• Cena spadnie do 1,50 - to jest pewne Autor: ~net [45.42.176.*]
    Po pierwsze to z góry trzyma ją tylko wezwanie. Po ustaniu spadnie do tego co było więc 2,20. Po drugie spadnie niżej, bo ludzie się boją delistingu. Po trzecie w międzyczasie był Brexit i wszystkie akcje zostały przecenione 5-10%. Po czwarte mogą lada chwila wyemitować 6 mln akcji co jest wystarczającym ryzykiem aby cena spadła do wartości z emisji a ta zawsze odbywa się z dyskontem do aktualnej ceny rynkowej. Samo rozwodnienie o 70% spowoduje że wartość aktywów na 1 akcje spadnie do 4,70 a zysk rozwodni się nie na 8,2 mln akcji a na aż 14,3 mln akcji. Ze spółki nie ma żadnej pozytywnej informacji a te co napływają przygotowują nas na problemy, odpisy i reorganizacje.
  • Re: Cena spadnie do 1,50 - to jest pewne Autor: ~Lechu [195.205.146.*]
    Dlaczego spadnie do 1,5, a nie wzrośnie do 6PLN, gdyż Prezes Żywiecki mówił, że cena akcji jest niedowartościowana????
  • Re: Cena spadnie do 1,50 - to jest pewne Autor: ~Benek [104.143.31.*]
    Może się tak zdażyć
  • Re: Cena spadnie do 1,50 - to jest pewne Autor: ~Akcjonariusz- [46.238.228.*]
    Co Was to interesuje skoro Wszyscy sprzedali akcje na fantastycznym skupie? Sprzedane wycofane wg Ciebie z GPW i tyle -wszyscy już wiedzą, co i jak dalej będzie. A wyniki w Totka też znacie?
    Jeszcze mają kilka godzin na sprzedanie po najlepszej cenie Ci co mają naturalnie akcje.. A później zobaczymy.
    Nawet nie chce mi się odpowiadać na Twoje argumenty :)

• Re: Cena spadnie do 1,50 - to jest pewne Autor: ~Lubomir [45.42.233.*]
    Pożyjemy zobaczymy. Ja nie mam już akcji, ale dalej interesuje mnie jak się potoczy sytuacja.
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.