• Czekając na komuniat.... Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Dalej apeluje doakcjonariuszy.Tych co nie podali danych o przystąpieniu do akcji, przeciwstawieniu sie zarządowi .O przymusowym wykupie.Dzwoncie na 577 794 619 lub piszcie na maila  Podajcie.Imie i nazwisko, ile macie akcji i numer telefonu.Słuzy to by było to przejrzyste.Loginy komplikują sytuacja , telefon służy w razie potrzeby do nawiązania kontaktu.Spokojnie tych danych nie wykorzysta sie wbrew waszej wiedzy..Sporo ludzi już tak postąpiło.BĘDĄ TU PISAC O CHANDLU DANYM- BY NAS -ZDYSKREDYTWAĆ.Czemu ma to słuzyc.Musi byc nas jak najwięj ..By zykac 10% w razie dokupu akcji przez zarząd.Dalej Jeżeli na wykupią , czeka nas sprawa sądowa..Tu bedziemy szukac pomocy...I dlatego na loginach tu sie nic nie zdziała.Teraz czekamy , na ruch zarządu..A potem edekwentnie do sytuacji bedziemy działać...SII powinno nam pomóc.I pamietajcie sądy by odzyskac kase , conieco koszttują....Im nas wiecej tym taniej...Koszt moze sie rolewac w okolichac paru groszy na akcje...Tu kiedyś Asia podała link , ze można tak działać...Na tą chwile zbierajmy siły , by było nas corac wiecej.Dzwoeńcie na 577 794 619 LUB PISZCIE jaco150@interia.pl. kTO CHCE INFORMACJI NIECH DZWINI...I uwaga....Te małe koszty kart pokrywa sam...Wiec dzwonćie do oporu :-) .Pozdrawiam.Jacek
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.46.97.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~Antyjaco [185.8.107.*]
    Nic Ci to nie da Jaco. Słaby jesteś. Straciłeś i przegrasz.
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~qwert [78.11.178.*]
    Liczba akcji wystawianych na S w całym arkuszu zleceń przez ostatnie tygodnie jest podobna. Podobna jest również dzisiaj, po zakończeniu wezwania. Skoro ludzie wystawiają te akcje w arkuszu, oznacza to, że nie odpowiedzieli na wezwanie i cały czas są ich posiadaczami.

Gdyby na wezwaniu wiśnia miał skupić znaczący pakiet, statystycznie ta liczba akcji na S-kach powinna dramatycznie spaść po zakończeniu wezwania.

Czekamy na komunikat.
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~alex [77.46.97.*]
    Nie lepiej poczekać nie mając akcji ,a nie zmagać się z otępieniem z powodu naganiacza ,,jaco,,...,
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    A niby na co naganiam???I tyle w temacie .Bez odbioru..
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~kuba [87.207.230.*]
    skoro na walne zarejestrowalo sie tyle osob to wiadomo ze nie po to by nagle odpowiedziec pozniej na wezwanie,wiec nie sadze zeby za wiele osob sie zapisalo,pytanie co dalej?
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~Mialem17272szt [31.0.37.*]
    Jaco nie warto dyskutowac z naganiaczami prezesa. Robmy swoje - nie oddawac papierow, a jak kto ma za co to podbierajmy przerzucajacym pomiedzy rachunkami. Jak przy okazji zanizania ceny pozbeda sie papierow za poldarmo to zdziwko bedzie...
    Ja w kazdym badz razie dobieram systematycznie
    @Mialem17272szt
    Dokładnie.
    A swoją drogą to patrząc na zachowanie kursów akcji innych spółek z branży odzieżowej, to na Redanie nie jest wcale najgorzej.

Na podstawie analizy technicznej podtrzymuję też swoje oczekiwania co do bardzo ostrego ruchu w górę na Redanie (ruch ok. kilkudziesięciu % na północ).
    Wskaźniki RSI i STS są tak wyprzedane jak ponad pół roku temu. Z analogiczną sytuacją techniczną mieliśmy do czynienia pod koniec grudnia 2015 - wtedy kurs powędrował o ponad 30% w ciągu 7 sesji.
    Kto ciebie uczył analizy technicznej.....,że piszesz takie głupoty
    na pewno nie uczyłem się ze źródeł z których ty się uczyłeś :DD

a ciebie zalewa żółć, że jesteś bez akcji LOL znam takich i dobrze

btw wiem kim jesteś "alex" i dobrze wiesz w jakim celu spamujesz tutejsze wątki :) nie brnij w to.
    Ani to inwestor- ,,Byk,, , ani inwestor - ,,Niedźwiedź ,, , z całym szacunkiem dla tych grup inwestorskich . Ciebie mogę zaliczyć do grupy ,która nazywa się -- ,,świnie ,, lub ,,owce ,, ( jedne kwiczą ,a drugie beczą z powodu niekorzystnej dla nich zmiany cen instrumentów finansowych)
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Aleks, nie dość że jestes lizus i sługus.To jeszcze cham z Ciebie wychodzi.
    jest komunikat !!! przecieram oczy ze zdumienia bo zgłosiło się mniej niż 3% wszystkich akcji :DDD Po cichu obstawiałem, że zgłosi się ok. 2 mln, a tutaj mamy praktycznie 2x mniej :) Dla mnie Wiśniewski zanotował porażkę na całej linii. I bardzo dobrze. Rynek utarł mu zadufanego nosa.

Jeżeli będzie chciał osiągnąć cel, będzie musiał ściągnąć jeszcze ponad 4 miliony akcji :) Powodzenia :)
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~max [95.41.70.*]
    Ja spokojnie dokupiłem już kolejną paczkę poniżej ceny wezwania. Teraz niech się martwią ja mam czas
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~abc [212.205.41.*]
    Alex, nie obraź się, ale merytorycznie po prostu jesteś cienki, nawet nie warto z tobą polemizować...
  • Re: Czekając na komuniat.... Autor: ~Mialem17272szt [31.0.36.*]
    Fajnie wiedziec, ze nie jestem jedynym dokupujacym. Brawo max! Sprzedawanie ponizej ceny wezwania ma okreslony cel - straszenie i odbieranie wystraszonym. Podbierajmy zatem cwaniaczkom
[x]
REDAN -0,34% 0,05 2025-05-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.