• Spółka nie ma potencjału na wzrosty Autor: ~Akcjonariusz [195.175.107.*]
    Zobaczcie jak się zachowuje kurs. Jak w zegarku ustawia się pod zlecenie skupu. Na Redanie , który właśnie ma potencjał, kurs wzrósł powyżej ceny z wezwaniu. Tutaj nie było ani grosza więcej ani przez godzinę. Oznacza to że większość odpowie, potem uchwała o wyjściu z giełdy i zostajemy z papierem zamiast akcji. Oczywiście, protesty, ale kto zaryzykuje? Bogaty i zawistny.
  • Re: Spółka nie ma potencjału na wzrosty Autor: ~inny [89.191.128.*]
    Człowieku zastanów się co piszesz. Jak ma miec potencjał na chwile obecną jak kilak osób "szczeka" na forum. Czy na redanie była taka nagonka na sprzedaż? Przecież to co tu się wyprawia to dziecinada. Powinein bankier zablokować posty osób nie zarejestrowanych i tyle. Było by mniej pewnie. Bo zmienić nicka to sekunda. Tylko ja jestem ciekaw efektu tej całej nagonki.
    Wracając do tematu
    Jak ma mieć potencjał jak kurs od roku jest kontrolowany i zbijany przez np "dziwne" odpisy, pożyczki itd.
    Rewident by się przydał - może będzie.
    Zobaczymy wyniki kolejnych 2 Q - powinno się coś wyklarować.
    Tak było pięknia świetlana przyszlosc wg zarządu i co tak zle ze skupują - cwaniactwo i tyle. W majestacie prawa.
    Ale mam nadzieje, że nie uda się pomimo tylu naganiaczy. Tu już nie chodzi o pieniądze tylko o zasady, których niektórzy nie posiadają.
    Na każdej skupionej akcji zarabia 25-3,10 to mało?

• Re: Spółka nie ma potencjału na wzrosty Autor: ~Fwd [119.81.84.*]
    Każdy ma swój rozum i decyduje.Tobie coś za bardzo zależy. A może po prostu tyle osób tak myśli? Myślisz że cena zależy od tego forum? Tak zarabiasz na życie naganiaczu? Model biznesowy Ci się sypie?
  • Re: Spółka nie ma potencjału na wzrosty Autor: ~Andi [178.17.166.*]
    Dokładnie. Odpowiedź na wezwanie w takim wypadku jest chyba najlepszym rozwiązaniem.
  • Re: Spółka nie ma potencjału na wzrosty Autor: akcjonariusz_akcjonariusz [46.238.228.*]
    Najlepszym rozwiązaniem ale dla p. Sawickiego, każda skupiona akcja daje mu prawie 22 zł zarobku to jest pewne.
    A nie, że sprzedanie to najlepsze wyjście.
    Każdy ma swój rozum, napisałeś, że wiele osób tak uważa. Ja nie mam czasu sprawdzać IP ale abc przedstawił wiele przykładów, więc nie pisz, że wielu tak uważa.
    Poczekajmy ile % skupi 8-15%?
    Nic nie jest pewne? Wniosek do sądu przez grupę też na dziś nie jest pewny ale za kilka dni kto wie.
    Tylko dlaczego tyle naganiania na sprzedaż, przecież to wywołuje odwrotne działanie - każdy logicznie myślący patrząc co tu się dzieje widzi o co chodzi.
    Cała działania i tak są poza forum. Jeśli ktoś do dzisiaj nie zapisał się na skup ani nie zapisał się na NWZA tzn ze nie interesuje się akcjami (znam co najmniej dwie takie osoby) , które twierdzą że za ok 5-10 lat się zainteresują a takich osób może być znacznie więcej. Ludzie różnie podchodzą do inwestycji jedni na tydzień inni na rok a inni na np 15 lat nikt nikomu nie zabroni.
    Jedni piszą na forach, jednoczą się a inni śpią spokojnie lub bawią się z dziećmi.

Ciekawi mi jakie jutro będą tematy.
    Stowarzyszenie czeka na odpowiedzi na wysłane maile. Proszą o nie zwlekanie z jakąkolwiek odpowiedzią.

• Re: Spółka nie ma potencjału na wzrosty Autor: ~Klosj23 [162.244.82.*]
    Zapytaj żony i idź do smoka po narade.
  • Re: Spółka nie ma potencjału na wzrosty Autor: akcjonariusz_akcjonariusz [46.238.228.*]
    Też potrafię pisać na tym poziomie.
    Nie wiem co bierzesz ale weź połowę lub zmień dilera.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.