• Nic sie nie dzieje Autor: ~kuna [70.194.169.*]
    to chociaz jakis film do obejrzenia.
    Wlasciwie nie film tylko trailer, akcja dosc powoli sie rozwija
    ale sa juz miedzy wierszami zapowiedzi czegos ,,big'' nie mamy
    jeszcze wszystkich ,,danych'' ale zaczynamy juz ,,spacer'' w tym kierunku.

Bedzie to thriller sensacyjny pelny nieoczekiwanych 
    zwrotow akcji i wybuchow.
    Niech was nie zmyli glowny bohater, Clark Kent w cywilu tez
    wydawal sie zagubiony i nieporadny, jednak w kostiumie
    supermena to byl juz calkiem inny czlowiek.
    W jakim przebraniu zobaczymy prezesa Krystiana Piecko? 
    Mam nadzieje ze film wejdzie na ekrany kin pod koniec roku
    i ze nie bedzie to kostium Jockera ;-)))
    if you know what I mean ;-)

https://www.facebook.com/pilabsa/

• Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~xyz [213.241.18.*]
    E tam superman objawi się jako załoga czołgu rudy najbardziej skuteczna formacja wojskowa w historii ziemi
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~zika [5.172.247.*]
    Ja dalej wierze w tę spółkę, a wy?
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~kuna [50.172.255.*]
    Przydalo by sie tylko jakies objawienie dla umocnienia w wierze.
    Innowator ponizej 35 roku zycie co zawsze cos ale plonacy krzew to to nie jest
    czekamy na wiecej :-)
    Jakas manna z nieba to byloby cos;-)
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~zika [5.172.247.*]
    dzisiaj trwa skup po 19,70 co 10 minut ktoś kupuje systematycznie, czy to oznacza , że spodziewanej jest jakieś dobre info?
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~kuna [70.194.171.*]
    Dnia 2016-07-12 o godz. 10:42 ~zika napisał(a):
    > dzisiaj trwa skup po 19,70 co 10 minut ktoś kupuje systematycznie, czy to oznacza , że spodziewanej jest jakieś dobre info?

Raczej jeszcze nie teraz,
    nie te obroty nie te wzrosty
    jezeli bedzie blisko jakiegos przelomu
    to bedzie wiecej widel niz transakcji
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~kilof [5.172.247.*]
    Co to są widła ? jak sprawdzić czy to są widła?
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~kuna [70.194.171.*]
    Dnia 2016-07-12 o godz. 16:54 ~kilof napisał(a):
    > Co to są widła ? jak sprawdzić czy to są widła?

Lap ;-)
    https://www.google.com/search?q=widly+do+gnoju&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi6rLWbm-7NAhXKeD4KHefeBSQQ_AUICCgB&biw=800&bih=440#imgrc=Yxn8DIgLt62hsM%3A
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~kuna [5.172.255.*]
    No spółka hamerykańska utworzona , czekamy na kontrakty
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~kuna [174.197.1.*]
    Dnia 2016-07-28 o godz. 17:18 ~kuna napisał(a):
    > No spółka hamerykańska utworzona , czekamy na kontrakty

Jakies problemy z samoakceptacja czy wymyslenie nicka
    jest zbyt trudne?

• Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~sobowtórkuny [5.172.255.*]
    nasladownictwo jest po prostu zabawne
    pozdro kuna
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~kuna [70.194.6.*]
    Jak w celach rozrywkowych to ok :-)
    pzdr
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~Pandora [217.99.14.*]
    Kuna

spojrzysz dla mnie na E-Solution z Wrocławia? Mam kilka akcji tej firmy i w ciągu tygodnia bardzo silny wzrost

oni będą zmieniać nazwę i przedmiot działalności i zajmą się wynajmem samochodów na godziny

na godziny to można wynajmować różne rzeczy, ale błagam spójrz na to czy mam sprzedawać, czy trzymać?

• Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~kuna [174.197.7.*]
    Dnia 2016-07-28 o godz. 20:33 ~Pandora napisał(a):
    > Kuna
    >
    > spojrzysz dla mnie na E-Solution z Wrocławia? Mam kilka akcji tej firmy i w ciągu tygodnia bardzo silny wzrost
    >
    > oni będą zmieniać nazwę i przedmiot działalności i zajmą się wynajmem samochodów na godziny
    >
    > na godziny to można wynajmować różne rzeczy, ale błagam spójrz na to czy mam sprzedawać, czy trzymać?
    >

Dla Ciebie to zamiast na E-Solution wolalbym spojrzec na 80-E ;-)))
    w tym przypadku wzrost bylby prawdopodobny :-)
    Jako akcjonariusz Brastera spojrzalbym bardzo profesjonalnie z medycznym zacieciem
    a poniewaz Braster -tester nie jest jeszcze dostepny proponuje tradycyjne badanie palpacyjne
    mozemy je wykonac nawet w tym samochodzie wypozyczonym .........na godziny:-))

Na E-Solution to wzrosty na pewno nie sa z powodu zapowiedzi wypozyczania samochodow na godziny, bez jaj.
    Sa branze ktore z uslug swiadczonych na godziny calkiem niezle profity czerpia ale
    poki co streczycielstwo nie jest w Polsce legalne wiec malo prawdopodobne by to byl
    ten kierunek, ale jak zakupia campery to moze rzeczywiscie cos jest na rzeczy:-)
    Jak dla mnie to typowa ,,grzanka'' jak sie zalapalas to fajnie, ciesz sie wzrostem a jak zauwazysz oslabienie to sprzedaj nic wiecej tu madrego nie powiem, ktos to rozgrywa i tylko on wie na jakim poziomie skonczy ta zabawe.
  • Re: Nic sie nie dzieje Autor: ~Pandora [83.28.157.*]
    Dnia 2016-07-29 o godz. 07:13 ~kuna napisał(a):
    > Dnia 2016-07-28 o godz. 20:33 ~Pandora napisał(a):
    > > Kuna
    > >
    > > spojrzysz dla mnie na E-Solution z Wrocławia? Mam kilka akcji tej firmy i w ciągu tygodnia bardzo silny wzrost
    > >
    > > oni będą zmieniać nazwę i przedmiot działalności i zajmą się wynajmem samochodów na godziny
    > >
    > > na godziny to można wynajmować różne rzeczy, ale błagam spójrz na to czy mam sprzedawać, czy trzymać?
    > >
    >
    > Dla Ciebie to zamiast na E-Solution wolalbym spojrzec na 80-E ;-)))
    > w tym przypadku wzrost bylby prawdopodobny :-)
    > Jako akcjonariusz Brastera spojrzalbym bardzo profesjonalnie z medycznym zacieciem
    > a poniewaz Braster -tester nie jest jeszcze dostepny proponuje tradycyjne badanie palpacyjne
    > mozemy je wykonac nawet w tym samochodzie wypozyczonym .........na godziny:-))
    >
    > Na E-Solution to wzrosty na pewno nie sa z powodu zapowiedzi wypozyczania samochodow na godziny, bez jaj.
    > Sa branze ktore z uslug swiadczonych na godziny calkiem niezle profity czerpia ale
    > poki co streczycielstwo nie jest w Polsce legalne wiec malo prawdopodobne by to byl
    > ten kierunek, ale jak zakupia campery to moze rzeczywiscie cos jest na rzeczy:-)
    > Jak dla mnie to typowa ,,grzanka'' jak sie zalapalas to fajnie, ciesz sie wzrostem a jak zauwazysz oslabienie to sprzedaj nic wiecej tu madrego nie powiem, ktos to rozgrywa i tylko on wie na jakim poziomie skonczy ta zabawe.

dzięki, no właśnie tak sobie pomyślałam, jak zwiększą obroty to będzie znak że organizator imprezy uznał że grzanka przypalona

choć te samochody na godziny romantycznie kojarzą mi się z Rzymem, bo tam taki biznes dobrze funkcjonuje i mogłabym się ponieść fantazjom, że i w Polsce zrobi się rozwojowy, niech tylko warszawa zamknie centrum miasta dla samochodów...

co do Pilabu to oglądałam ostatnio nudnawy firm o szpiegostwie przemysłowym nowoczesnych technologii, jak by co to w tej kwestii mogę zostać ekspertem :)

nadal trzymam PEO i obserwuje pana Morawieckiego i baaaardzo jestem ciekawa jak to się skończy

[x]
DATAWALK -0,82% 120,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.