wczoraj wieczorem przezyłem szok. moje 3 linki z wykresami zostały usunięte. ale to jeszcze nic. zostałem tez zablokowany przez modera przed dalszym pisaniem. obecnie piszę z innego kompa. tamtego z rana nie sprawdzałem, czy jestem odblokowany. ( ip nie dziwic się, ze mam to samo) skomentuje to tylko jednym zdaniem. czy z bankierem czy bez jestem tym kim jestem. natomiast bankier bez internautów jest zerem
Szuler brawo za wszystko a szczególnie za ostatnie zdanie z pierwszego postu. Jeżeli w Twoich tekstach nie było nic obraźliwego/ a nawet jak było co jest kwestią ocenną/ to pisz wniosek o wyjaśnienie a nawet skargę do administratora portalu. Papier wszystko przyjmie więc wspomnij mu o konstytucyjnej wolności słowa i wypowiedzi a także prawie do skargi. Nad prawem do wolności słowa czuwa KRRTw.
"wspomnij mu o konstytucyjnej wolności słowa i wypowiedzi a także prawie do skargi. Nad prawem do wolności słowa czuwa KRRTw." -omal nie spadłem z krzesła ze śmiechu , marnujesz się na forexie w kabarecie zrobiłbyś karierę i kasę
a co sie dziwisz :) z takim nik to juz jestes podejrzany :) a tak z doswiadczenia moder czasami wyrzuca linki ktore zdaja mu sie podejrzane szkoda pisac jutro cie odblokuja i spokoj tez mnie czasem kasowal teraz jakos mam spokoj
tam na dole jest logo konkurencji na wykresie moze dlatego to wycial bo akurat firmy nie lubi ale bryndza na walutach nie ma za co sie wziac ske na edku na zaczepke postawilem bo nudno
sl prawie na zero i zmykam moze po poludniu dolar ruszy a swoja droga nie wydaje sie wam smieszne niemiecki glowny bank oblewa strees testy a rynki dalej nadrabiaja i probuja w gore ciekawe kiedy walna szybko w dol