Widać zapisy idą słabo, bo naganiacze w swej pracy robią coraz więcej błędów i się podkładają. Użytkownik o nicku "Wojtek" (z dużą dozą pewności śmiem twierdzić, że nick wymyślony na potrzeby kolejnych postów na tym forum) o 21:51 pytał się co się działo na walnym i czy był kolejny blamaż SII. A już o 22:23 powziął oficjalną informację od spółki, że SII nie było na walnym (założył kolejny wątek na forum). Strasznie dziwne, że pracownicy spółki pracują około 22 (zwłaszcza, gdy w telewizji mecz ME rozgrywa Polska) i łaskawie informują o tym kto był na walnym. Zatem osoba podpisująca się "Wojtek" wiedziała, że SII nie było na WZA już wcześniej, a post miał tylko służyć o napisaniu o SII w kontekście blamażu. Oczywiście dotychczas żadnego blamażu nie było, ale stosując metody Goebbelsa będzie powtarzane to kłamstwo po tysiąckroć, aby mogło stać się prawdą. Wszystkie zainteresowane osoby wiedzą, że SII nie miało być na WZA, ale tylko na NWZA, ale już dziś rano w sąsiednim, wątku są trzy oburzone osoby, że SII nie było na WZA, czyż to nie szkalowanie i obrzucanie błotem. W czyim interesie są takie posty? Zatem użytkowniku "Wojtek" widać, że wiarygodności nie masz żadnej więc proszę nie kompromituj się już więcej, ani pod tym, ani żadnym innym nickiem.
Takich dochodzeń można więcej zrobić. całe to naganianie na sprzedanie to smiech. A co teraz Count down napisze? w stosunku do podniesienia ceny? I jak jego wszystkie wpisy odliczające do niższej ceny w wezwaniu? może się wypowie? autor tych wszystkich wpisów juz o 6:30 rano.
Ale coś tam się jednak zadziało.
Na NWZA 4 353 457 głosów, za, a na WZA 4 639 835 głosów za.
286 378 głosów doszło. skoro nie upoważnione stowarzyszenie, ani nie Noble które ma 447 152 To kto? Lis w kurniku?
To proste. Sawicki wrócił do starej ceny, gdyż skup idzie cienko, naganiacze nie spisali się za dobrze. Gdyby ludzie walili drzwiami i oknami do skupu, to sawicki nie miałby żadnego interesu w podnoszeniu ceny. Widać, że jak na razie odliczanie nie pomogło...
To już nie wierzysz w uczciwość ludzi i granie fair? Bo ja tak. Cena uważam że jest uczciwa, najwyższa jakbyś nie zauważył oferta na rynku wyższa od średniej rynkowej z wielu ostatnich miesięcy.
Bardzo cwane zagranie. Udało mu się podgrzać emocje nie tylko w finale wezwania, ale rownież w półfinale wezwania. Myślę, że zebrał sporo, bo już sprawdzalismy wpływ końca ceny 3.10 na arkusz sprzedaży, ale chce zebrać jeszcze więcej, wiec podbił stawkę.
Myślę, że to było planowane od początku. -Roman, ostatnie w co wierzę to dobre serce sawickiego. - zzz, myślisz, że to z panika? Ja się zastanawiam co jeszcze nam zaserwuje w tym tygodniu, żeby podgrzać finisz wezwania.
Tak w temacie:
WSZYSTKIE odpowiedzi na wezwanie zostaną rozliczone po 3,10
Nawet te zgłoszone w dniach 24,06 - 01,07, kiedy teoretycznie cena wezwania wynosiła 2,95
Informacja potwierdzona przez dom maklerski Trigon, który obsługuje wezwanie.