• no jak tam JP Autor: ~bax [89.65.62.*]
    ZARYZYKOWAL CZY CZEKASZ na gwiazdke z nieba
  • Re: no jak tam JP Autor: ~JP [62.87.129.*]
    nie, odpuscilem temat.... nic nie kupilem i raczej nic nie kupie... sam widzisz co sie dzieje....
  • Re: no jak tam JP Autor: ~JP [62.87.129.*]
    moze wieczorem sie cos wyklaruje i cos lykne ale mam metlik w glowie w dodatku mialem proroczy sen a zazwyczaj mi sie sprawdzaja. nie wiem tylko jak go zinterpretowac dlatego sie waham :D drzewa z wisniami a na nich pełno os i szerszeni oraz drzewo z... agrestem, bez os... robie remont pokoju ktory juz mi sie dlugo przeciaga i ukladam panele na podłodze i momentami zerkam co sie dzieje....

a jak u ciebie sytuacja ? zapewne cos juz tam opyliles te 87 i jakis odkup masz juz ?
  • Re: no jak tam JP Autor: ~Lukas [37.7.180.*]
    Znowu robi się dołek. Ja zaryzykuje i poczekam, aż zielone polecą konkretnie w dół i kupię za 1/2.
  • Re: no jak tam JP Autor: ~eddekk [88.156.172.*]
    PLN ma jeszcze trochę miejsca na umocnienie.
    Zrobiłem już dwa obroty i czekam na 3.84

ekipaforex.pl
  • Re: no jak tam JP Autor: azm [95.40.177.*]
    Czesc JP i Bax , tak bezpiecznie to mozna bylo kupic za polowe zlotych po ,386 ale to moje osobiste odczucie, Bax ma wieksze doswiadczenie. Pzdr azm

• Re: no jak tam JP Autor: ~BAX [89.65.62.*]
    ja tam dzis tez kupowalem ale nie zostawiam juz poszlo na podbiciu
    z tym ze dolca na wyzej z wczoraj jeszcze trzymam
    do piatku sporo czasu spadnie to dokupie znowu
    http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=10&u=14538390
    tu widac kiedy wchodze i wychodze kto wie to moze zerkac
  • EUR/DOL Autor: ~BAX [89.65.62.*]
    http://stooq.pl/q/a/?s=eurusd&i=30&u=14538390
    TAK SAMO MOGA WYJSC 123 JAK I ABC to tak na zas
    Bax kupowales po 387 , czy si myle
    Chyba dolek mamy za soba
  • Re: no jak tam JP Autor: ~hx [83.10.243.*]
    Zostajecie z usd na brexit?
  • Re: no jak tam JP Autor: ~Waldemar [89.161.84.*]
    Na ten moment jestem do tyłu. Zostaje na papierze na jutro. Wpłacam do banku i poluję na ew. cenę na platformie WBK. Dzisiaj nikt nie wiedział czy jutro i w piatek będzie rozszerzony spreed. Czekamy do referendum a raczej wyników.
  • Re: no jak tam JP Autor: ~hx [83.10.243.*]
    Nie wyglada to za dobrze funt raczej niżej nie zejdzie już.Usd żle to wyglada a gdzieś ktos gadał na szkoleniu o cenie 4,3??
  • Re: no jak tam JP Autor: ~1234 [79.78.142.*]
    A co bedzie jak fx w wbk nie bedzie chodzil tak jak to bylo w zeszlym tygodniu?
  • hx Autor: ~dolarek [79.69.70.*]
    Usd żle to wyglada a gdzieś ktos gadał na szkoleniu o cenie 4,3??

o jakim szkoleniu mówisz? pytam z ciekawości
  • Re: hx Autor: ~JP [62.87.129.*]
    co wy sie tak boicie tego papieru. dajecie sie propagandzie. jutro ludziki pokaza tym unijnym pasożytom co o nich mysla a papier bedzie w cenie. inna sprawa ze szybko to odkrecą bedzei czas na reakcje... wynik bedzie 57 % na OUT.
  • waluty wrozymy Autor: ~BAX [89.65.62.*]
    jest brexit to dolar ok 3,8 lub nizej a eur ok 4,3
    nie ma to dol ok 4 zl a eur ok 4,50 na poczatek
    zobaczymy jak z trafieniem to wrozba ????????
  • Re: waluty wrozymy Autor: ~ziutek [77.255.35.*]
    Dnia 2016-06-22 o godz. 21:51 ~BAX napisał(a):
    > jest brexit to dolar ok 3,8 lub nizej a eur ok 4,3
    > nie ma to dol ok 4 zl a eur ok 4,50 na poczatek
    > zobaczymy jak z trafieniem to wrozba ????????

to że niżej 3,8 to pewne tylko o ile niżej ?
  • Re: waluty wrozymy Autor: ~Waldemar [89.161.84.*]
    Do 1234
    Jak platforma nie będzie "chodziła" to wypłacę/ mam blisko do Oddziału, dziewczyny uprzedzone więc trzymają/ a w między czasie klepnę cenę w kantorze stacjonarnym. W tamtym tygodniu nie działała platforma to fakt ale krótko i zaraz uruchomili. Pytałem to nie była zagrywka na ceny tylko jakaś awaria techniczna.
    Słuchajcie rynek zachowuje się zdecydowanie inaczej niż się spodziewałem. A może to dyskontowanie wyników referendum i od czwartku papier w górę/ Edward w dół/. Co sądzicie? Na AT i Edward i USD/ PLN/ o dziwo bo powinno być odwrotnie/ mają układy i wymowę spadkową raczej.
  • Re: waluty wrozymy Autor: ~BAX [89.65.62.*]
    nizej nie patrze i bede kupowal jesli tyle spadna a na 3,76 tak mniej wiecej jest linia trendu sredniotermin
    dlugo to juz masakra w to nie wierze bo w sumie w koncu to dolec moze miec wyzsze oproc kiedys
    a eur to tylko leci drukarka
  • Re: waluty wrozymy a funt Autor: ~BX [89.65.62.*]
    masakra to moze byc na funcie tu nie wroze bobym oslabil tych co go maja
  • Re: waluty wrozymy a funt Autor: ~ziutek [77.255.35.*]
    jak tak dalej to zaraz będzie 3,80
  • Re: waluty wrozymy a funt Autor: ~Lukas [185.28.250.*]
    Raczej nie da rady. Zaraz pewnie będzie odbicie.
  • Re: waluty wrozymy a funt Autor: ~hx [83.27.137.*]
    gadu gadu a tu juz 3,84
  • Re: waluty wrozymy a funt Autor: ~Rodak [91.209.93.*]
    Długie kolejki ustawiły się przed kantorami wymiany walut w londyńskim City. Brytyjczycy wymieniają funty na euro i dolary z obawy przed rezultatami czwartkowego referendum – donosi „Financial Times”.
    Sytuacja jest mocno ironiczna: ludzie pracujący dla banków, które każdego dnia obracają bilionami wirtualnych dolarów, funtów i euro, postanowili na wszelki wypadek zaopatrzyć się w fizyczną gotówkę. I to w dodatku taką bez podobizny brytyjskiej królowej.
  • Re: waluty wrozymy a funt Autor: ~bx [89.65.62.*]
    nie mieli co wymyslec by byl mocny ruch na gieldach wymyslili brexit
    i jak zwykle jeden zarobi by kilku stracilo lub kilkudziesieciu
    rynek gra pod brexitu niet
    wiec w dol to kilka groszy na walutach i tyle temat
  • Rodak Autor: ~dolarek [188.29.164.*]
    Długie kolejki ustawiły się przed kantorami wymiany walut w londyńskim City. Brytyjczycy wymieniają funty na euro i dolary z obawy przed rezultatami czwartkowego referendum

Kolejny dowod na bezmyslnosnosc tlumu. Wymieniali pewnie ci co beda glosowac na brexit. Tylko nikt nie uswiadomil lemingom ze wynik glosowania i tak nie ma znaczenia a za kupione w ten sposob euro beda musieli zaplacic jeszcze wiecej euro per pound , zakladajac ze chcieliby to odkupic z powrotem.