• skup Autor: ~lulektv [37.47.28.*]
    350 tys to akurat po 500 akcji dziennie przez dwa lata, żeby się tylko na te złotówkę zbyt nie pokusili. Obstawiacie jakieś scenariusze, tylko bez czarnowidztwa proszę
  • Re: skup Autor: ~lulektv [37.47.28.*]
    Spodziewałem się jakiejś większej reakcji rynku na to, że ustanowili skup, przecież to dobra wiadomość a obroty wcale nie większe niż przed walnym i cena też niestety. Tutaj to chyba faktycznie panują złe nastroje albo siedzą tu sami inwestorzy co kupowali po 50 gr i obecna cena ich nie interesuje tylko dywidenda, albo tak zdepresjonowani, że mają straty bo kupowali po 4 zl, ze wyczekują jak zbawienia możliwości sprzedania.
  • Re: skup Autor: ~Anka [89.78.215.*]
    Jak myślicie kiedy pierwsze akcje zostaną skupione? Obstawiam ze rozpoczną po opublikowaniu raportu za II kwartał ktory kolejny raz zaskoczy in minus
  • Re: skup Autor: ~PiotrDe [78.88.30.*]
    Mają 2 lata na skup. Nie muszą się spieszyć..
  • Re: skup Autor: ~lulektv [87.205.50.*]
    Chyba zbyt optymistycznie podszedlem do skupu. Teraz mi się wydaje ze dopiero jak kurs jeszcze spadnie.
  • Re: skup Autor: ~Yayo [89.78.215.*]
    Osobiście obstawiam ze raport za II kwartał bedzie masakryczny pewnie jakieś 200-300 tys zysku i info ze rozglądają sie za zamówieniami za granica wówczas kurs spadnie do około 1,80-2zl i ogłoszą skup
    Zaczną po wypłacie dywidendy..
  • Re: skup Autor: ~JACEK [88.84.92.*]
    Jestem tylko ciekaw czy beda skupowac raz na tydzien jakies 1000-2000akcji czy wykupia od razu aby zadowolic drobnych akcjonariuszy
    Będzie mniej akcji na rynku. To dobra informacja dla akcjonariuszy.
    Zakopcie akcje w ogródku i spijcie spokojnie.
    Przyjdzie czas i na MAKOLAB
  • Re: skup Autor: ~lulektv [37.47.29.*]
    Też mi się wydaje, ze po heliosie to raport będzie marny, nic chyba nie wykombinuja. Jesli jeszcze kupować to tylko po raporcie.
[x]
MAKOLAB 6,29% 7,60 2026-05-20 10:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.