a jednak ktoś kupuje to nie wiem może jestem w błędzie tak czy siak mam nie wiele akcji patrze na przebieg ale kurs się trzyma więc nie boje się a mam pozytywne nastawienie wiem że jak ruszy to ruszy mam czas nie jestem groszołapem miałem braster po 3 zł i sprzedałem po 10 zł pozdrawiam
zastanawia mnie też gdzie są akcjonariusze kiedyś tu było huczno czyzby się wyprzedali i dlatego tak kurs spadł przecież tu przy dobrym info można wykręcić niezły wynik , ale kiedy to info to jest pytanie
na wszystko przyjdzie czas nic mi nie wpadło dziś miałem wystawione 350 po 87 gr i nic ostanio nie mam czasu siedzieć na kompie ale widze że robią wszystko,żeby nie przebiło 1 zł oznaczac to powinno trend wzrostowy a wtedy kurs ładnie urosnie , choć myśle że dobre info może kiedyś dojdzie a wtedy nikt nie powstrzyma ogromu wzrostów pamiętam tu jazdy po 40 % dziennie masz kase to skubaj i trzymaj nie łaszcz się na drobne grosze
akcje które wyemitowali sami sobie za cenę którą sami wymyślili za pomocą bezgotówkowego potrącenia wzajemnych wierzytelności a za realną kasę chcieli upchnąć takim jak wam
ludzie są tu pozawieszani na 5-4 -3 zł akcji nie wiele arkusz prawie pusty tu można wszystko ale raczej w dół już nie pójdzie miałem braster stał długo bez ruchu a potem sami wiecie ja moge czekać nawet rok na giełdzie liczy się cierpliwosc
Dnia 2016-07-13 o godz. 14:50 ~olo napisał(a): > ludzie są tu pozawieszani na 5-4 -3 zł akcji nie wiele arkusz prawie pusty tu można wszystko ale raczej w dół już nie pójdzie miałem braster stał długo bez ruchu a potem sami wiecie ja moge czekać nawet rok na giełdzie liczy się cierpliwosc
Porównujesz braster do tego truchła? Braster opracował prototyp innowacyjnego urządzenia,wybudował fabrykę w której będzie go produkował, w tym roku ma wprowadzić urządzenie na rynek, kolejnym etapem ma być rynek amerykański. Do tego wszystkie emisje akcji były pokrywane za gotówke. Braster coś robi, działa a wynalazek o nazwie AOS potrafi tylko drukować i zmieniac nazwy
Aha, i jeszcze zacytuje jedno zdanie z raportu za Q1 2016: "Na koniec I kwartału 2016 r. Emitent nie zatrudniał pracowników." Taka to spółka, bez pracwoników na etacie. Poważne to jest?
braster też długo pracował zanim do czegoś doszło spokojnie pewnie lepiej bedzie kupować za rok jak kurs będzie wysoki miałem braster i też psy wieszali na początku