Jestem akcjonariuszem spółki i mam pytanie odnośnie ostatniej informacji na temat podpisania listu intencyjnego z partnerami branżowymi, czy w najbliższym czasie możemy się spodziewać nowych umów związanych z tą współpracą?
Odpowiedź
Szanowny Panie, dziękujemy za nadesłane pytanie. Na wstępie pragniemy zapewnić, iż Spółka na bieżąco poszukuje nowych kontraktów, które mogłaby realizować samodzielnie oraz we współpracy z Partnerem branżowym, jakim aktualnie jest konsorcjum firm COPROSA. W chwili obecnej, nie jesteśmy w stanie zadeklarować kiedy zostanie zawarta nowa umowa na generalne wykonawstwo. Udział w przetargach wymaga skrupulatnego przygotowania oferty, opracowania kosztorysów oraz prowadzenia negocjacji z Zleceniodawcami. Możemy powiedzieć, iż na chwilę obecną Spółka bierze udział w 6 postępowaniach przetargowych. W ocenie Zarządu wyniki w/w postępowań są trudne do przewidzenia, jednakże Zarząd Spółki stara się dopełniać wszelkich formalności, aby złożona przez Emitenta oferta doprowadziła do zawarcia odpowiedniej umowy. Jeśli w wyniku tych postępowań, oferta Spółki okaże się konkurencyjna i związku z tym zostanie zawarta przedmiotowa umowa na realizację inwestycji, Spółka opublikuje stosowny komunikat bieżący.
aha ja kiedys dzwoniłem do 01 cyberaton też mi posłodzili jak trzeba dobrze że się pozbyłem tych akcji bo dziś bym był bankrutem osobiscie powoli podkupuje AOS ta spólka jest dziś tania a przyjdzie na nią wkrótce czas by wróciła na wysoki poziom ogólnie aedes nie ma nic swojego jedynie dużo długu ok 32mln
kupiłem mały pakiet AOS dobra spólka mało akcji spólka dopiero będzie wdrażać swoje urządzenie na rynki EU i polski poczekam a może jeszcze dobiore tutaj zrobił się marazm i nic dobrego nie wróży udało mi się powoli popchnąć chociaż tyle nie ma komu sprzedać