• 3 sprawy Autor: ~bul [83.3.216.*]
    1- nie piszcie na ogólnodostępnym forum co chcecie robić - to najgłupsza forma walki !!!
    2- Jak już ktoś coś to można na molmedica@interia.pl
    3- pojawiło się dużo "nowych" nicków , wszyscy "starzy" forumowicze moglibyśmy stworzyć na fb grupę , gdzie można by się wymieniać poglądami i nikt z zewnątrz by tego nie widział , wtedy każdy wpis byłby widoczny... grupa może mieć status "tajna" i nikt nawet jej nie zauważy ... Oczywiście to tylko moje sugestie.

Co wy na to ?
  • Re: 3 sprawy Autor: stefi16 [217.113.147.*]
    siedzę tutaj od jakiegoś czasu i czytając sporo komentarzy jestem za, zrobić grupę i spokój.
  • Re: 3 sprawy Autor: ~PanKracy [217.153.168.*]
    A skąd pewność że jakiś szpieg nie wejdzie do grupy?
  • Re: 3 sprawy Autor: ~bul [83.3.216.*]
    Dlatego napisałem , "starzy" forumowicze ... Wystarczy , że ktoś stworzy taką grupę , później po kolei "wciągnie" każdego . Można utworzyć konto e-mail (lub te "molmedica@..." o ile właściciel tego konta będzie sie chciał w to bawić) i na tym koncie wystarczy wysłać link do str. na fb , dodatkowo taki gość musiałby napisać jakim się nickiem posługuje na forum , wtedy trzeba tego gościa sprawdzić tu na forum gdzie ten gość napisałby np. wysłałem link , wtedy sprawdzamy nick oraz IP , jak się zgadza z wpisami z historii to temat załatwiony.
    Nowi niestety nie wchodza w to ponieważ nie ma jak ich zweryfikować , osobiście jestem w grupach na dwóch spółkach i powiem szczerze , że działa to dość dobrze ...
  • Re: 3 sprawy Autor: ~kono [37.47.15.*]
    Jestem
  • Re: 3 sprawy Autor: ~MOLman [193.46.47.*]
    Ja się w grupy nie bawię.
    Jak coś fajnego ustalicie, to podzielcie się też tutaj - gdy już będą dopięte konkrety skoro boicie się szpiegów ;-)
    Pozdrawiam z moimi 270.000 rolkami tego papieru :/
  • Re: 3 sprawy Autor: ~Olo [212.75.109.*]
    Współczuję Wam. Tak jak pisałem dwa tygodnie temu (sprzedałem wtedy wszystko co miałem ze sporą stratą) byłem pewny że z raportem będzie lipa... Żal było czytać wpisy że "wyleszczają frajerów a 30 czerwca będzie raport i powrót na 8 gr". Obawiam się że "chętna do działań ulica" nie zdoła zwołać walnego. Przerabiałem podobną sytuację na podobnym syfie, ale tam utopiłem wszystko, ślepo do końca wierząc że będzie ok. Mimo to życzę wszystkim powodzenia w odzyskaniu swoich pieniędzy.
  • Re: 3 sprawy Autor: ~sax [91.231.25.*]
    Przecież tu nie ma na razie żadnej tragedii. Nie wiem dlaczego tylu ludzi pisze czarne scenariusze
  • Re: 3 sprawy Autor: ~start_gain [89.75.149.*]
    nie wiem jaka "granica" będzie wytyczała użytkowników starych i nowych, jest jednak już pierwszy ruch wykonany przez człowieka o nicku Molmedica, podał też adres email do kontaktu. oczywiście w takim przypadku również ktoś niepożądany może się podłączyć do grupy, więc jeśli faktycznie będzie parę osób zainteresowanych by to myślę, że warto stworzyć taką grupę.

najlepiej by było, żeby kilka doświadczonych (w spółkach, GPW, ew. prawie) forumowiczów weszło we współpracę z kol. Molmedica, choćby po to, by móc "odfiltrowywać" ludzi urywających się z choinki i rozpoznawać tych, którzy byli tu od dawna).
    Zgadzam się, że sytuacja jeszcze nie jest najbardziej tragiczna, jednak dobrze też nie jest i chyba czas się zorganizować, bo Zalewskie oraz pozostała szulernia jej pokroju robią sobie z nami co chcą - a na dobrą sprawę wystarczy parę rozgarniętych osób żeby zacząć im skutecznie deptać po odciskach i tak właśnie proponuję uczynić.

s_g
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.