• NAGANIACZY SAWICKIEGO WYMIOTŁO Autor: ~zzz [46.113.113.*]
    Co się stało z naganiaczami sawickiego? liczą ile skupili?... I cdown zrobił się taki jakiś mało aktywny...
  • Re: NAGANIACZY SAWICKIEGO WYMIOTŁO Autor: ~Speco [188.146.187.*]
    Zzz, powiedzmy otwarcie, my nie jesteśmy za spółka i nie wierzymy w nią. Po prostu komuś zależy, to chcemy go okroić. Proste jak budowa cepa. Jest ryzyko- jest zabawa.
  • Re: NAGANIACZY SAWICKIEGO WYMIOTŁO Autor: ~Brudstock [79.184.168.*]
    Jak to co się stało? skończyła się umowa-zlecenie i poszli gdzie indziej na garnuszek.
  • Re: NAGANIACZY SAWICKIEGO WYMIOTŁO Autor: ~123456 [89.76.194.*]
    ale od czasu do czasu jakś zabłakana owieczka typu "niemyslący" sie pojawia
  • Re: NAGANIACZY SAWICKIEGO WYMIOTŁO Autor: ~Tymon [194.187.251.*]
    Przecież skup się skończył więc na co naganiać ma i kto? Akurat ocena myślącego jest zgodna z moją. To ty naganiaczu piszesz sam do siebie i marzysz że ktoś od ciebie odkupi ten badziew. Denerwujesz się, bo nie ma popytu co? Nie wiesz co się dzieje i masz lęki? Mądrzy sprzedali już a Ty zostales z garstka marzycieli. Teraz walną emisję, zrobią odpisy i za rok skupią po 1 zł. Możliwe? Tak. Ja bym tak zrobił.
  • Re: NAGANIACZY SAWICKIEGO WYMIOTŁO Autor: ~123456 [89.76.194.*]
    Dnia 2016-07-17 o godz. 14:20 ~Tymon napisał(a):
    marzysz że ktoś od ciebie odkupi ten badziew. Denerwujesz się, bo nie ma popytu co? Nie wiesz co się dzieje i masz lęki? Mądrzy sprzedali już a Ty zostales z garstka marzycieli.

Tymon zmień okuliste bo obecny Cie oszukuje
  • Re: NAGANIACZY SAWICKIEGO WYMIOTŁO Autor: akcjonariusz_akcjonariusz [46.238.228.*]
    Do Tymona zacytuje "To ty naganiaczu piszesz sam do siebie i marzysz że ktoś od ciebie odkupi ten badziew." Czyli SS skupuje badziew tak i chciał skupić 100% ale nie wyszło. Co do emisji to zobaczymy - zapewniał że nie planuje. Kiedyś już mógł zrobić emisje i nie zrobił. Tak czy siak wydał już 6 mln a na emisje kolejne 6 mln potrzebuje i jeszcze troche aby skupić pozostałe 2mln. To nie są małe pieniądze.
    Naganiaczy brak - pamiętajcie pieniądz lubi ciszę. I czekamy na kolejne infa.
    Nikt nie pisze o wynikach, o tym jak biznes idzie itd. tylko skup i badziew i emisja.
    Ci co chcieli to sprzedali i na moje powinni obserwować wątki spółek, które za otrzymane pieniądze kupili.
    A my czekamy dalej i ja nie uważam firmy za badziew.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.8.107.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.