Sam sobie częściowo odpowiedziałeś . Jest taka spółka nicolasgames kupiłem kiedyś 100 k po 1 gr , zdając sobię sprawę , że mogę stracić ... Spółka miała zgłoszona upadłość likwidacyjną ale upadłości nie ma i nie będzie , dlaczego ? Ano dlatego , że w kasie spółki nie ma kasy a sama spółka nie ma niczego więc nie można zrobić upadłości bo nie ma za co ... Tu jest majątek więc upadłość teoretycznie mogła by dojść do skutku , jest coś jeszcze - historia firmy ... Tak więc komuś zależy aby spółka istniała .
Nicolas zrobili ostatnio czarno białą grę wiec WTF ? Chyba jasne było że to lipa. I na podstawie czego można porównać te dwie spółki ? Bo molmedica zarabia przez cały czas a Nicolas nie bo z czego.
skoro jest syf to po co dają łapówkę animatorowi rynku ? na innych spółkach NC też u WAS taka tradycja ? nie trzyma się to kupy i tyle w temacie jedna transakcja z godz 11:00 i koniec
Dnia 2016-06-30 o godz. 11:30 ~qwerty07 napisał(a): > skoro jest syf to po co dają łapówkę animatorowi rynku ? > na innych spółkach NC też u WAS taka tradycja ? > nie trzyma się to kupy i tyle w temacie > jedna transakcja z godz 11:00 i koniec >
nie rozumiem, co się tutaj wyczynia.. a gdybym miał zlecenie kupna na 3gr to też niczego bym nie kupił przy pierwszym fixie? OSZUKALY MNIE, BANDA DECYDENTÓW!
Dnia 2016-06-30 o godz. 11:38 ~start_gain napisał(a): > Dnia 2016-06-30 o godz. 11:30 ~qwerty07 napisał(a): > > skoro jest syf to po co dają łapówkę animatorowi rynku ? > > na innych spółkach NC też u WAS taka tradycja ? > > nie trzyma się to kupy i tyle w temacie > > jedna transakcja z godz 11:00 i koniec > > > > nie rozumiem, co się tutaj wyczynia.. a gdybym miał zlecenie kupna na 3gr to też niczego bym nie kupił przy pierwszym fixie? > OSZUKALY MNIE, BANDA DECYDENTÓW!