Dnia 2016-06-24 o godz. 15:28 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-06-24 o godz. 15:25 pablo7 napisał(a): > > zrzucac > > :) > tez jestem ale wolałbym tego nie miec na weekend ! a widze, że z odbiorem słabiutko tylko walonko :P
Dnia 2016-06-24 o godz. 15:37 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-06-24 o godz. 15:33 ~ano napisał(a): > > jeszcze chwila i zdejmuje. > > mam złe przeczucie co do raportu lub dokładniej jego braku ! > > > > Dnia 2016-06-24 o godz. 15:33 ~ano napisał(a): > > jeszcze chwila i zdejmuje. > > mam złe przeczucie co do raportu lub dokładniej jego braku ! > > > > a tam:))))raport:)))tu sie liczy spoldzielnia a nie raport:)) >
ale chodzi o to, że za brak raportu zawiesza perłę :)
Dnia 2016-06-24 o godz. 15:38 ~ano napisał(a): > zdjete, a pozatym muszę wyjsc a zlecenie na velciaku nie może sobie stac tak samopas :D > powalczymy w poniedziałek jak nie zawieszą :P > Narka
Dnia 2016-06-24 o godz. 15:38 ~ano napisał(a): > zdjete, a pozatym muszę wyjsc a zlecenie na velciaku nie może sobie stac tak samopas :D > powalczymy w poniedziałek jak nie zawieszą :P > Narka
Dnia 2016-06-24 o godz. 16:01 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-06-24 o godz. 15:38 ~ano napisał(a): > > zdjete, a pozatym muszę wyjsc a zlecenie na velciaku nie może sobie stac tak samopas :D > > powalczymy w poniedziałek jak nie zawieszą :P > > Narka > > ano niestrasz nic nie zawiesza
Już jestem ale widze, że mnie nic nie ominęło.
Nie strasze - powtarzam twoje słowa sprzed prawie 3 miesięcy :) https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243059.html https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243117.html
:DDDD jak raportu nie podadzą to przynajmniej bedzie podstawa do zawieszki bo wtedy za bardzo nie było :)
Aczkolwiek licze, że dadzą na czas bo uwielbiam te perłe :P
Dnia 2016-06-24 o godz. 16:45 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-06-24 o godz. 16:01 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2016-06-24 o godz. 15:38 ~ano napisał(a): > > > zdjete, a pozatym muszę wyjsc a zlecenie na velciaku nie może sobie stac tak samopas :D > > > powalczymy w poniedziałek jak nie zawieszą :P > > > Narka > > > > ano niestrasz nic nie zawiesza > > Już jestem ale widze, że mnie nic nie ominęło. > > Nie strasze - powtarzam twoje słowa sprzed prawie 3 miesięcy :) > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243059.html > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-dla,20243117.html > > :DDDD > jak raportu nie podadzą to przynajmniej bedzie podstawa do zawieszki bo wtedy za bardzo nie było :) > > Aczkolwiek licze, że dadzą na czas bo uwielbiam te perłe :P > oj tam bo wystraszysz wszystkich:)))lepiej niech podadza bedziemy lapac po 5gr:)))
Dnia 2016-06-30 o godz. 11:26 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-06-30 o godz. 10:43 pablo7 napisał(a): > > czekamy dalej:))))) > > Powiem ci, że nawet 5 gr. to teraz strach dać bo ręka w nocniku może zostać na amen :D
siemka pablos ;) kurs nie byl niżej jak po 0,05. Opublikowali strategię, dywersyfikują biznes, sukcesywnie spłacają obligacje. Myślę, że to jakiś krok na przód, aby odwrócić obecną sytuację. Być może jest to ostatni moment, aby tanio nabyc :) a jak będzie niżej, no cóż trzeba pakować do wora, zakisić i czekać na lepsze czasy :)
Dnia 2016-06-30 o godz. 13:52 ~MK napisał(a): > siemka pablos ;) kurs nie byl niżej jak po 0,05. Opublikowali strategię, dywersyfikują biznes, sukcesywnie spłacają obligacje. Myślę, że to jakiś krok na przód, aby odwrócić obecną sytuację. Być może jest to ostatni moment, aby tanio nabyc :) a jak będzie niżej, no cóż trzeba pakować do wora, zakisić i czekać na lepsze czasy :)
zzgadza sie MK:)))masz jeszcze glg ja puscilem 7gr
Nie ukrywam, że część opchnęłam ale po 0,06. Liczyłam na większe wzrosty po tak długiej konsolidacji, ale widać nie dane nam było. Ale będę obserwować kurs po scaleniu. :) Teraz perła Velto na moim celowniku :P Obserwuję też jedną spółkę z GPW, w którą kiedyś wchodziłam i sprzedałam, chociaż mogłam ładnie zarobić, ale wzrosty jeszcze na niej będą, tylko czekam na jakąś okazję jak w trakcie brexitu :P
pablo ty dalej tu latasz a w zasadzie wisisz na haku ? z 12 zjechalo na 6 a takze i 5 a ty dalej przerzucasz goracego kartofla z rak do rak
pamietaj ze ktos z nim w koncu zostanie ... "moja znajoma" spoldzielnia tez o tym wie i zmienila ostatnio strategie wobec faktow z otoczenia na dystrybucje lekow nikt sie nie da nabrac a nawet jak medisowa beda chcieli zrobic zamiast salonu hahaha samochodow i floty na cala PL to najpierw dobija wszystkich na minima aktualnie jest tak ze biora ile chca za to placic efekt kuli sniegowej, wywala 3x tyle zeby za chwile wziasc 1z tyle, zachecajac innych do oddawania kapitalow jak zalapiesz sie na to 1/3 to masz farta wiesz ile ludkow wisi na 10 ? ale to nic, ile wisi na 8 7
Dnia 2016-07-01 o godz. 12:04 ~xyz napisał(a): > pablo ty dalej tu latasz a w zasadzie wisisz na haku ? > z 12 zjechalo na 6 a takze i 5 > a ty dalej przerzucasz goracego kartofla z rak do rak > > pamietaj ze ktos z nim w koncu zostanie ... > "moja znajoma" spoldzielnia tez o tym wie i zmienila ostatnio strategie wobec faktow z otoczenia > na dystrybucje lekow nikt sie nie da nabrac > a nawet jak medisowa beda chcieli zrobic zamiast salonu hahaha samochodow i floty na cala PL to najpierw dobija wszystkich na minima > aktualnie jest tak ze biora ile chca za to placic > efekt kuli sniegowej, wywala 3x tyle zeby za chwile wziasc 1z tyle, zachecajac innych do oddawania kapitalow > jak zalapiesz sie na to 1/3 to masz farta > wiesz ile ludkow wisi na 10 ? > ale to nic, ile wisi na 8 > 7 > > a grawitacja jest nieublagana
juz tyle kolek tu zrobilem ze raz oddac ze strata nie zaszkodzi a wisze jedynie 20tys wczoraj wzielem po 6 ost kolko 6-7 zrobilem ale widze ze rzeczywiscie tu juz nie ma gry 20tys to nie majatek najwyzej 200zl strace:)))))
Dnia 2016-07-01 o godz. 12:46 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 12:42 pablo7 napisał(a): > > widzimy nie musisz pisac > > :DDD nie spinaj sie pablo :) ja sie nie spinam kazdy ma arkusz i widzi co sie dzieje a ty nie musisz informowac i grac na emocjach ludzia mnie nie wyleszczysz mam maly pakiett wiec mi to pipka
pablo najciekawsze jest to, że tacy ludzie jak ten cały ano siedzą tu, wypisują różne głupoty, aby tylko skubnąć niżej, albo mają wyrzuty sumienia bo wzięli za wysoko, a teraz kurs tak nisko i zamiast pogodzić się ze stratą to stękają. Straciłeś to zamykasz spółkę i przechodzisz na inne. Dobry wujek się znalazł, doradca inwestor z wielkim stażem, który teraz będzie mówił innym co mają robić. ANO Żenada :)
i najlepsze - z zapartym tchem wpatruje się w arkusz zleceń i relacjonuje na bieżąco ile zdjęli pakietów, ile nowych się pojawiło. Normalnie coś nie tak z tymi ludźmi.
Dnia 2016-07-01 o godz. 13:01 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 12:57 ~ano napisał(a): > > tyle ile ja tu wyjąłem na spadkach to ty przez kilka lat nie wyjmiesz na wzrostach :D > > to gratuluje i sie ciesz ze zarobiles ale nie musisz wszystkich na forum informowac i przechwalac sie bo co to komu zarobiles ciesz cie
no i widzisz pablo .... mam ci powklejać twoje przechwałki o twoich wyczynowych kółeczkach ? po co to komu było ? po co "informowałeś" o tym na forum ?
Dnia 2016-07-01 o godz. 13:06 ~ano napisał(a): > Dnia 2016-07-01 o godz. 13:01 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2016-07-01 o godz. 12:57 ~ano napisał(a): > > > tyle ile ja tu wyjąłem na spadkach to ty przez kilka lat nie wyjmiesz na wzrostach :D > > > > to gratuluje i sie ciesz ze zarobiles ale nie musisz wszystkich na forum informowac i przechwalac sie bo co to komu zarobiles ciesz cie > > no i widzisz pablo .... mam ci powklejać twoje przechwałki o twoich wyczynowych kółeczkach ? > po co to komu było ? po co "informowałeś" o tym na forum ?
ja swoje juz zarobilem napewno z twoich milionow budzet sie ucieszy z podatku:))))
Dnia 2016-07-11 o godz. 10:17 ~Gokar napisał(a): > Zapytajcie Pablo ile zarobił na Molmedica. Brał po 6 gr spadło do 2 gr , a następnie cenny walor zawiesili :) Przyjrzyjcie się lepiej Remedis
zamiast kolega klepac pod roznymi nickami powinien sie zainteresowac aleja po 20gr tylko ze juz kurs uciekl w gore,a dla wiadomosci molmedica juz dawno nie mam jak juz tak bardzo sie interesujesz moim porfelem.Ps nawet kolega nie umie jednego nicka sobie przysposobic brawo,pisac aby klepac w klawiature to kolega potrafii