Przed chwilą sprawdziłem rachunek bankowy i jak było to do przewidzenia obietnica wykupu obligacji serii B po raz kolejny nie została spełniona. Ten sam scenariusz co w przypadku udziałowca Velto tj. TK Invest czyli puste obietnice. Radzę dobrze zastanowić się przed zakupem akcji nad wiarygodnością spółki Velto.
Dnia 2016-06-30 o godz. 18:31 ~Giełdziarz napisał(a): > Przed chwilą sprawdziłem rachunek bankowy i jak było to do przewidzenia obietnica wykupu obligacji serii B po raz kolejny nie została spełniona. Ten sam scenariusz co w przypadku udziałowca Velto tj. TK Invest czyli puste obietnice. Radzę dobrze zastanowić się przed zakupem akcji nad wiarygodnością spółki Velto.
to widocznie jestes jedynak albo zly rachunek podales:)))))
tak ci co sieją dezinformację liczą, że pomogą kursowi VELTO. Tak jak giełdziarz pisał spółka nie dotrzymała po raz kolejny obietnicy https://www.bankier.pl/wiadomosc/VELTO-Aktualizacja-informacji-dotyczacej-wykupu-obligacji-serii-A-i-B-7422415.html
Nie kręcę. Stwierdzam tylko fakt braku przelewu z tytułu wykupu obligacji. Jeśli rzeczywiście są tacy co dostali pieniądze to jest nikła nadzieja, że mój bank nie zdążył zaksięgować dziś tych pieniędzy. Zobaczę jutro rano czy kasa wpłynie.
i nie wpłynie kasa za wykup obligacji co najmniej do końca lipca a potem kolejna aktualizacja i kolejne przesunięcie wykupu np. z powodu zwiększonej aktywności słońca :)
Dnia 2016-06-30 o godz. 22:00 ~znawca napisał(a): > i nie wpłynie kasa za wykup obligacji co najmniej do końca lipca a potem kolejna aktualizacja i kolejne przesunięcie wykupu np. z powodu zwiększonej aktywności słońca :)
czego placzecie jest info przesuneli i tyle na 31.07 co za placzki na tym forum:))))
Dnia 2016-07-01 o godz. 07:46 ~xyz napisał(a): > Płakać to mogą dzisiaj ci co posiadają akcje tej niepoważnej "spółki". Takie info na pewno nie pomoże we wzrostach jej kursu
Dnia 2016-07-01 o godz. 07:59 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 07:46 ~xyz napisał(a): > > Płakać to mogą dzisiaj ci co posiadają akcje tej niepoważnej "spółki". Takie info na pewno nie pomoże we wzrostach jej kursu > > nie strasz:)))))
hehhehe co za wały :D dzis ostatnia szansa wyjścia po 6 i to dla niewielu hehehe dzis 5 gr. z prawej
Dnia 2016-07-01 o godz. 08:45 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 07:59 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2016-07-01 o godz. 07:46 ~xyz napisał(a): > > > Płakać to mogą dzisiaj ci co posiadają akcje tej niepoważnej "spółki". Takie info na pewno nie pomoże we wzrostach jej kursu > > > > nie strasz:))))) > > hehhehe co za wały :D > dzis ostatnia szansa wyjścia po 6 i to dla niewielu hehehe dzis 5 gr. z prawej
skad taka pewnosc ano,rozumiem ze na 5-4gr czekasz,ostatnia szanse to wczoraj stracila reprezentacja polski w pilce:))))
Dnia 2016-07-01 o godz. 09:23 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 09:15 ~ano napisał(a): > > jak tam pablo zdążyłeś po kosztach uciec z bankruta ? > > daj linka ze bankrut.ps nie czekam jak ty na 5gr na kupnie ale nie daja:))))
Tu masz linki: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243059.html
ja nie kupuje juz velto:)))bo to jest bankrut niedlugo sie przekonasz jak zawiesza kurs,a luxime juz zapomnialem kupilem 4-5gr s 8gr:))))as
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243543.html dam ci jedna rade napisz do spolki maila,niech odpisza choc na 1 mail:))))skoro spolka spadla z 30gr na 11-10gr:)))to znaczy ze jest idealna,a jestem tu po to kiedys ostrzeglem ludzi przed ubotem dzis im nic nie zostalo pozdr i zycze milego popoludnia:)))))Ps widze ze zawisles na haku tak bronisz spolki
Ja już po 5gr to tego parcha nie chce szanowny kolego. Tym bardziej dziś w piątek. Na weekend z takim czymś sie nie zostaje.
Dnia 2016-07-01 o godz. 09:55 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 09:23 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2016-07-01 o godz. 09:15 ~ano napisał(a): > > > jak tam pablo zdążyłeś po kosztach uciec z bankruta ? > > > > daj linka ze bankrut.ps nie czekam jak ty na 5gr na kupnie ale nie daja:)))) > > Tu masz linki: > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243059.html > > ja nie kupuje juz velto:)))bo to jest bankrut niedlugo sie przekonasz jak zawiesza kurs,a luxime juz zapomnialem kupilem 4-5gr s 8gr:))))as > > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243117.html > > czas pokaze kolego ano jak spolke zawiesza > > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243543.html > dam ci jedna rade napisz do spolki maila,niech odpisza choc na 1 mail:))))skoro spolka spadla z 30gr na 11-10gr:)))to znaczy ze jest idealna,a jestem tu po to kiedys ostrzeglem ludzi przed ubotem dzis im nic nie zostalo pozdr i zycze milego popoludnia:)))))Ps widze ze zawisles na haku tak bronisz spolki > > Ja już po 5gr to tego parcha nie chce szanowny kolego. > Tym bardziej dziś w piątek. Na weekend z takim czymś sie nie zostaje. to po co tu piszesz ja chcialem linka o bankruxctwie a ty jakies g...... wklejasz
Dnia 2016-07-01 o godz. 10:04 ~ano napisał(a): > Swoje posty nazywasz g..... ? brawo. > okazuje sie jednak, że miałeś racje. Ale niestety dałes sie ubrac i teraz cacy ?
jestes zwykly naganiacz nie pasuje to uciekaj stad grasz na emocjach ludzia spolka splaca obligacje a ze termin przesunela to spanikowali tacy jak ty,ja prosilem linka o bankructwie a ty klepiesz co innego odwracasz kota ogonem
Dnia 2016-07-01 o godz. 10:11 ~ano napisał(a): > pisze poprostu, że miałeś racje. to są twoje słowa jesli masz je za g... to spoko. > > naganiacz to jestes ty i potwierdziłem to twoimi wpisami.
a który to już raz termin przesunęli ??? robią ludzi w wała jak talala a ty ich bronisz ? mocno musiałeś zawisnąć na haku. usrednisz po 4,3,2,1 gr hehehe
Dnia 2016-07-01 o godz. 10:13 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 10:11 ~ano napisał(a): > > pisze poprostu, że miałeś racje. to są twoje słowa jesli masz je za g... to spoko. > > > > naganiacz to jestes ty i potwierdziłem to twoimi wpisami. > > a który to już raz termin przesunęli ??? robią ludzi w wała jak talala a ty ich bronisz ? > mocno musiałeś zawisnąć na haku. usrednisz po 4,3,2,1 gr hehehe
czas pokaze napewno twoimi wpisami sie nie bede sugerowal no zawislem k 20tysszt po 6gr:))na drobne wydatki
Dnia 2016-07-01 o godz. 10:20 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 10:13 ~ano napisał(a): > > Dnia 2016-07-01 o godz. 10:11 ~ano napisał(a): > > > pisze poprostu, że miałeś racje. to są twoje słowa jesli masz je za g... to spoko. > > > > > > naganiacz to jestes ty i potwierdziłem to twoimi wpisami. > > > > a który to już raz termin przesunęli ??? robią ludzi w wała jak talala a ty ich bronisz ? > > mocno musiałeś zawisnąć na haku. usrednisz po 4,3,2,1 gr hehehe > > czas pokaze napewno twoimi wpisami sie nie bede sugerowal no zawislem k 20tysszt po 6gr:))na drobne wydatki
Moimi sie nie musisz sugerować ale mógłbyś swoimi te które wkleiłem.
A tak poza tym dla tych paru złoty tak diametralnie zmieniłeś zdanie o tych wałkarzach ???
Dnia 2016-07-01 o godz. 08:45 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 07:59 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2016-07-01 o godz. 07:46 ~xyz napisał(a): > > > Płakać to mogą dzisiaj ci co posiadają akcje tej niepoważnej "spółki". Takie info na pewno nie pomoże we wzrostach jej kursu > > > > nie strasz:))))) > > hehhehe co za wały :D > dzis ostatnia szansa wyjścia po 6 i to dla niewielu hehehe dzis 5 gr. z prawej
5gr z prawej bylo dzis :)))kto tu oszukuje i nagania,przyklad cwaniaka