A prezio z krzywym ryjem i gózem mózgu na urlopie się bawi, gnojek, jak go dorwe na walnym nogi z dupy powyrywam , nikt mnie nie powstrzyma, będzie cyrk oj mówię wam nie odpuszczę ułomowi
Dnia 2016-06-24 o godz. 18:34 ~WilkzWallStreet napisał(a): > A prezio z krzywym ryjem i gózem mózgu na urlopie się bawi, gnojek, jak go dorwe na walnym nogi z dupy powyrywam , nikt mnie nie powstrzyma, będzie cyrk oj mówię wam nie odpuszczę ułomowi
Nie dziwię się. Jak widać ludzie sporo kasy potracili na tym łajnie.
Dorwe i zatluke, zatluke dziada, wyjme mu tego guza ze łba i wsadze spowrotem , upośledzony gnojek, sypie w rynek, to on , zatluke, złapie go i połamie jak colsztok, całego połamie niech go tylko dorwe nie mogę się doczekać
Dnia 2016-06-24 o godz. 23:02 kowal2200 napisał(a): > pisz zawiadomienie do prokuratury o oszustwie i składaj wniosek o zabezpieczenie majątku szulerów
sam se pisz stary ramolu, ja mam jeszcze trochę siły w rękach wystarczająco by ukręcić łeb uposlodzonemu ułomowi, jak go łapne to ino chrupnie, sam załatwia swoje sprawy, w dzisiejszy świecie tylko siła i prawo pięści ma wartość
Dnia 2016-06-25 o godz. 08:58 kowal2200 napisał(a): > Na pewno masz malutki móżdżek jak chcesz sprawy załatwiać rękami, życzę ci powodzenia, a na walne nawet się nie dostaniesz jak się nie zarejestrowałeś
wyciągam wnioski, że emisja nie idzie, brak matołów, pod których była zrobiona. Zaraz, zaraz, przecież prezes może objąć akcje, on wierzy w kwit a holding spółek "dynamicznie się rozwija" ( tak było w mailu od nich )
Dnia 2016-06-28 o godz. 12:06 ~12345 napisał(a): > wyciągam wnioski, że emisja nie idzie, brak matołów, pod których była zrobiona. > Zaraz, zaraz, przecież prezes może objąć akcje, on wierzy w kwit a holding spółek "dynamicznie się rozwija" ( tak było w mailu od nich )