• NOWY GIGANT Autor: ~olk [83.6.9.*]

Domagam się połączenia F8 z PGP POLONIT. Powstanie spółka o wymiarze krajowym, prawdziwy GIGANT: CENTRA OPERACJI biznesowych: Wrocław – Piła – Romany.

• Re: NOWY GIGANT Autor: ~graham [193.34.223.*]
    centrum hochsztaplerskie , bardziej pasuje :)
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~8FO [5.184.255.*]
    Jako siedzibę proponuję Romany - przyszłą stolicę Polski
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~deos [89.231.201.*]
    a Tobie graham dziwnie dopisuje poczucie humoru... aby nie bylo lubie ludzi z poczuciem humoru,ale Ty to sie chyba nie bardzo masz z czego smiac,bo o ile wiem miales formuly oj bardzo duzo i nie ma nawet teraz jak zaksiegowac oficjalnie tej straty.
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~aaadam [178.217.119.*]
    Domagac to ty sie mozesz buzi od mamusi
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~olk [83.6.9.*]
    Ktoś musi wyjść z inicjatywą tej megafuzji. Najlepsze są inicjatywy oddolne. Być może wejdą inwestorzy chińscy, za pośrednictwem spółek cypryjskich. Czy coś ci to mówi ? (do Ciebie mówię: aaadam). Liczę na kilka miliardów.

• Re: NOWY GIGANT Autor: ~adas [178.217.119.*]
    zapomniales jeszcze o luksemburgu, a potem spolka moze wezmie sie za rope w Kazachsanie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.65.87.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2016-07-05 o godz. 09:42 ~hehe napisał(a):
    > smiejecie sie a prawda jest taka ze zniklo z gieldy na pare dni tak jak Plaza i powrocilo z nowa cena i pompuja kurs. Formule8 niedlugo tez przywroca do notowan z tego co wiem bo rozmawialem przed chwila z kims jeszcze bedzie kosmos ale nic wiecej nie powiem piszcie sobie dalej swoje bzdury nasmiewajcie sie mam polewke z was :D

Graham nie wiem co bierzesz ale też bym tak chciał ;-)

• Re: NOWY GIGANT Autor: ~baca [93.159.186.*]
    Najpierw poczytaj dokładnie pismo z GPW o zawieszeniu i nie wprowadzaj ludzi w błąd. I tak przywrócą do notowań czy tego chcecie , czy nie. !!!!!!!!!
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~lol [77.65.87.*]
    jak nie to przynajmniej zwroca koszty Cagarze za umowy z autoryzowanym doradca itp b. niewporzadku z Zarzadu GPW jak by ich nie przywrocili spowrotem jak podali wszystko jak nalezy i w terminie podpisali. Bede sie sadzil z gielda w sadzie nie przepuszcze swoich pieniedzy za duzo tu wlozylem 2lata temu szkoda mi tej kasy wiec nie odpuszcze nikomu chocby mnie to duzo kosztowalo ale nie odpuszcze nigdy odzyskam co moje przynajmniej tyle!!
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~adas [178.217.119.*]
    od kogo chcesz to odyzskac?
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~Uwaga [77.65.87.*]
    od kogo trzeba od formuly jak nie to od gieldy ich wina tez ze wyrzucili ich mimo podania wszystkich raportow i to na czas podpisali jak im kazali wiec nie wiem o co im chodzi oszusci w tym Zarzadzie gieldy siedza. Jak bedzie trzeba to odbierze sie sila kase od kogo trzeba ale nie podaruje, jednak wpierw po sadach sie powlocze troche moze bez uzycia sily sie obedzie jednak?!
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~aaadam [178.217.119.*]
    a dzowniles do gieldy? Podobno wszyscy dzwonili ale nikt nawet nie podzieli sie co uslyszal :D Czyli zapewnie nikt nie dzownil
  • Re: NOWY GIGANT Autor: ~lol [77.65.87.*]
    tylko pisalem nie dzwonilem, wystarczy ze Cagara sie sprawa zajal o czzym swiadczy wczorajsze info z ich strony.
    Dnia 2016-07-05 o godz. 11:06 ~lol napisał(a):
    > tylko pisalem nie dzwonilem, wystarczy ze Cagara sie sprawa zajal o czzym swiadczy wczorajsze info z ich strony.

A czy Cagara nie mógł się nieco wcześniej zająć uzupełnieniem raportów i umową z AD? Pytanie czysto retoryczne.

[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.