• Vedia 2 Autor: ~PN [94.254.163.*]
    Widzicie Państwo, zapomniałem dopisać: to wy jesteście właścicielami tej spółki. Ja tylko jej Prezesem. Dlatego będę nadal przeglądał forum. To co na dziś mogę obiecać z pewnością, to zdrową komunikację z rynkiem, czyli z wami. Pozdrawiam, PN.
  • Re: Vedia 2 Autor: ~Omka [83.29.160.*]
    Może wreszcie doczekaliśmy się odpowiedniej osoby na odpowiednim stanowisku. Zapewne wielu jak ja ulokowało tu kapitał i dorobek lat ciężkiej pracy. Giełda nie należy do prostego sposobu inwestowania i niewątpliwie obarczone jest dużym ryzykiem ale postawmy sprawę jasno - tu nie chodzi o biznes ale nawet o sposób traktowania akcjonariuszy. W chwili obecnej zapewne wszyscy oczekujemy szczerości, dobrej komunikacji i wymiany informacji z przedstawicielami spółki oraz przede wszystkim rzetelnego przedstawiania sytuacji ( wygląda niestety na to, że większość informacji dot. potencjalnych inwestorów, połączeń, kontraktów, była po prostu fikcją). Takie kwestie jak mail kontaktowy do spółki, uaktualniona strona internetowa i bieżące raporty powinny pozytywnie wpłynąć na zaufanie od strony akcjonariuszy.
    Panie Pawle, szczerze mówiąc pokładamy w Panu nadzieję na uratowanie spółki i powiedzmy sobie szczerze - naszych pieniędzy (które niestety nie wszystkim wpadają do kieszeni same a jestem pewny, że podobnie jak ja - wielu z nas uwierzyło w spółkę i ZAINWESTOWAŁO pieniądze a nie myśleli tylko o 'wydymaniu' innych).

Jeżeli to faktycznie Pan, dziękuję za zadanie sobie trudu i nawet te kilka zdań na forum i z niecierpliwością czekam na rozwój sytuacji ( wolne przemyślenie - co z poprzednim prezesem i zapewne jego wpływem na poziom kursu :( ?).

Pozdrawiam serdecznie!
    Piotr
  • Re: Vedia 2 Autor: ~marcin [89.65.231.*]
    witam. kiedy w planach jest publikacja raportu rocznego bo to jest warunek powrotu do notowań dziękuje
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.