Ogólnie to nie wygląda ciekawie - Cisza i Cisza - za duża cisza i za długo ta cisza, spółka powinna się rozwijać i informować o tym akcjonariuszy.
Chciałbym cokolwiek wiedzieć co się dzieje w firmie? Jak nowy członek zespołu - Thierry Ollivier guru branży AV? Czy coś się dzieje w temacie? Gdzie działa ? jakieś efekty? Co z tymi "dużymi" kontraktami o których pisali w raporcie ? Jakie plany ? Co z rynkiem Chińskim Co z Arabią - kiedyś odpisali że temat dalej otwarty. Jak ktoś z I3D to czyta to może troszkę by się ustosunkował do tego tematu?
Ja już cierpliwie wierzę w tą spółeczke od 3 lat. Wiem że będzie dobrze , zwiększam zaangażowanie, ale ile można czekać :(
Pewnie jak jeszcze trochę się obsunie dokupię, jednak już nie dużo - za bardzo zapakowany jestem, i nie chcę zwiększać ryzyka.
Ta spółka nie ma pomysłu na biznes , niestety . Prawie na każdym kontrakcie traci . Na dużych kontraktach traciła więc nastawiła się na małe. Miało być lepiej a jest ? Zobaczcie jak wirtualną rzeczywistość wykorzystuje np. Farm 51