I co Wy teraz na to? Jutro mamy 6 mln nowych akcji a te co macie właśnie straciły 40% swojej mocy. Jakoś nic nie wskóraliście w sądach i nie wskóracie nic z delistingiem a jak cena zaraz po wezwaniu spadnie to zostaniecie z papierkami.
Dnia 2016-07-07 o godz. 09:00 ~fax napisał(a): > I co Wy teraz na to? Jutro mamy 6 mln nowych akcji a te co macie właśnie straciły 40% swojej mocy. Jakoś nic nie wskóraliście w sądach i nie wskóracie nic z delistingiem a jak cena zaraz po wezwaniu spadnie to zostaniecie z papierkami.
nie ma jeszcze żadnego 6 mln akcji to jest mozliwośc emisji do 2019 bodajże..podobny zapis był wczesniej i jakoś nikt od was(naganiaczy sawickiego) wtedy nie straszył tamtą emisją
Nie znasz się... Spokojnie, zaskarżenie jest możliwe w terminie 30 dni od NWZA (czyli od 16.06.2016). Do czasu werdyktu sądu sawicki nic nie może... Żadni naganiacze na sprzedaż tutaj nie pomogą, łącznie z count downem...
Możliwe? Na jakiej podstawie prawnej? Przeglosowanie i zarejestrowane zanim zdążyłeś beknąć. Złożyłeś pozew abc? Pochwal się. Ciekawi jesteśmy, bo w grę są nasze pieniądze. Ile Dajesz % na wygraną?
Widzę, że na forum niewiele się zmieniło przez ostatni tydzień. Dalej odliczanie naganianie, kasowanie postów itd. Ci co mają kontakt, że stowarzyszeniem wiedzą co i jak. Jak ktoś napisał 6 mln akcji niema na chwile obecną. Za to jest 30 dni na złożenie pozwu. I na forum nikt się niczym chwalił nie będzie. W innym wątku ktoś napisał "kto ma czas" na rozprawy - ja i kilka innych osób. Tu chodzi o zasadę - pieniądze rzecz nabyta :)
Pożyjemy zobaczymy.
Naganiacze odpuszczą, stowarzyszenie jest w temacie i KNF tez mi odpisało - naturalnie nie napisze na forum co. Do delistingu daleko. Ciekaw jestem tylko ile dało to całe naganianie na skup.
Myślę, że najrozsądniejszym wyjściem zarówno dla akcjonariuszy jak i samego SS, jest zgoda i porozumienie. Znaczy się, drugie wezwanie z ceną nieco wyższą. Wiem, z pewnego źrōdła, że odzew mógłby być spory biorąc pod uwagę ilość akcji. No chyba, że SS zbierze 90%, wówczas wiadomo, przymus sprzedaży i do widzenia. Sama emisja dodatkowa akcji jest tu niezbyt ekonomicznym pomysłem wydaje mi się, i raczej śmiem twierdzić blefem, ale pożyjemy i zobaczymy. Pozdrawiam.
Naturalnie. Na chwilę obecną nic nie jest przesądzone. Nie ma emisji, nie ma infa jak zakończyło się obecne wezwanie, nie ma infa czy będzie pozew czy nie itd
Nie ma ogłoszenia o zwołaniu kolejnego NWZA gdzie ma być delisting itd.
Wydaje mi się, że wszystkim powinno zależeć na porozumieniu. Wiadomo to jest biznes i każdy chce zarobić dla siebie. Stąd odpowiednie daty NWZA itd, jest okres wakacyjny i czas gra niestety na korzyść jednej strony. Ale za kilka miesięcy wszystko będzie bardziej klarowne. Możesz odpisać, jakie to pewne źródła informujące, że odpowiedz na skup po większej cenie byłby spory? i jak rozumiesz większą cene o 50gr czy o 3 zł? Wiem wszystko pewnie zależy od tego ile brakuje a tego dowiemy się niedługo.
Stowarzyszenie czeka na kolejne osoby chcące zablokowania możliwości emisji akcji z ograniczonym prawem poboru. Prosimy osoby które nie sprzedały o kontakt @ lub telefoniczny.
Dziś trochę poczytałem nowe wpisy i dla mnie wygrywa "ciechu" podjęta decyzja o sprzedaży i ma nadzieje, że zdąży a dalej siedzi i pisze. Brawo Ty. Założę się, że akcji naturalnie niema. Ale skoro nadal naganiają to może jeszcze brakuje.
Do osób wzywających na sprzedanie - kto chciał to już sprzedał, ile % akcjonariuszy mieszka w miastach gdzie są biura Trigonu?
Ale może jeszcze kilka wiele merytorycznych postów wnoszących coś nowego do sprawy wezwania się pojawi. może ciechu2?:) Co jeszcze się zastanawia.