12 Informacje o zasadach przyjętych przy sporządzaniu sprawozdania Finansowego Sprawozdanie finansowe zostało sporządzone przy założeniu kontynuacji działalności gospodarczej przez spółkę zgodnie z ustawą z dnia 29 września 1994 r. o rachunkowości. Zasady rachunkowości stosowane przez spółkę przy sporządzaniu sprawozdania finansowego w stosunku do poprzednich okresów sprawozdawczych nie uległy zmianie. Rachunek zysków i strat jest sporządzany w wersji porównawczej. Rachunek przepływów pieniężnych jest sporządzany metodą pośrednią. Walutą sprawozdawczą jest złoty polski. Po szczególne składniki aktywów i pasywów wyceniane są wg rzeczywiście poniesionych na ich nabycie cen, z zachowaniem zasady ostrożności. K omentarz Zarządu na temat czynników i zdarzeń, które miały wpływ na osiągnięte wyniki finansowe CZYNNIKI I ZDARZENIA, KTÓRE MIAŁY WPŁYW NA WYNIKI FINANSOWE W OKRESIE OD 01. 10 .201 5 R. DO 3 1 . 12 .2015 R. W I V kw. 201 5 r. amortyzacja wyniosła 88,87 zł do 88,87 zł w I V kw. 201 4 r. W I V kw. 2015 r. Emitent osiągnął stratę z działalności operacyjnej w wysokości 1 549,51 zł w porównaniu do 88,87 zł straty w I V kw. 201 4 r. Jednocześnie zysk netto w I V kw. 201 5 r. wyniósł 24 829,88 zł w porównaniu do 88,87 zł straty w I V kw. 2014 r. I nformacje na temat aktywności, jaką w okresie objętym raportem emitenta podejmował w obszarze rozwoju prowadzonej działalności Spółka w IV kwartale 2015 r., po analizie sytuacji finansowej i prawnej oraz struktury zobowiązań i należności, pozyskaniu inwestorów strategicznych, rozpoczęła reali zację dalszych etapów programu restrukturyzacyjnego. Program restrukturyzacyjny zakłada zmianę stosunków osobowych i majątkowych Emitenta, w szczególności poprzez wprowadzenie nowoczesnych metod komunikacji wewnątrz korporacyjnej, zarządzania zasobami ludzk imi, a także konsolidację 13 zobowiązań i należności oraz umożliwienie wykorzystania potencjału grupy kapitałowej Emitenta do prowadzenia działalności
teraz odzyskamy co nasze poza gielda beda sady i te sprawy nie ujdzie im to plazem z kogo chca durni zrobic nie ze mna te numery zaplaca za swoje przekrety w firmie
Skad chcesz odzyskac swoje pieniadze??? Jak spolka nie ma zadnego majatku od Matyjasa ktory otworzyl nowy biznes w wiezieniu?? Co najwyzej mozna sie sadzic o to zeby reszta zlodzieji poniosla odpowiedzialnosc ale szkoda zachodu bo i tak beda mieli dobrych prawnikow i nic im nie zrobia. O pieniadzach mozna zapomniec co tu wtopilismy. Wiem co mowie sam jestem prawnikiem z wyksztalcenia a tak dalem sie tu przerobic tej szulerni.
Tak samo ludzie sadzili sie na PMI i nikt nie odzyskal ani zlotowki i to byl z tego co pamietam pozew zbiorowy, spolka po prostu nic nie miala zadnego majatku. A samemu to mozna sie sadzic do smierci i tak nic nie odzyskamy. Na PMI prawie wszyscy unikneli odpowiedzialnosci jedynie cudem Matyjasa osadzili i to tez nie wiele brakowalo a sprawiedliwosc by go ominela.
zaraz pojawi sie tysiace kancelari obiecujacyu 100% zwroty zainwetowanych pieniedzy ale dopiero po zapłaceniu 10.000 zł faktury za zadoradztwo oni to dopiero nas wydymaja jask te jelenie na pmi bedziemy sie składac i składać
No wlasnie chcem przed tym przestrzec. Stracilismy juz duzo ale nie ma sensu nabijac kasy teraz dla kancelarii prawniczych tylko dlatego ze obiecuja zlote gory, przez to stracicie jeszcze wiecej.Skoro Cagara majac swoja kancelarie spisal na straty kase ktora tu wlozyl to co my mozemy zrobic??? Jedynie mozemy sobie pluc w brode ze nie wywalilismy tego PKCekiem. Kazdy teraz sie zgodzi ze lepiej bylo wywalic i po 10 gr i wykazac strate niz zostac z niczym i bez szans.
ma majatek ok 1mln zl i zysk 30tys zl rocznie wgleb se w poprzedni raport malo cos wiesz, bede pobieral chociaz dywidende co roku majac kilka % akcji Formuly zawsze to pare tys zl rocznie lepsze to niz nic
Wedlug mnie te raporty sa nie obiektywne i nie ma co na nie patrzec. Nawet gdyby cudem mirli ten 1 mln zlotych to co to jest dla tylu utopionych tutaj??? Na flaszke nie starczy. Trafilismy najgorzej jak tylko mozna duzo lepsza bylaby upadlosc. Ale niektorym specjalnie zalezy zeby nie odwiesili zeby nie pojsc do pierdla nie patrza na straty zarobili juz swoje na innych oszustwach. A dywidendy juz nie ma bo zapewne opchneli juz tamte akcje, wiedzieli co sie swieci. Nawet jesli nie to dywidenda dzis jest a jutro jej nie ma.
Jaka zreszta dywidende, formula jej nie wyplaca, a nawet jak maja akcje w innej spolce to dzielac to na akcjonariuszy formuly jak pisalem nie starczy na flache raz w roku. Niestety stracilismy wszystko przez swoja latwowiernosc. Chyba ze do 24:00 cos sie zmieni.
Nie sprzedali bo nie bylo infa a jak sprzedali to sporo zaplaca za niepoinformowanie o tym rynku wiec to nie oplacalne wychodzi na to ze nadal ma cagara z matyjasem ponad 0,5mln akcji i mow co chcesz ja swiem swoje i jak nie odwiesza tak tego nie zostawie, nie chce mi sie pisac co tu duzo mowic. Troche sie najezdze do Wrocka teraz 1wyjazd juz jutro, chyba ze dzisdo polnocy info sie ukaze na espi to nie wyjade bo po co odczekam jeszcze najwyzej kolejne 2lata sobie i opchne akcje przynajmniej po tyle co kupile, po 2,50zl lub wyzej. Powodzenia i udanych inwestycji.
Ok rowniez zycze powodzenia. Mam prosbe zebys w razie czego poinformowal nas tu co ustaliles czy uzyskales z wyjazdu do Wrocka. Ja nie wierze ze cos sie da zrobic ale jak cos osiagniesz to chwala ci za to, wiem ze ciezko sie pogodzic z tak ogromna strata, jesli ja nawet sie wydaje niewielka nie moge sie pogodzic od paru miechow.