zgadzam się, praktycznie na każdej spółce skup tak wygląda. To i tak dużo, że w dokumencie jest wspomniane max, bo czasem do końca tego nie wiadomo. Myślę, że ostrożnie licząc do 4 PLN spokojnie powędruje. skup się zacznie w sierpniu po walnym, więc wywindowanie kursu jest w interesie drobnych akcjonariuszy ff (naszym). Powodzenia
Bardzo dobre info teraz tylko ile akcji da się kupić przed podbitka ceny w okolice 5 zł bo przeczucie mi mówi że przy tej cenie odbędzie się wymiana akcjonariatu
A tak na prawdę dlugoterminowo można spodziewać się wzrostów po skupie pewnie i dużo wyżej nóż obecne 6 zł jednak do czasu skupu 6 zł to cena maksymalna
Gratuluję sobie i posiadacza walora o spółce pisałem przy kursie 2.2 zł
Jak był skup akcji własnych na LET, to podbili a potem równia pochyła, typowo dla znajomych królika akcja... Ciekawe, czy tutaj będzie podobnie? Czyli skup aby więksi mogli wyjść z zyskiem?
Coś mi mówi że tutaj chodzi o coś innego ale zobaczymy. Jak ktoś dobrze pamięta wymiana zakupów od Niewairowskiej i Jershyny miała miejsce między 3.6 - 3.8 zł A tam poszło 500 tys akcji i z tego co poczytałem odszukalem to wlasnie te 500 tys jest w rękach Szymańskiego i Sukacza
Akcje tak długo stały i opadaly z sił ze można przypuszczać ze akcje są w silnych rękach o czym świadczy dzisiejszy obrót nikt nie chciał sprzedawać, też niebylo sensu podbijać dzisiaj pod 4zl lepiej będzie przytrzymać w okolicach 4 zł Bo w tych cenach będzie można zobaczyć wymianę w mojej ocenie
4 zł to też wartość księgowa Chyba że przeszacuja nieruchomość to będzie 5 zł wartość księgową
Ważne są też wyniki za 2 kwartał zobaczymy co spółka pokaże czy będzie 300tys zysku netto ??
Jedno jest pewne spółka powinna wejść w zainteresowanie inwestorów a może nawet i Funduszy
do 4,1 zł leży około 2 tyś sztuk tylko czy jest sens tak podbijać cenę ?? czy lepiej poczekać aż spółka zacznie kupować Im więcej kupi w tych cenach tym lepiej dla nas zmniejszy się FF !!!!
Płynność jest mała ( bardzo mała) ale taki skup powinien oczyścić z akcji przed dalszymi wzrostami
Mnie ciekawią wyniki za II kwartał za 3 tygodnie je poznamy jeśli będą dobre i będzie widać progres to na tym poziomie będzie można zapomnieć o kupowaniu akcji
teraz jest wyczekiwanie na akcje od tych co czują podstęp w skupie :-)
Jak myślicie co spółka zrobi po skupie, umorzy czy sprzeda? Kto może być nabywca. I po co rozszerzenie działalności o opiekę zdrowotną? Spodziewałem się wejścia kogoś branży paliwowej a tutaj info o rozszerzenie działalności w statucie.
Jest kilka opcji jeśli nie będzie sprzedających to kurs będzie sobie rósł tylko do tego musi być zgodny akcjonariat. W mojej ocenie spółka odsprzeda akcje dalej będzie zbierać dla kogoś trzeba poczekać i zobaczymy ale osobiście uważam że akcje są tanie po tym jak znacząco poprawił się bilans spółki a z każdym kolejnym kwartałem powinno to wyglądać lepiej
Bardzo mała płynność na papierze. Ja mam dosyć ciekawy pakiet ale nie sprzedalbym go teraz poniżej 5.50 zł. Chyba, że będzies z skubaniec powoli ale regularnie to tez dasz rade. Wątpię aby przy tej cenie ktoś Ci oddal akcję.