Dalej apeluje doakcjonariuszy.Tych co nie podali danych o przystąpieniu do akcji, przeciwstawieniu sie zarządowi .O przymusowym wykupie.Dzwoncie na 577 794 619 lub piszcie na maila Podajcie.Imie i nazwisko, ile macie akcji i numer telefonu.Słuzy to by było to przejrzyste.Loginy komplikują sytuacja , telefon służy w razie potrzeby do nawiązania kontaktu.Spokojnie tych danych nie wykorzysta sie wbrew waszej wiedzy..Sporo ludzi już tak postąpiło.BĘDĄ TU PISAC O CHANDLU DANYM- BY NAS -ZDYSKREDYTWAĆ.Czemu ma to słuzyc.Musi byc nas jak najwięj ..By zykac 10% w razie dokupu akcji przez zarząd.Dalej Jeżeli na wykupią , czeka nas sprawa sądowa..Tu bedziemy szukac pomocy...I dlatego na loginach tu sie nic nie zdziała.Teraz czekamy , na ruch zarządu..A potem edekwentnie do sytuacji bedziemy działać...SII powinno nam pomóc.I pamietajcie sądy by odzyskac kase , conieco koszttują....Im nas wiecej tym taniej...Koszt moze sie rolewac w okolichac paru groszy na akcje...Tu kiedyś Asia podała link , ze można tak działać...Na tą chwile zbierajmy siły , by było nas corac wiecej.Dzwoeńcie na 577 794 619 LUB PISZCIE jaco150@interia.pl. kTO CHCE INFORMACJI NIECH DZWINI...I uwaga....Te małe koszty kart pokrywa sam...Wiec dzwonćie do oporu :-) .Pozdrawiam.Jacek
Liczba akcji wystawianych na S w całym arkuszu zleceń przez ostatnie tygodnie jest podobna. Podobna jest również dzisiaj, po zakończeniu wezwania. Skoro ludzie wystawiają te akcje w arkuszu, oznacza to, że nie odpowiedzieli na wezwanie i cały czas są ich posiadaczami.
Gdyby na wezwaniu wiśnia miał skupić znaczący pakiet, statystycznie ta liczba akcji na S-kach powinna dramatycznie spaść po zakończeniu wezwania.
skoro na walne zarejestrowalo sie tyle osob to wiadomo ze nie po to by nagle odpowiedziec pozniej na wezwanie,wiec nie sadze zeby za wiele osob sie zapisalo,pytanie co dalej?
Jaco nie warto dyskutowac z naganiaczami prezesa. Robmy swoje - nie oddawac papierow, a jak kto ma za co to podbierajmy przerzucajacym pomiedzy rachunkami. Jak przy okazji zanizania ceny pozbeda sie papierow za poldarmo to zdziwko bedzie...
Ja w kazdym badz razie dobieram systematycznie
@Mialem17272szt Dokładnie. A swoją drogą to patrząc na zachowanie kursów akcji innych spółek z branży odzieżowej, to na Redanie nie jest wcale najgorzej.
Na podstawie analizy technicznej podtrzymuję też swoje oczekiwania co do bardzo ostrego ruchu w górę na Redanie (ruch ok. kilkudziesięciu % na północ). Wskaźniki RSI i STS są tak wyprzedane jak ponad pół roku temu. Z analogiczną sytuacją techniczną mieliśmy do czynienia pod koniec grudnia 2015 - wtedy kurs powędrował o ponad 30% w ciągu 7 sesji.
Ani to inwestor- ,,Byk,, , ani inwestor - ,,Niedźwiedź ,, , z całym szacunkiem dla tych grup inwestorskich . Ciebie mogę zaliczyć do grupy ,która nazywa się -- ,,świnie ,, lub ,,owce ,, ( jedne kwiczą ,a drugie beczą z powodu niekorzystnej dla nich zmiany cen instrumentów finansowych)
jest komunikat !!! przecieram oczy ze zdumienia bo zgłosiło się mniej niż 3% wszystkich akcji :DDD Po cichu obstawiałem, że zgłosi się ok. 2 mln, a tutaj mamy praktycznie 2x mniej :) Dla mnie Wiśniewski zanotował porażkę na całej linii. I bardzo dobrze. Rynek utarł mu zadufanego nosa.
Jeżeli będzie chciał osiągnąć cel, będzie musiał ściągnąć jeszcze ponad 4 miliony akcji :) Powodzenia :)
Fajnie wiedziec, ze nie jestem jedynym dokupujacym. Brawo max! Sprzedawanie ponizej ceny wezwania ma okreslony cel - straszenie i odbieranie wystraszonym. Podbierajmy zatem cwaniaczkom