• GLGPHARMA tylko dla wytrwałych. Autor: ~Sympatyk [185.124.116.*]
    http://pl.glgpharma.biz/2015/11/20/glg-pharma-widzi-potencjal-rynkowy-dla-celowanych-terapii-onkologicznych/

Co do znaczenia "terapii celowanej" i "badań klinicznych" , to proponuję zapoznać się z internetu.
    Nowe leki zbudowane na inhibitorach STAT3, to przełom w leczeniu wielu nieuleczalnych chorób, gdzie obecnie stosuje się tylko leki zapobiegawcze i w miarę spowalniające ( hamujące) proces rozwoju choroby.

Tak więc, jeżeli ktoś ma zamiar zainwestować długoterminowo, - to myślę że warto.
    Proponuję prześledzić inne firmy farmaceutyczne które już wprowadziły różne inhibitory w leczeniu nowotworów i innych poważnych chorób.
    pozdro.

• Re: GLGPHARMA tylko dla wytrwałych. Autor: ~zapakowany [83.5.144.*]
    będzie wysoko kwestia czasu
  • Re: GLGPHARMA tylko dla wytrwałych. Autor: ~j23 [193.200.47.*]
    od 5 do 10 ciu lat:)?
  • Re: GLGPHARMA tylko dla wytrwałych. Autor: ~Sympatyk [185.124.116.*]
    Dnia 2016-07-05 o godz. 16:03 ~j23 napisał(a):
    > od 5 do 10 ciu lat:)?

Bez przesady. W USA lek może być dostępny jeszcze w tym roku. O tym fakcie pojawi się komunikat.
    U nas po przejściu wszystkich procedur z badaniami klinicznymi włącznie to druga połowa 2017 rok. Ale to tylko moje założenia.
    Nie znalazłem tzwn. "Charakterystyki leku" ani rozszerzonego opisu wyników badań klinicznych
    Może ktoś z koleżanek i kolegów wie coś więcej na ten temat i chętnie się podzieli z nami tą informacją?
    Czy tak, czy inaczej, ja poczekam aż te leki wejdą na rynki światowe.
    Mnie się nie spieszy.
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.