Dnia 2016-07-06 o godz. 20:48 ~młoda napisał(a): > jest cały czas za drogo !! > przy 35/45 będzie ruch > popyt czeka na te ceny i perełka zaświeci chyba że wcześniej całkiem zgaśnie
dla mnie ta spolka jest skonczona popyt to bedzie chyba jak sami zaczna skupowac bo nikt o zdrowym rozsadku nie dotknie tego smieciowego papieru , to najwieksze gowno w jakie wdepnalem w ciagu 10 lat na gpw
chodzi o to, że nic nie wiadomo, co dalej z kredytami, których termin zaplaty nadchodzi i w sumie nadszedł, tzn. czy zostana spłacone, w co nie wierze, czy termin spłaty zostanie przedłuzony, poza tym nie wiadomo generalnie nic, poza tym, że społka cienko przedzie, nie wiadomo co z układem mini premium itd itp.
Ciągle piszesz te samą gatkę zapomniałeś napisać że ta cieńka firma do rady zatrudniła prawników branżowych zwłaszcza źe wchodzą na nowy rynek i współpraca z ubezpieczycielami jest potencjalnemu kowalskiemu na ręke
Może przegapiłeś czekam aż podpiszą umowe z pzu wtedy dostanę dodatkowy upust za zamontowanie systemu larka rozmawiałem właśnie na ten temat z ubezpieczycielem
lark ma podpisać umowę z PZU? czy ty masz kupić od larka system antywłamaniowy, to wtedy PZU da Ci upust na ubezpieczenie mieszkania? to dwie różne kwestie,
ja tylko widzialem jedno zdanie na jakiejs stronie larka, ze system jest uznawany przez ubezpieczycieli moge to skomentowac tak: jak napiszesz we wniosku o ubezpeczenie, ze masz w mieszkaniu system antywlamaniowy, to zawsze dostaniesz znizke. A takie zdanie larka, na stronie internetowej, traktuje jako czyste zagranie reklamowo-marketingowe ALE JESZCZE NIE WIDZIALEM ŻEBY JAKIKOLWIEK UBEZPIECZYCIEL ZAWIERAŁ JAKIEKOLWIEK UMOWY Z DOSTAWCAMI SYSTEMÓW ANTYWLAMANIOWYCH, NIBY PO CO TAKIE UMOWY MIALA BY BYC ZAWIERANE, SYSTEM ANTYWLAMANIOWY, JAKO BONUS DO POLISY NA MIESZKANIE??????
A POZA TYM, JAK TO SIE WSZYSTKO MA DO TERMINÓW SPŁATY ZADŁUŻENIA BO NIE WIEM???????????????? terminy nadchodzą i długi trzeba spłacać, a to że czyms tam handlujesz nie zwalnia cie od spłaty długów na które Lark chyba nie ma kasy, bo dwóch rat w tym roku nie spłacił.
Ubezpiecz dom i firme to będziesz wiedział zaczym czekam i jaki upust dostane montując właśnie system larka
To tak jak z zamkami jest ich tyle wszystkie super ale jak dochodzi do odszkodowania honorują tylko te z listy
co do reszty to jestem spokojny zwłaszcza że rejsety niebawem będą ściągnięte
Jesteś znawcą w każdej dziedzinie więc nie ma sensu polemizować