Panowie dzisiaj prawdopodobnie ostatni dzień jazdy na sucho. Są niezłe upały, więc od poniedziałku jedziemy na "mokro". Ale to tylko moje przypuszczenia. A poza tym kurs już nie chce spadać!!!!
Taak , tak i ja też słyszałem , że od niedzieli ma padać , ostro padać burze, grad , a od poniedziałku już chłodniej ... a dzis 0,01 "dziewicze" ??? - nietkniętne ?? a wg mnie DLA NIKOGO po 1 gr ............... no wiecie ?
ps. a może te dzisiejsze MEGA ruchy to zasługa BREXIT-u ?? wszystko spada sypie się , a ECR trzyma się MOCNO !!!!
Taaak , dzisiaj tez pochmurnie , mocno się zachmurzyło i chyba zaraz będzie MOKRO !!!
A ja też mam WAŻNĄ WIADOMOŚĆ dla akcjonariatu ,.... DLA NIKOGO po 1 gr NIE ZABRAKNIE !!!! Jestem pod wrażeniem jak 'KTOŚ' na bieżąco "zasypuje" każdą najmniejszą nawet 'wyrwę' w 1 gr , ... Więc bez obaw !!! DLA NIKOGO , ......
Dnia 2016-06-28 o godz. 09:20 ~Maestro napisał(a): > Taaak , > dzisiaj tez pochmurnie , mocno się zachmurzyło i chyba zaraz będzie MOKRO !!! > > A ja też mam WAŻNĄ WIADOMOŚĆ dla akcjonariatu ,.... DLA NIKOGO po 1 gr NIE ZABRAKNIE !!!! > Jestem pod wrażeniem jak 'KTOŚ' na bieżąco "zasypuje" każdą najmniejszą nawet 'wyrwę' w 1 gr , ... > Więc bez obaw !!! DLA NIKOGO , ......
j.w i bez OBAW !!! DLA NIKOGO nie zabraknie po 1 gr 3 duże BAŃKI już czekają (PKC+0,01)