• ale upychają towar! Autor: ~kogut [83.20.8.*]
    j.w.
  • Re: ale upychają towar! Autor: ~polak [89.78.138.*]
    rozwin swoja merytoryczną błyskotliwą wypowiedz ?
  • Re: ale upychają towar! Autor: ~chico2002 [83.9.33.*]
    Skupują . Tydzień  temu  byłeś guru ,że spółka pójdzie na 2 gr  ludzie sprzedawali za bezcen po 7 gr . Sprzedaj akcje swojego  Midvenu po 2 gr  kupię .
  • Re: ale upychają towar! Autor: ~George [31.178.109.*]
    Jak na dniach zobaczysz odpał na północ to Ci szczena opadnie i będzie Ci głupio, że nie masz akcji! Tylko nie zniechęcaj innych są tacy którzy chcieliby zarobić

• Re: ale upychają towar! Autor: ~chico2002 [83.9.33.*]
    George ja skupuje cały czas
  • Re: ale upychają towar! Autor: ~Makler [31.0.32.*]
    Wszyscy kupują to kto sprzedaje
  • Re: ale upychają towar! Autor: ~George [31.11.148.*]
    Zawsze znajdzie się ktoś kto chce sprzedać! Są tacy którzy sprzedając po 0,12 są 100% do przodu. Osobiście moja średnia zakupu była 0,08 teraz wzrośnie bo dziś dobrałem wyżej. A nawet jakbym spredał byłbym do przodu. Tylko, że po co dziś mam sprzedać po 0,12 jak za tydzień mogę sprzedać po 0,20.

Chico skoro dobierasz to widać czujesz co tu się święci, nie zbaczaj z tej drogi

• Re: ale upychają towar! Autor: ~George [31.11.148.*]
    A jeszcze jedno! Myślisz, że to leszcz kupuje takie ilości po 0,12 po ruchu z 0,08. Jeśli tak to musiałby to być bardzo odważny leszcz. Leszcz to dzisprzedawał po 0,12 zęby być jeszcze do przodu. Skupuje to ktoś kto wie że będzie wyżej i może zarobić dużo więcej!!!
  • Re: ale upychają towar! Autor: ~kogut [83.21.209.*]
    no czytając Was to utwierdzam się w przekonaniu o upychaniu akcji ulicy...
    sam piszesz, że skupujesz cały czas, kolega także plus pewnie z 10 osób takich jak Ty liczących na kolejny odpał po podbitce...no i masz kto skupuje :P
    Kogut przypominam Ci że jak nikt nie kupuje to nie rośnie. Zresztą po kieko wała tu siedzisz i piszesz idź na spółkę w którą wierzysz i masz jej akcje i tam się udzielaj. Nie pasują Ci akcje Geo to co się wypowiadasz. Jaki masz biznes w pisaniu na forum tej spółk. Taki wujek dobra rada........pewnie chcesz uchronić kogoś przed stratą?
    jak widzisz dalej sporo mają do oddania w dobre ręce - kupuj ;)
  • Re: ale upychają towar! Autor: ~HANDLARZ_JAJKAMI [31.42.0.*]
    pieknie ubieraja uciekac kupicie po 8gr
    ups i dolne widły zasypane :D

a ja tu znowu kupię poniżej 10 groszy i opylę po 12 :D
    aha informacja dla mało kumatych - polak, george itp...wystarczy spojrzeć na AT i wskaźnik AD - wysypali Wam już około miliona akcji :)
    ale tak tak ZBIERAJĄ :P
    Ja kupywałem po 0,08 sprzedawałem po 0,15 trochę nawet udało mi się po 0,16. Ty wolisz sprzedawać mając mniejsze widełki. Taka strategia. Nie martw się poniżej 0,10 też jestem ustawiony, tylko nie wiem czy będzie mi dane coś zebrać.

buahaha - teraz, że sprzedawałeś?
    sam pisałeś, że średnią masz obecnie wyższą bo dokupujesz - czyli brałeś też moje :P

ładna z Ciebie marionetka - jak rośnie to mam jak spada to sprzedałem - na onecie handlujesz?

już się nie kompromituj!

Miałem średnią 0,08 sprzedawałem po 0,15 i 0,16.
    Od tamtego czasu dokupuję między innymi dziś po 0,11 i dlatego średnia zakupu mi się podniosła.
    Chyba logiczne

• Re: ale upychają towar! Autor: ~HANDLARZ_JAJKAMI [31.42.0.*]
    jak sprzedales po 15 i 16 to jak stary capie srednia ci sie podniosla buhahah co z mitomany
    Szkoda komentować handlarz sam do tego dojdź nie będę Ci pomagał

Jak sprzedawałeś po 0,11 to możliwe, że od Ciebie też brałem. Pochwal się za ile kupiłeś pewnie po 0,10. No to jesteś zarobiony ale kozak z Ciebie

już się nie ośmieszaj!
    sam pisałeś, że w tych cenach nie sprzedajesz - bo po co jak sprzadasz za tydzień po 20 gr?

no to zobaczymy te 20 gr :D

także albo kłamiesz, albo handlujesz na onecie albo to choroba psychiczna...sam wiesz która z tych odpowiedzi Ciebie dotyczy! :)

jak wyskoczy w górę, to zapewne napisze, że trzymasz twardo i masz więcej akcji w portfelu bo dobierałeś :P
    kocham takich mitomanów....

Kogut szkoda z Tobą polemizować. Sprzedawałem, ale nie wszystko teraz dobieram, dalej czekam na 0,2 nic się nie zmieniło. To że czasem musisz coś sprzedać nie po takiej cenie jak oczekujesz wynika z tego, że potrzebujesz kasę na coś innego (poza giełdą są inne wydatki). Sprzedałem wyżej chcę odkupić niżej proste.

Nie trzeba dorabiać tu żadnej teorii. Widzę, że łatwo idzie Ci ocenianie innych ale o swojej strategii nic nie piszesz tylko szkalujesz innych i im doradzasz

[x]
GEOTREKK -20,00% 0,04 2019-03-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.