• znikam z forum Autor: ~szuler [91.239.168.*]
    niech Wam pisze pierwsza flacha RP. https://www.youtube.com/watch?v=RU4bpEcbi5M
    wasz idollll. napruło toto się a mnie czerwone pajaki dają czerwone łapy z tego powodu.
    chłop zawinił, cygana powiesili

• Re: znikam z forum Autor: ~RazWodka [46.77.124.*]
    Płaczesz o czerwone łapki jak stella... może jeszcze się zajmiesz hodowlą jedwabnikow? Pisz swoje bo dobrze się to czyta. Jesteś ostoja dla handlujacych w realu :D
  • Re: znikam z forum Autor: ~Waldemar [89.161.84.*]
    Do szuler
    Zostań szuler. Fajnie pisałeś. Dla mnie OK.
  • Re: znikam z forum Autor: ~szuler [91.239.168.*]
    dobra, starczy tego zostaje
  • Re: znikam z forum Autor: ~Anonim2015 [148.81.191.*]
    A juz mnie kusilo aby dac czerwona lapke :-)))))
  • o mały włos... Autor: ~dolarek [79.69.70.*]
    ... a byłby SZULEXIT
  • Re: o mały włos... Autor: ~hx [83.27.137.*]
    Korekta przed podejsciem czy odejsciem???
  • Re: o mały włos... Autor: ~hx [83.27.137.*]
    Chyba odjescie uuuuuuuuuuuu!!!!!
  • do szuler - powod "czerwonej lapy" ode mnie (pod wpisem o Kwasniewskim) Autor: ~Stella [89.68.99.*]
    nikt nie powoluje sie na Kwasniewskiego jako idola – zauważ
    "czerwone lapy" dostajesz za bezsens - upicie sie Kwasniewskiego 4 czerwca 2016 w zaden sposob nie ma wplywu na losy Polski, wiec jest to argument za czym ? właściwie dyskusja była pomiedzy mna a wredny, wiec Twoj wpis jest bez sensu, bo Kwasniewski nie jest moim idolem i nigdy nie był

lepiej zastanow sie z jakiego powodu Kaczynski pare lat temu mowil o 4 czerwca 1989 ze to najwazniejszy, najwspanialszy dzien w jego zyciu byl, a dzis stara sie wmawiac Polakom, ze to blad te wybory byly - zapomnial co mowil ? 
    tego dnia chce obchodzic rocznice upadku rzadu Olszewskiego, ktory sam obalil, bo Olszewski byl silnym politykiem i nie dal z siebie zrobic marionetki, Kaczynski wyciagnal z tego wniosek na przyszlosc i dzis mamy co mamy
    jeszcze cos - okragly stol, ktory stara sie dzis Kaczynski przedstawiac jako "zdrade" - sam w tym uczestniczyl, jego brat tez (przy kazdym "stoliku" obradowal), dlatego jesli okragly stol byl "zdrada" to Kaczynski jest tak samo jej winien jak pozostali jego uczestnicy
    ale Ty tego nie chcesz widziec - tych sprzecznosci
    gdyby nie czerwiec 1989 dzis Kaczynski nie bylby kim jest
    a scena polityczna nie dzieli sie na PiS i reszta - ta "reszta" jest b. zroznicowana, jesli tego nie rozumiesz to slabo sie poruszasz w swiecie polityki
    jednak pomimo tego zroznicowania wszyscy wiedza jedno i to podstawa - nie chca powrotu czasow, gdy w Polsce byla 1 sluszna partia i tylko jej zdanie sie liczylo, bo miala niepodzielna wladze, nie chca byc dzieleni na tych co sa "po linii" i tych na "nie"
    a niestety tak zachowuje sie dzis PiS (jak niegdys PZPR) – „kto nie z nami ten przeciw nam” i przeciwko temu opozycja sie jednoczy w tym 1 aspekcie, bo to sa oznaki poczatku konca demokracji - PiS nie ma patentu na prawde i nieomylnosc, popelnia zreszta wiele bledow, nie widzisz ich czy czy przyjmujesz za dobra monete ?
    dlatego nie pisz argumentow w rodzaju, ze dla calej opozycji PiS idolem jest Kwasniewski, bo opozycja jest b. roznorodna - swiadczy to o Twojej ignorancji politycznej i o tym, ze uwielbiasz czas rzadow "jedynie slusznej partii", ktora i tak zmienia zdanie na dany temat jak jej wygodnie, a Ty to lykasz bez zastanowienia
    "czerwone lapy" dostales pod tym wpisem za ignorancje polityczna - ja sama dalam tez, ale mam nadzieje, ze teraz rozumiesz powod mojej

PS
    przykład jednego z ostatnich bledow PiS – ogloszenie decyzji o wyslaniu polskich jednostek wojskowych do walki z państwem islamskim
    po 1. wytykali PO jako blad wysylanie polskich jednostek na misje
    po 2. decyzja powinna zostac podjeta przez Parlament PRZED ogłoszeniem (ignorowanie przez wladze glosow Parlamentu) – tak w komunie zachowywala się PZPR
    po 3. takie rzeczy robi się nie PRZED a PO szczycie NATO ze względu na bezpieczenstwo, a swiadczy to o jednej z 2 rzeczy (ktoras z nich)
    a)     kompletny brak rozwagi, logiki, niekompetencja
    b)     specjalne drażnienie panstwa islamskiego w celu zwrócenia uwagi na Polske, szczyt NATO to swietny moment na zamach jako odwet za wyslanie wojsk - gdyby tak się stalo to woda na mlyn dla PiS – jakaz wtedy zasadność ustawy inwigilacyjnej
    przykłady bledow można mnozyc
  • Re: do szuler - powod "czerwonej lapy" ode mnie (pod wpisem o Kwasniewsk Autor: ~PO_srella [46.77.124.*]
    Ile by to forum zyskało gdyby wprowadzono ograniczenie, ze jeden wpis ma maksymalnie 400 znaków :)
  • Re: do szuler - powod "czerwonej lapy" ode mnie (pod wpisem o Kwasniewsk Autor: ~Anonim2015 [148.81.191.*]
    To mial bys 3 wpisy po 400 znakow, jeszcze wiekszy kociol :-)
  • Re: do szuler - powod "czerwonej lapy" Autor: ~szuler [91.239.168.*]
    STELLO, ja jednak pozostanę przy pierwszej flaszce RP, kwaśniewskim. i dodam tylko, kod przekupił go wanną bimbru. na trzeźwo z kodem się nie wytrzyma.
  • Re: do szuler - powod "czerwonej lapy" Autor: ~szuler [91.239.168.*]
    i żeby definitywnie zakończyć sprawę pierwszej flachy RP, pozostaje jedno pytanie. ile bimbru z tej podarowanej wanny wypił ten osobnik?.
    STELLA, TY jako expert wypowiedz się w całej rozwiązłości w tym temacie.

• Re: do szuler - powod "czerwonej lapy" Autor: ~Stella [89.68.99.*]
    znasz znaczenie slowa "rozwiazlosc" ? to co innego niz "rozciaglosc"
    uwazaj z takimi insynuacjami

ekspertem od picia alkoholu nie jestem (w zasadzie go nie pije) wiec sie nie wypowiadam - pewnie Ty to lepiej zrobisz

to charakterystyczne u PiSowcow - brak argumentow to przywalaja oszczerstwa i obelgi

charakterystyczne jest rowniez to, ze jak wynik wyborow jest po ich mysli to OK, ale jak nie po ich mysli to wybory byly sfalszowane - taka wasza podla dwulicowosc

• Re: do szuler - powod "czerwonej lapy" Autor: ~jednooki_sniper [83.13.4.*]
    W sumie nie wiem co lepsze... mówienie, że wybory są sfałszowane czy domaganie się sankcji dla własnego kraju
  • jednooki_sniper Autor: ~Stella [89.68.99.*]
    rozumiem, ze masz na mysli donosy PiS do UE za czasow rzadow PO - czy zapomniales o tym ?

teraz nikt nie domaga sie sankcji - to dzieki zabiegom m.in. PO (w tym Tuska) proces jest odwlekany w czasie

zmien kanal TV i spojrz co mowia inni, a nie tylko "jedynie sluszna TVP" - zdroworozsadkowi zmieniaja majac dosc propagandy PiS-owskiej, dlatego spada im ogladalnosc, a za nimi ceny reklam - o tym Ci powiedzieli w TVP1 ? pochwalili sie ? sprawdz dane i wyciagnij wnioski