hmmm.... Jak tak dalej kurs będzie spadał to spółka zacznie się obawiać ewentualnego przejęcia. bo jednak podbierała znacznie większym graczom duże kontrakty..a kapitalizacja to obecnie tylko 68 mln
Obawiam się że już tego nikt nie przejmie wszystko wskazuje że to już koniec tej spółeczki, bez względu na wszystko spółka i tak jest już niewiele wartna
Zadłużenie nie jest wysokie , portfel zamówień ; jaki - taki , wydaje się , że nie powinna upaść Mnie martwi to , że nie jest w stanie przynosić zysków , po restrukturyzacji i przychodach rzędu 400 do 500 mil powinna generować co najmniej 20 / 30 mil zysku a po wypowiedziach Prezesa wychodzi , że nie ma pomysłu aby to zmienić .
nie tylko ten prezes nie ma pomysłu ale i poprzedni nie mieli, jeśli byla poprawa to krótkotrwała, wystarczy spojrzeć na kurs spółki z ostatnich lat jeszcze w 2007r kurs akcji w okolicach 100zł dziś jest to juz poniżej 6zl, a najdziwniejsze jest to ze fundusze które inwestowaly w te spolke juz chyba pogodzily sie ze stratą
Jestem grubo w tej space i mysle ze czas ewakuować pieniądze bo nic mi sie zostanie:(( ze smutkiem stwierdzam ze juz długo sie naczekalem a tu zaraz poniżej 5 a potem to juz odchlan