpowiedzi na żadne pytanie walne zostanie przerwane teraz to niech każdy trYma kciuki aby nie wywalili nas z nc
  • Re: ja myśle że są 2 opcje Autor: ~oj [77.79.213.*]
    nie chciałem siać paniki ale to najbardziej prawdobpodny scenariusz w czasie gdy sprawy dalej będą się miały tak jak teraz. Na jedno to dla nich było by dobrze ogłosili by upadłość - majątku nie mają, wierzytelności spłacać by nie musieli a że drobni zostaną z papierem to co ich to. A ci szycowie to znani są komuś? czy to tylko słupy żeby umocnić ujawniony akcjonariat?
  • Re: ja myśle że są 2 opcje Autor: ~rob31 [188.146.69.*]
    Nie chcę się źle wypowiadać o tym państwie ale raczej slupy
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.