oddałem bo miałem uzasadnione podejrzenia I to się potwierdziło i nie jęcze tylko ostrzegam nieświadomych inwestorów, a ty zwany ulica siedzisz utopiony i kisic sie bedziesz pare miechów
Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie wierzyłem tu w cuda mam 100k akcji po 4 gr za 4000zl jak to nawet zniknie to strace ino te 4k, ale licze ze jeszcze tu bedzie conajmniej odbicie zdechlego kota i opyle to za 6-7gr i mage czekac te kilka miesiecy. Ty wzioles 2,5 mln akcji za 3gr liczac chyba na jakis cud bo niby na co liczyles te kilkanascie dni temu ze wchodziles tu za taka kase? I co niby po kilku dniach od zakupu sie stalo ze nabrales watpliwosci? Jestes w plecy 25 k zl i jeczales ze raportu nie bedzie, a raport jest to jeczysz ze bedzie zawieszenie bo brak podpisu rewidenta, tyle ze to nie pierwszy ich raport bez podpisu i jakos po poprzednich raportach ich nie zawiesili? Dziwne prawda? Jednak faktyczne. Dali raport jaki dali jednak dali a to oznacza ze ktos nad tym jeszcze łapy trzyma i będą tu jeszcze rozgrywki na papierze.
obawiam się, że jesteś w błędzie ponieważ raport nie został złożony, a z całą pewnością nie w takiej formie jakiej wymaga GPW o czym wkrótce w uchwale GPW będzie mowa, być może nawet już dzisiaj; to, że ZWA nie zostało w ogóle zwołane to już pominę