• Vindexus - pora na wzrosty? Autor: piotreksz [31.174.5.*]
    Tym razem może nie tak szczegółowo i z mniejsza ilość statystyk jak w przypadku LiveChat. Przedstawiam same konkrety jeśli chodzi o Vindexusa. Dlaczego warto postawić na ta spółkę? :)

- Możliwy koniec korekty
    - Bardzo dobra sytuacja fundamentalna według Squabera! 

link
    link
  • Re: Vindexus - pora na wzrosty? Autor: ~stefan [94.254.128.*]
    Ładna i konkretna analiza, że jest trend wzrostowy i przed nami wzrosty to pewne choć mi zabrakło informacji ile kurs może urosnąć po przebiciu 7,50. Coraz mniej zostaje czasu aby tanio kupić akcje.
  • Re: Vindexus - pora na wzrosty? Autor: piotreksz [31.174.15.*]
    Na ten moment jeszcze nie przeprowadzałem analizy tak daleko w przód. myślę, że jak poziom zaatakuje 7.00 zł. będzie można się zastanowić nad dalszą strategią. link 
  • Re: Vindexus - pora na wzrosty? Autor: ~Axaa [89.78.58.*]

Nie neguję analizy tech. /ale? czy nie pokładacie nazbyt dużej wiary w tą doradczą witrynę SQUABER??Poczekał bym na wyniki za IIkw. Jeśli będą powtarzalne to tak:))
    Na pewno nie można negować tego , iż po odcięciu dywidendy spółka błyskawicznie odrobiła stratę(0,15pln); niewielką ale jednak
  • Re: Vindexus - pora na wzrosty? Autor: ~prezes [31.0.124.*]
    Tu ie chodzi o squabera czy analizę techniczną, wykres ładnie pokazuje że kurs porusza się silnymi falami, najpierw wzrost 30-40% a później kurs oddaje 50% takiego wzrostu a ruchy zaczynają się przed wynikami a realizacja zysków następuje po podaniu jak zwykle lepszych wyników. Wszystko wskazuje że znowu mamy podobną sytuację i w mojej ocenie nawet 8 zł możliwe.
    Technicznie wygląda to ładnie:))
  • Re: Vindexus - pora na wzrosty? Autor: ~Wololo [46.169.251.*]
    Coraz więcej osób dostrzega wzrostowy potencjał VINDEXUSA

http://www.attrader.pl/pl/akcje/vindexus/analiza-techniczna,analiza,8511
  • Re: Vindexus - pora na wzrosty? Autor: ~prezes [31.0.124.*]
    Widać że coraz więcej techników dostrzega potencjał wzrostu kursu Vindexusa, na comparic.pl czyli portalu głównie dla techników 1 lipca kupili akcje do portfela a Vindexus był najpilniej obserwowanym walorem :-)
    http://comparic.pl/system-tabelkowy-gpw-vindexus/
    Ja nie pokładam nadziei w witrynie tylko w analizie. Squaber dla mnie jest głównie aplikacją wspomagającą handel. Decyzja i analiza jest po mojej stronie. Ona sama jako aplikacja tylko czasem wysyła informacje o ciekawych spółkach i zazwyczaj są to bardzo dobre typy. Za jej pomocą przeprowadzam jedynie analizy i alertuje najważniejsze poziomy cenowe gdzie spodziewam się reakcji. Jeśli ktoś jest zainteresowany samą aplikacja polecam zerknąć na obecną promocją, która pozwala handlować z prowizją 0% :) link 
    Po wynikach za II Kwartał może być już za późno ;/
[x]
VINDEXUS 0,00% 11,10 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.