Zastanawiam się kto zagłosował przeciw zmianie dywidendy. W protokole jest zapis że przeciw było 4,45 mln głosów. Metlife +Aviva?. Bardziej od samego wyniku niepokoi mnie chwiejność zarządu. O ile zmiane stanowiska w sprawie dywidendy z przed roku jestem w stanie zrozumieć to tą z 07.04.2016 już nie bardzo . Argumentacja jak argumentacja niby nie do podważenia ale pewne słowa zobowiązują.
Dnia 2016-06-28 o godz. 16:50 ~ToMike napisał(a): > Zastanawiam się kto zagłosował przeciw zmianie dywidendy. W protokole jest zapis że przeciw było 4,45 mln głosów. Metlife +Aviva?. Bardziej od samego wyniku niepokoi mnie chwiejność zarządu. O ile zmiane stanowiska w sprawie dywidendy z przed roku jestem w stanie zrozumieć to tą z 07.04.2016 już nie bardzo . Argumentacja jak argumentacja niby nie do podważenia ale pewne słowa zobowiązują.
Wiem,że nie pytałeś,to ja spytałem :-) Widocznie coś zadecydowało o decyzji( nie śledzę spółki) a ty tak sformułowałeś swoje stwierdzenie,że aż się prosiło zapytać.
Rekomendacja ING osiągnięta. Czy zobaczymy tu na forum przeprosiny? Bo swojego czasu wiele złego pisały tu niektóre osoby o tej rekomendacji? Czy będą miały teraz odwagę wystąpić tu i przyznać, że gówno się znają?