• Hmmm Autor: ~Michu [212.191.132.*]
    hmmm.... Jak tak dalej kurs będzie spadał to spółka zacznie się obawiać ewentualnego przejęcia. bo jednak podbierała znacznie większym graczom duże kontrakty..a kapitalizacja to obecnie tylko 68 mln
  • Re: Hmmm Autor: ~olo [185.62.183.*]
    CRON w koncu ma niską cene przejęcia całego biznesu.
  • Re: Hmmm Autor: ~alf [83.23.189.*]
    Obawiam się że już tego nikt nie przejmie wszystko wskazuje że to już koniec tej spółeczki, bez względu na wszystko spółka i tak jest już niewiele wartna
  • Re: Hmmm Autor: ~ktos [89.66.92.*]
    System za 40 mln zł nigdy nie zaczął działać. Ministerstwo Cyfryzacji kieruję sprawę do prokuratury

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/zmoku-miniseterstwo-cyfryzacja-przetarg,155,0,2117787.html

• Re: Hmmm Autor: ~Chinczyk [194.181.178.*]
    Zadłużenie nie jest wysokie , portfel zamówień  ; jaki - taki , wydaje się , że nie powinna upaść
    Mnie martwi to , że nie jest w stanie przynosić zysków , po restrukturyzacji i przychodach
    rzędu  400 do 500 mil powinna generować co najmniej  20 / 30 mil zysku  a  po wypowiedziach
    Prezesa wychodzi , że nie ma pomysłu aby to zmienić .
  • Re: Hmmm Autor: ~alf [79.186.159.*]
    nie tylko ten prezes nie ma pomysłu ale i poprzedni nie mieli, jeśli byla poprawa to krótkotrwała, wystarczy spojrzeć na kurs spółki z ostatnich lat jeszcze w 2007r kurs akcji w okolicach 100zł dziś jest to juz poniżej 6zl, a najdziwniejsze jest to ze fundusze które inwestowaly w te spolke juz chyba pogodzily sie ze stratą
  • Re: Hmmm Autor: ~Rozczarowany [93.124.248.*]
    Jestem grubo w tej space i mysle ze czas ewakuować pieniądze bo nic mi sie zostanie:(( ze smutkiem stwierdzam ze juz długo sie naczekalem a tu zaraz poniżej 5 a potem to juz odchlan
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.124.248.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SYGNITY -2,88% 101,00 2025-10-13 16:49:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.