• SYNHOS vs CIECH Autor: ~sokol [31.0.122.*]
    ...trzeba stad uciekać;
    gniot z C/Z =13 a CIECH ma 6 i płaci dywidendę...

do zobaczenia za rok:-))

• Re: SYNHOS vs CIECH Autor: ~Rawicz [188.146.139.*]
    Tyle że w ciechu grzebie Skarb Państwa więc jeszcze długo tam będzie czerwono
  • Re: SYNHOS vs CIECH Autor: ~Adamus [167.114.53.*]
    Haha dobre sobie pomysl co piszesz zanim napiszesz. Synthos bo Braksicie trzyma sie jak nalezy dodatkowo techniczie jest tan poziom mam to na Squaberze. Jesli patrzysz tylko na wskazniki, aaa sorry jeden wskaznik to nie wroze ci zadnych rewelacji kaczka to maks co moze z ciebie byc. Jesli kojarzysz chociaz jaki to film
  • Re: SYNHOS vs CIECH Autor: ~Antos [94.254.178.*]
    Kolego co to za film o kaczkach a poważniej to co to ten skłaber?? Coraz więcej się o tym słyszy ale jakoś jeszcze nie szukałem. To jakiś program, algorytm, albo ktoś rekomenduje coś??
  • Re: SYNHOS vs CIECH Autor: ~Adamus [167.114.53.*]
    link taka apka z zoltym ptaszkiem mi mega pomaga no i wszystko mam na telefon takze pyk i akcje kupione.
  • Re: SYNHOS vs CIECH Autor: ~lee [188.146.1.*]
    za rok będzie taka dywidenda z synthosu, że żal będzie ci dupę ściskał, ze nie kupiłeś w lipcu akcji.
  • Re: SYNHOS vs CIECH Autor: ~sokol [31.0.120.*]
    Panowie,

za 2016 CIECH bedzie miał 500 baniek zysku, dywidendę 4PLN i cene na giełdzie 100PLN;
    A Synthos będzi się tylko odbijał od szklanego sufituna poziomie 4PLN...

...a te ich inwestycje... pożal się Boże:-))
    a przychody roczne to równia pochyła...

kiedyś miałem przez 3 lata jak płacili fajne dywidendy, ale teraz to padlina...:-))

ale Wam również powodzenia życzę:-))
  • Re: SYNHOS vs CIECH Autor: ~kibic [93.175.169.*]
    Obiecanki cacanki a .............................. radość , wpisz co chcesz .
[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.