• Dywidenda ścięta Autor: ~ToMike [46.76.67.*]
    Zgodnie z treścią uchwały ZWZ:
    1.na wypłatę dywidendy za rok 2015 przeznaczono kwotę 22.500.000,50 zł, co stanowi 0,50 zł na jedną akcję,
  • Re: Dywidenda ścięta Autor: ~ToMike [46.76.67.*]
    Zastanawiam się kto zagłosował przeciw zmianie dywidendy. W protokole jest zapis że przeciw było 4,45 mln głosów. Metlife +Aviva?. Bardziej od samego wyniku niepokoi mnie chwiejność zarządu. O ile zmiane stanowiska w sprawie dywidendy z przed roku jestem w stanie zrozumieć to tą z 07.04.2016 już nie bardzo . Argumentacja jak argumentacja niby nie do podważenia ale pewne słowa zobowiązują.
  • Re: Dywidenda ścięta Autor: ~pantuniestałpanie [89.70.223.*]
    Dnia 2016-06-28 o godz. 16:50 ~ToMike napisał(a):
    > Zastanawiam się kto zagłosował przeciw zmianie dywidendy. W protokole jest zapis że przeciw było 4,45 mln głosów. Metlife +Aviva?. Bardziej od samego wyniku niepokoi mnie chwiejność zarządu. O ile zmiane stanowiska w sprawie dywidendy z przed roku jestem w stanie zrozumieć to tą z 07.04.2016 już nie bardzo . Argumentacja jak argumentacja niby nie do podważenia ale pewne słowa zobowiązują.

A wg ciebie co jest istotniejsze "niby" czy"ale"?

• Re: Dywidenda ścięta Autor: ~ToMike [46.76.67.*]
    Nie pytałem - STWIERDZIŁEM
  • Re: Dywidenda ścięta Autor: ~pantuniestałpanie [89.70.223.*]
    Wiem,że nie pytałeś,to ja spytałem :-)
    Widocznie coś zadecydowało o decyzji( nie śledzę spółki) a ty tak sformułowałeś swoje stwierdzenie,że aż się prosiło zapytać.
  • Re: Dywidenda ścięta Autor: ~ciekawy [109.173.159.*]
    jak to jest - jako przewodniczący RN jest za czymś , a  jako głowny akcjonariusz jest przeciw, taka trochę schizofrenia, albo jawne oszustwo
  • Re: Dywidenda ścięta Autor: ~ubrany [83.7.13.*]
    jedocyfrowka sie szykuje, dobrze,ze mam tylko 1tys akcji po 14,5 zl bo bylbym niezle w plecy

chyba juz dlugo ceny 14 nie zobaczymy

ubralem sie niesamowicie
  • Re: Dywidenda ścięta Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [91.198.217.*]
    Rekomendacja ING osiągnięta. Czy zobaczymy tu na forum przeprosiny? Bo swojego czasu wiele złego pisały tu niektóre osoby o tej rekomendacji? Czy będą miały teraz odwagę wystąpić tu i przyznać, że gówno się znają?
[x]
NEWAG -0,47% 85,20 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.