Dokładnie wstrzelił się w dołek i co by o nim nie myśleć udało mu się zaliczyć dołek. Ja mu nie wierzyłem jak każdy ale teraz widzę ,że tym razem pisał prawdę.
O ile dobrze pamiętam to jego średnia wynosi 55 gr więc kupując teraz też można mówić, że kupione mamy w dołku -:) Mając w perspektywie powrót do notowań ciągłych kupując nawet po 1zł jest okazją. Pożyjemy zobaczymy.
bierzta bierzta bo już reszta:) hehe apollo kupuje cały czas co rente dostaje 500 zł co miesiąc i jeden dzień obrót macie od niego:) hehe pod warunkiem że w warzywniaku nie kupi za całość:) hehe
nie gadaj z nimi , to ulica umoczona na ec2 , teraz szuka gdzie by tu odrobić straty:))))) czają się na FORPOSTA ale to strachliwa ulica więc zaczną kupować dopiero po kilku wzrostowych sesjach:))) włączy im się chciwość i kupią na lokalnej górce , sprzedając w lokalnym dołku :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
apollo a ty co ju się swojego nicka wstydzisz?:) że na Fluidzie naganiasz na tą śmieszną forposte pod innym nickiem:) żąłosne to i pokazuje że już desperacja u ciebie bo zdałeś sobie sprawe w co wdepnąłeś:) hehe no nic my przynajmniej od 9 możemy sobie handlować a ty czekj jeszcze 1h38 min i może się ktoś zlituje iw ezmie 1k akcji żeby dzienny brót ci tu zrobić:) hehe
Apollo nie ma co z nimi dyskutować. Za dużo umoczyli na swoich ,,perłach,, żeby myśleć jasno. Niech siedzą na tych swoich gwiazdach i tracą dalej , widocznie to lubią najbardziej -:)
dokładnie tak jak piszesz sławku:) i chętnie wam tu podopingujemy w waszych wzrostach na tej "perle":) szkoda tylko że jeszcze 1h 22 min do pierwszej transakcji:) jeśli wogóle jakaś będzie:) hehe
Dnia 2016-06-22 o godz. 08:17 ~sławek napisał(a): > Dokładnie wstrzelił się w dołek i co by o nim nie myśleć udało mu się zaliczyć dołek. Ja mu nie wierzyłem jak każdy ale teraz widzę ,że tym razem pisał prawdę.
historyczny dołek i nie brać? ulica zleci się jak będzie 3zł
Na to wygląda. Coraz więcej zdesperowanych i bojących się krąży wokół spółki ale jak zwykle chciwość zwycięży i zaczną w końcu brać. Typowe zachpwanie drobnicy.