• do .... ~xxxde Autor: ~qwerty07 [87.206.158.*]
    do xxxde i antydoradcy
    zawsze będziemy po drugiej stronie barykady bo piszecie BZDURY
    anty podał w swoim referacie że Prezes zarabiał 5.000 zł (chyba mu chodzi o 2014r) bo tak mu wyliczył kalkulator. prawie 40% stanowią koszty i mój kalkulator wykazuje ok 3.000 zł.
    ksiądz za darmo nic nie robi - takie są fakty.
    niektóre fundacje społeczne które zbierają niby na chore dzieci, po zebraniu 100 tyś zł na chore dziecko, przekazują tylko na dziecko 20 tyś zł a reszta idzie na ich wynagrodzenie. dlatego w Polsce jest kilkadziesiąt tysięcy różnych fundacji - i takie są fakty, można poczytać ich sprawozdania jak ktoś przekazał dla lipnej fundacji 1%.

Wy tylko przedstawiacie A R M A G E D O N  a nie  F A K T Y (dobre czy złe).

• Re: do .... ~xxxde Autor: ~xxxde [89.231.77.*]
    I jak tego nie traktowac inaczej - albo debil - albo zasłona dymna by nam mieszac w głowach
  • Re: do .... ~xxxde Autor: ~qwerty07 [87.206.158.*]
    Autor: ~xxxde [89.231.77.*] 2016-06-29 13:02
    to twój wpis:
    "Tak Sherloku biegnij do KNFu z dobrą nowiną - znowu rozszyfrowałeś albo rozwiązałeś "buta" ".

Człowieku i co frajerom powiem że jakiś kretyn na forum wypisuje głupoty by zapomnieć o wtopie. Pisz co chcesz ale wiedz że jak próbowałem was zebrać na 2.22 zł ty najwięcej krzyczales że to po to by sprawdzić kto ile ma akcji. I jak się teraz czujesz rekinie w szpitalnym basenie. A to mi się udało, jesteś rekinem w szpitalnym basenie :)
  • Re: do .... ~xxxde Autor: ~qwerty07 [87.206.158.*]
    Jest mi niezmiernie miło że wykazujesz taką troskę o mój portfel. W sytuacjach kryzysowych trudno znaleźć nieraz taką bratnią duszę w rodzinie.
    Przeliczając twój jeden wpis na jedną transakcję to byś wszystko sprzedał lub wszystkie akcje skupił.

• Re: do .... ~xxxde Autor: ~start_gain [89.75.149.*]
    Panowie, może zamiast się tutaj kłócić jak dwie przekupy na targu lepiej faktycznie się zorganizować i spróbować coś zadziałać?
    Jak wiadomo "ulica" ma wystarczająca akcji by wykonać jakieś ruchy w momencie, kiedy się zbierzemy razem - Molmedica już ruszył z jakimiś propozycjami.. widzimy też, że przepisy dot. sprawozdań się zaostrzyły, jest pole manewru, więc chyba efektywniej byłoby przeznaczyć te siły na coś produktywnego zamiast tworzenie kolejnych postów, które ostatecznie niczego nie wnoszą ani nie zmienią.
    Słabo idzie ta organizacja,chyba za duży odzew i sytuacja przerosła chłopaków. Grają w milczenie owiec,sytuacja trochę przypomina brexit. Jak się udało to raptem nikt nie chce wyjść przed szereg i krzyknąć Za Mną Leszcze !
  • Re: do .... ~xxxde Autor: ~mwww [79.189.98.*]
    Nie wygląda to w ten sposób także nie słuchajcie trolli.
    Zapraszamy do współpracy. Przypominam: molmedica@interia.pl
    Pozdrawiam
    A co tu trollowa chłopcze ?
    A co tu trollowa chłopcze ?
  • Re: do .... ~xxxde Autor: ~Molmedica [94.254.163.*]
    Pytam. Współpracujesz czy nie?
  • Re: do .... ~xxxde Autor: ~judasz [91.231.25.*]
    xxxde to dobry człowiek zawsze pomagał drobnym
  • Re: do .... ~xxxde Autor: ~abc [94.254.161.*]
    Pozbyc im sie z akcji :-)
  • Re: do .... ~xxxde Autor: ~judasz [91.231.25.*]
    bingo !
  • Re: do .... ~xxxde Autor: ~Molmedica [94.254.163.*]
    xxxde organizacja idzie pełna parą.
    Tylko ty ucichłes. Czy oby napewno masz akcje?
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.