moze wieczorem sie cos wyklaruje i cos lykne ale mam metlik w glowie w dodatku mialem proroczy sen a zazwyczaj mi sie sprawdzaja. nie wiem tylko jak go zinterpretowac dlatego sie waham :D drzewa z wisniami a na nich pełno os i szerszeni oraz drzewo z... agrestem, bez os... robie remont pokoju ktory juz mi sie dlugo przeciaga i ukladam panele na podłodze i momentami zerkam co sie dzieje....
a jak u ciebie sytuacja ? zapewne cos juz tam opyliles te 87 i jakis odkup masz juz ?
ja tam dzis tez kupowalem ale nie zostawiam juz poszlo na podbiciu z tym ze dolca na wyzej z wczoraj jeszcze trzymam do piatku sporo czasu spadnie to dokupie znowu http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=10&u=14538390 tu widac kiedy wchodze i wychodze kto wie to moze zerkac
Na ten moment jestem do tyłu. Zostaje na papierze na jutro. Wpłacam do banku i poluję na ew. cenę na platformie WBK. Dzisiaj nikt nie wiedział czy jutro i w piatek będzie rozszerzony spreed. Czekamy do referendum a raczej wyników.
co wy sie tak boicie tego papieru. dajecie sie propagandzie. jutro ludziki pokaza tym unijnym pasożytom co o nich mysla a papier bedzie w cenie. inna sprawa ze szybko to odkrecą bedzei czas na reakcje... wynik bedzie 57 % na OUT.
Dnia 2016-06-22 o godz. 21:51 ~BAX napisał(a): > jest brexit to dolar ok 3,8 lub nizej a eur ok 4,3 > nie ma to dol ok 4 zl a eur ok 4,50 na poczatek > zobaczymy jak z trafieniem to wrozba ????????
Do 1234 Jak platforma nie będzie "chodziła" to wypłacę/ mam blisko do Oddziału, dziewczyny uprzedzone więc trzymają/ a w między czasie klepnę cenę w kantorze stacjonarnym. W tamtym tygodniu nie działała platforma to fakt ale krótko i zaraz uruchomili. Pytałem to nie była zagrywka na ceny tylko jakaś awaria techniczna. Słuchajcie rynek zachowuje się zdecydowanie inaczej niż się spodziewałem. A może to dyskontowanie wyników referendum i od czwartku papier w górę/ Edward w dół/. Co sądzicie? Na AT i Edward i USD/ PLN/ o dziwo bo powinno być odwrotnie/ mają układy i wymowę spadkową raczej.
nizej nie patrze i bede kupowal jesli tyle spadna a na 3,76 tak mniej wiecej jest linia trendu sredniotermin dlugo to juz masakra w to nie wierze bo w sumie w koncu to dolec moze miec wyzsze oproc kiedys a eur to tylko leci drukarka
Długie kolejki ustawiły się przed kantorami wymiany walut w londyńskim City. Brytyjczycy wymieniają funty na euro i dolary z obawy przed rezultatami czwartkowego referendum – donosi „Financial Times”. Sytuacja jest mocno ironiczna: ludzie pracujący dla banków, które każdego dnia obracają bilionami wirtualnych dolarów, funtów i euro, postanowili na wszelki wypadek zaopatrzyć się w fizyczną gotówkę. I to w dodatku taką bez podobizny brytyjskiej królowej.
nie mieli co wymyslec by byl mocny ruch na gieldach wymyslili brexit i jak zwykle jeden zarobi by kilku stracilo lub kilkudziesieciu rynek gra pod brexitu niet wiec w dol to kilka groszy na walutach i tyle temat
Długie kolejki ustawiły się przed kantorami wymiany walut w londyńskim City. Brytyjczycy wymieniają funty na euro i dolary z obawy przed rezultatami czwartkowego referendum
Kolejny dowod na bezmyslnosnosc tlumu. Wymieniali pewnie ci co beda glosowac na brexit. Tylko nikt nie uswiadomil lemingom ze wynik glosowania i tak nie ma znaczenia a za kupione w ten sposob euro beda musieli zaplacic jeszcze wiecej euro per pound , zakladajac ze chcieliby to odkupic z powrotem.