Zzz, powiedzmy otwarcie, my nie jesteśmy za spółka i nie wierzymy w nią. Po prostu komuś zależy, to chcemy go okroić. Proste jak budowa cepa. Jest ryzyko- jest zabawa.
Przecież skup się skończył więc na co naganiać ma i kto? Akurat ocena myślącego jest zgodna z moją. To ty naganiaczu piszesz sam do siebie i marzysz że ktoś od ciebie odkupi ten badziew. Denerwujesz się, bo nie ma popytu co? Nie wiesz co się dzieje i masz lęki? Mądrzy sprzedali już a Ty zostales z garstka marzycieli. Teraz walną emisję, zrobią odpisy i za rok skupią po 1 zł. Możliwe? Tak. Ja bym tak zrobił.
Dnia 2016-07-17 o godz. 14:20 ~Tymon napisał(a): marzysz że ktoś od ciebie odkupi ten badziew. Denerwujesz się, bo nie ma popytu co? Nie wiesz co się dzieje i masz lęki? Mądrzy sprzedali już a Ty zostales z garstka marzycieli.
Do Tymona zacytuje "To ty naganiaczu piszesz sam do siebie i marzysz że ktoś od ciebie odkupi ten badziew." Czyli SS skupuje badziew tak i chciał skupić 100% ale nie wyszło. Co do emisji to zobaczymy - zapewniał że nie planuje. Kiedyś już mógł zrobić emisje i nie zrobił. Tak czy siak wydał już 6 mln a na emisje kolejne 6 mln potrzebuje i jeszcze troche aby skupić pozostałe 2mln. To nie są małe pieniądze. Naganiaczy brak - pamiętajcie pieniądz lubi ciszę. I czekamy na kolejne infa. Nikt nie pisze o wynikach, o tym jak biznes idzie itd. tylko skup i badziew i emisja. Ci co chcieli to sprzedali i na moje powinni obserwować wątki spółek, które za otrzymane pieniądze kupili. A my czekamy dalej i ja nie uważam firmy za badziew.