jeżeli trend z jakim mamy do czynienia od stycznia 2014 się utrzyma to nieśmiało wchodzimy na poziom pow 5 zł. myślę jednak że szybko ustabilizuje sie na poziomie pow 5,50 Co wy na to?
zerknij na dwie ciekawe spólki które od 2 dni szaleją: Lauren i geotrek - istne wariactwo mam tam całkiem niezłe pakieciki już chciałem wywalać bo sie kisiło przeszło 6 miesiecy ale teraz szaleje
Zastanawiam się czemu wypłacenie nawet paru groszy dywidendy było zbyt trudne oraz dlaczego nie informowali ze być może w tym roku będzie tylko i wyłącznie budowanie wartości spółki. Dla mnie powinni jak najszybciej wejść na GPW i rozwijać rynki zagraniczne
Dla mnie powinni spokojnie dalej prowadzić tak rozsądna politykę rozwojowa tylko martwi mnie taka ilośc emisji obligacji która w przypadku inflacji oraz zwiększonej konkurencji moze okazać sie pocałunkiem śmierci
Zastanówcie się nad PCC Exolem. Produkcja środków do odkażania idzie na 100 % możliwości firmy. We wrześniu po otwarciu szkół zapotrzebowanie na środki odkażające wzrośnie o kolejne 80 -100 % co oznacza dalszy wzrost marż dla firm tego typu. W zwykłym okresie akcje PCC Exola dochodziły do ok. 6 zł. Nawet dzisiaj te akcje to nadal taniocha. Spółka z bardzo mocnymi fundamentami, co roku wypłacająca dywidendę. Polecam.